Πόσα μέλη αγόρασαν το πακέτο του ΟΤΕ TV;

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Επικοινωνησα με το τεχνικο τμημα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με ενεργοποιησουν γιατι δεν με βλεπουν ως πελατη ακομη στο συστημα τους , λεγοντας μου επισης να επικοινωνησω με τον Γερμανο για να δω την πορεια της αιτησης , η οποια σημειωνω εγινε ηλεκτρονικα .

Επικοινωνησα με τον Γερμανο και τους εβαλα να κοιταξουν ανα εχει αποσταλει η αιτηση και μου ειπαν οτι εχει γινει αποστολη ..

Τι κανω τωρα ρε παιδια ??
Λετε να μπλεξω με 3ημερα, αργιες κ.λ.π???

Δεν υπάρχει τριήμερο.Το Σάββατο είναι διαθέσιμο,τουλάχιστον το πρωί το help desk.

Απάντηση: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Εγω κατι ηξερα που το παρηγγειλα απο το 13888 και δεν εμπλεξα με Γερμανους.

Αργησε λιγο να ερθει ο δεκτης λογω απεργιας των πλοιων αλλα η ενεργοποιηση ηταν αμεση.

Ε τι στο καλο πιστευω να ενεργοποιηθει ποιο γρηγορα απο ολο αυτο που περιγραφεις:hmmmm:

Σε δευτερη επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι για να ανοιξει η καρτα πρεπει πρωτα να περαστει στο συστημα η αιτηση και σε αυτο γινεται με την σιερα που μπαινουν οι αιτησεις και τωρα υπαρχει πολυ φορτος εργασιας .
Για αυτο τον λογο Ουτε καν την Βουλη δεν μου δειχνει που ειναι ελευθερο καναλι .

Αναμενω ακομη λοιπον.

Last edited:

Τι στο καλό ρε παιδιά εγώ πάλι την έκανα την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί την άιτηση στον ΟΤΕ , το μεσημέρη είχα ήδη τον δέκτη, το απόγευμα της ίδιας μέρας μου είχε ενεργοποιηθεί και την παρασκευή με πήρε τηλ ο τεχνικός για την εγκατάσταση η οποία έγινε Σάββατο!!

Πως μπλέκετε έτσι. Τι στο καλό, άλλες διαδικασίες έχει ο ένας άλλες ο άλλος?

Οντως ο δεκτης πριν την εντολη δεν δειχνει ουτε την βουλη. Βγαζει ενα μήνυμα που δεν το θυμαμαι ακριβως τωρα (" η υπηρεσια δεν ειναι ενεργοποιημενη" η κατι παρομοιο).

@Teri , εσυ προλαβες και το πηρες πριν αρχισει η διαφημιση του πακετου οταν ο πολυς κοσμος δεν το ειχε παρει χαμπαρι.

Τεχνικος παντως δεν ειναι αναγκη να ερθει του ΟΤΕ , εγω εφερα δικο μου τεχνικο απλως το δηλωσα πρωτα.

Τι στο καλό ρε παιδιά εγώ πάλι την έκανα την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί την άιτηση στον ΟΤΕ , το μεσημέρη είχα ήδη τον δέκτη, το απόγευμα της ίδιας μέρας μου είχε ενεργοποιηθεί και την παρασκευή με πήρε τηλ ο τεχνικός για την εγκατάσταση η οποία έγινε Σάββατο!!

Πως μπλέκετε έτσι. Τι στο καλό, άλλες διαδικασίες έχει ο ένας άλλες ο άλλος?

Περιοχη που μενεις αν επιτρεπεται;
Γιατι στον πειραια.....ακομα τριβουν...!!

Περιοχη που μενεις αν επιτρεπεται;
Γιατι στον πειραια.....ακομα τριβουν...!!

Xίο μένω. Σίγουρα αυτό που λέει ο Yperion έως ένα βαθμό ισχύει αλλά υποψιάζομαι ότι είναι και θέμα το που έκανες την αίτηση. Δλδ ίσως "συστεμικά" η διαδικασία της αποστολής της αίτησης και της έγκρισης μέσω κεντρικού καταστήματος ΟΤΕ να γίνεται πολύ πιο γρήγορα απ ότι σε ένα Γερμανό η τηλεφωνικά. Δεν ξέρω ίσως να λέω και μπαρούφες βέβαια αλλά τόσες μέρες για μένα είναι ανεπίτρεπτο.

Σε ανταγωνιστικη εταιρεια πηρα τον δεκτη τον εφερα σπιτι κ με ενα τηλεφωνο ενεργοποιηθηκε...

Εδω 4 ωρες μετα τιποτα.

Τελος για σημερα , δεν ειδαμε φως..
Αυριο παλι κ βλεπουμε:tdown:

και εμενα οταν ειχα παρει τηλ να μου την ενεργοποιησουν μου ειχαν πει πρεπει να περιμενετε να περαστει στο συστημα και με το που εκλεισα ηταν ετοιμη.

Xίο μένω. Σίγουρα αυτό που λέει ο Yperion έως ένα βαθμό ισχύει αλλά υποψιάζομαι ότι είναι και θέμα το που έκανες την αίτηση. Δλδ ίσως "συστεμικά" η διαδικασία της αποστολής της αίτησης και της έγκρισης μέσω κεντρικού καταστήματος ΟΤΕ να γίνεται πολύ πιο γρήγορα απ ότι σε ένα Γερμανό η τηλεφωνικά. Δεν ξέρω ίσως να λέω και μπαρούφες βέβαια αλλά τόσες μέρες για μένα είναι ανεπίτρεπτο.

Φιλαρακι μονο μπαρουφες δε λες. 10 μερες περιμενα απο γερμανο να εγκριθει η αιτηση κ τελικα δεν εγκριθηκε. Πηγα στον οτε χτες, το πηρα κ σημερα ηρθε ο τεχνικος κ το περασε. προσωπικη αποψη, κλασεις καλυτερη εικονα απο νοβα. fx fox life καλυτερα δειχνουν στον οτε. Οποιοι ειχαν νοβα, εγω πλεον την εκοψα, ας κανουν συγκριση τα νοβασπορτσ με τα οτεσπορτς. επιτελους βλεπω τα νουμερα στις φανελες των παιχτων... μονη εξαιρεση τα νσ 1 και καποιες φορες το 2. παντως τα χαντε του οτε δεν πρεπει να εχουν ακομα ηχο 5.1. οπτικη ινα το συνδεσα αλλα τιποτα.

Προς το παρόν μόνο το ESPN America διαθέτει DD ήχο.

Φιλαρακι μονο μπαρουφες δε λες. 10 μερες περιμενα απο γερμανο να εγκριθει η αιτηση κ τελικα δεν εγκριθηκε.

Τι αιτηση ειναι πια αυτη ρε παιδια που πρεπει να εγκριθει ;

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει. παντως υπαρχει καθυστερηση στους γερμανους. σωστα, δικο μου λαθος, το εσπν αμερικα εχει 5.1.

Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

προσωπικη αποψη, κλασεις καλυτερη εικονα απο νοβα. fx fox life καλυτερα δειχνουν στον οτε. Οποιοι ειχαν νοβα, εγω πλεον την εκοψα, ας κανουν συγκριση τα νοβασπορτσ με τα οτεσπορτς. επιτελους βλεπω τα νουμερα στις φανελες των παιχτων...

Οντως υπαρχει διαφορα στην εικονα.

Οποτε εχουμε το παραδοξο με 20 ευρω να εχουμε καλυτερο δεκτη και καλυτερη εικονα απο καποιον που πληρωνει 72!

Πιστευω οτι παιζει ρολο και οτι τα μηχανηματα εκπομπης του ΟΤΕ ειναι καινουργια ενω της NOVA δεκαετιας τουλαχιστον.

Re: Απάντηση: Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Ο HD δεκτης της NOVA ειναι 10ετιας? δεν νομιζω , εκτος και εαν αναφερεσαι για τα SD!!

Μιλαω για τα μηχανηματα/καμερες/πομποδεκτες κτλ. που εχει η NOVA. Εκτος απο το van που κανει τις HD μεταδοσεις τα SD μηχανηματα πρεπει να ειναι παλια.

ΥΓ. Διορθωση 62 ευρω ειναι (Full Pack) η τιμη και 5 επιπλεον για τα HD. Στα 72 που εγραψα ειναι με τα καναλια για ενήλικες (Adult Pack).

Last edited: