Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Ουτε κλωτσια υπάρχει, ούτε σπρώξιμο.

Απορω τι να σκεφτεται ο Καμπανταης όταν τα ακουει αυτα...

Μου θυμισε Γκρεγκ...

Γκρεγκ Λουγκανις!!!

Τελος πάντων ας μην το τραβηξουμε το θεμα. Υποστηριζετε και πιθανον να εχετε δικιο ότι υπήρξε καπου πέναλτυ, υποστηριζω και πιθανον να εχω δικιο ότι δεν υπήρξε αποβολη ποτε και ότι σαν απόφαση ειναι πολυ πιο κρισιμη για ενα παιχνιδι (επίσης ενας διαιτητης αν θελει να βοηθησει δεν αποβαλει ετσι παικτη!)

sorry Αγγελε αλλα τα τελευταια χρονια υπαρχει αλλο συστημα βοηθειας δηλαδη "σε σφαζω με το βαμβακι" ομορφα και ωραια και δεν μπορεις να πεις και τιποτε γιατι αυτο που μενει ειναι "η αδικη αποβολη του ζεβλα -και οχι του καστιγιο νωριτερα που το περασαμε στο ντουκου-οποτε σου λεει μην μιλας και ασε τα πεναλτυ!!!!

Ουτε κλωτσια υπάρχει, ούτε σπρώξιμο.

Συγγνώμη, έχεις δίκιο.
Τα μάτια μου κάνουν ...πέναλτι όπως και των Βαρούχα, Βασιλάκη και του άλλου στην ΕΤ3.
Πρώτη φορά είδα τέτοια ταύτιση απόψεων, φαντάσου και να ήταν πέναλτι!

Πιστεύω είναι απλό.
Ο κόρακας χθες ήταν εκτός τόπου κ χρόνου...
Έδωσε κόκκινη σε φάση που ούτε για κίτρινη δεν ήταν κ δεν έδωσε 1 πέναλτυ.
Αν ήμασταν 11-11 τι θα γινόταν...?
Αν είχε δώσει πέναλτυ τι θα γινόταν...?
Αν δεν είχε δώσει κόκκινη τι θα γινόταν...?
Αν είχε δώσει το offside του Τόρο τι θα γινόταν...?
Αν είχε δώσει στον Καμπάνταη κίτρινη για κάθε θεαματική βουτιά που έκανε τι θα γινόταν...?
Αν...?
Αν...αν...αν...αν...

Έχει δίκιο ο Μιχάλης..
Αν είχε και η γιαγιά μου θα λεγόταν παππούς!
Όμως δεν συζητάμε τι θα γινόταν "αν" φίλε Μιχάλη, απλά αναφέρουμε κάποια πράγματα..

Έχει δίκιο ο Μιχάλης..
Αν είχε και η γιαγιά μου θα λεγόταν παππούς!
Όμως δεν συζητάμε τι θα γινόταν "αν" φίλε Μιχάλη, απλά αναφέρουμε κάποια πράγματα..

Τα έχω αναφέρει νωρίτερα.
Ήταν κόκκινη του Καστίγιο γιατί είναι βλάκας κ κωλόπαιδο.
Δεν ήταν κόκκινη του Ζεβλάκοφ.
Ήταν πέναλτυ το 1 που ζητάτε στον Καμπάνταη.
Έπρεπε κόκκινη Καμπάνταης για τόσες βουτιές, 1 κίτρινη στην κάθε μια.
Ήταν offside ελεγχόμενο του Τόρο.

Αυτά εγώ πιστεύω. -bye-

Κοίτα Μιχάλη, αν βγεί ένας ΑΕΚτσής να πεί οτι η ΑΕΚ έπαιξε καλά χθές τότε μάλλον τυφλός θα ήταν!
Και αν και είμαι ΑΕΚτσης θα πω οτι το παιχνίδι δεν χάθηκε εξαιτίας των διαιτητών..
Αν είχαμε τα balls ας μπαίναμε και ας το παίρναμε το ματσάκι..
Δεν παίξαμε καλά κι έγινε ότι έγινε..
Οτι υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις και ανάποδα σφυρίγματα όμως είναι το μόνο σίγουρο...-bye-

Τα έχω αναφέρει νωρίτερα.
Ήταν κόκκινη του Καστίγιο γιατί είναι βλάκας κ κωλόπαιδο.
Δεν ήταν κόκκινη του Ζεβλάκοφ.
Ήταν πέναλτυ το 1 που ζητάτε στον Καμπάνταη.
Έπρεπε κόκκινη Καμπάνταης για τόσες βουτιές, 1 κίτρινη στην κάθε μια.
Ήταν offside ελεγχόμενο του Τόρο.

Αυτά εγώ πιστεύω. -bye-

Mιχαλη ο βαρουχας ειπε(εαν σου ειναι αξιοπιστος βεβαια):
πεναλτυ και τα 2
αδικη αποβολη του ζεβλα
οριακα αλλα οχι οφσαιντ του τορο
για καστιγιο δεν αναφερθηκε

Το κακό της υπόθεσης είναι οτι θα σκάσει μύτη απο καμιά γωνιά ο Σούρλας θα μας πεί κανα μαγικό και θα μας στείλει όλους στον.... ψυχίατρο!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Υ.γ Που είσαι ρε doctor???-bye-

Mιχαλη ο βαρουχας ειπε(εαν σου ειναι αξιοπιστος βεβαια):
πεναλτυ και τα 2
αδικη αποβολη του ζεβλα
οριακα αλλα οχι οφσαιντ του τορο
για καστιγιο δεν αναφερθηκε

Αν κ τον Βαρούχα δεν τον πολυεμπιστεύομαι,
Για το 2ο που ζητάτε εγώ πιστεύω δεν είναι,
στα άλλα συμφωνώ.

Συμφωνω οτι μιλαμε για ολα υποθετικα.

Χθες ήταν το ματς της χρονιας γιο την ΑΕΚ και η ομαδα αποδειχθεικε λίγη.
Ο Θρυλος τοσο μπορει, τοσο παιζει. Και πιθανον (νατο παλι το υποθετικο) να κερδιζε κιολας.
Η Αεκ εχει μια ομαδα που οταν οι μικροι παιζουν όλοι καλα και ο Φερερ δεν κανει πατατες παει καλα, εμεις εχουμε μια ανισσόροπη ομαδα που θελει διαλυση και ξαναστησιμο και ο παο ειναι για βρουβες.
Εν ολίγοις βραζουμε στα ιδια σκ...

Αγκωνια του Καστιγιο δεν ειδα, ειδα τον Παπατετοιον να του πεφτει επάνω (ούτε καν κοιταει την μπαλα, πάει κατευθειαν πανω στον Καστιγιο)
Στην πρωτη του προσπάθεια ο Καμπανταης σηκωνεται γρηγορα γρηγορα μην φαει 2η κιτρινη γιατι η εισοδος στο νερο μετα το τριπλό σάλτο δεν επιασε
Στην φαση της κόκκινης κάνεις διπλό ανάποδο σάλτο και πέφτει στο χορταρι διπλα σε ηλεκτροφορα χέλια
Η φαση του Τοροσιδη ειναι οφ σαιντ

Καλα όλα αλλα από το πρωτο λεπτο οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρονταν και επεφταν. Γιατι; Ξερει κατι ο Ντεμης; Πάντα όταν μπαινεις ετσι στο γηπεδο φτιαγμενος για διαμαρτυριες δεν μπορεις να παιξεις μπάλα. Ερχομαι λοιπόν και απαντω στην ερωτηση "Γιατι τετοια μπάλα από την ΑΕΚ"; Γιατι δεν μπηκαν για να παιξουν αλλά για να διαμαρτυρηθούν και να πέσουν!

havoc δεν πειράζει αν το πιστεύεις...
Ας είχες ομάδα να μας κέρδιζες...
Έβαλες 1 μόνο σου + 2 δώρο...
Ούτε πίτσες να ήταν... χαχαχαχαχα
Έπαιζες σχεδόν 1 ημίχρονο με παίκτη παραπάνω κ .....τρύπα στο νερό...

παιδια....μην ξεχνατε τα δικα σας!!!!!πριν 2 χρονακια στην ξανθη που νοιωσατε οτι αδικηθηκατε ο αντωνακης πεταξε τα γαντια του στον διαιτητη,ο γεωργατος εαν τον ειχε μπροστα του θα τον σκοτωνε και δημιουργηθηκε τεραστιο θεμα απο ολους .τελικα(ε...τι περιμενατε)οι δυο ποδοσφαιριστες τιμωρηθηκαν με 2 ολοκληρες αγωνιστηκες ο καθενας!!!!ειναι καλα να τα βλεπεις απο την θεση του ισχυρου.εαν αλλαξεις θεση και αρχισεις να "λαικιζεις" σκουρενουν τα πραγματα γιατι δεν εχεις αλλη επιλογη......μην τα ξεχναμε...!!!

Στην πειθαρχική επιτροπή πάει ο Μπριάκος για την άψογη διαιτησία του. :fahne90:
Ρε καλά κάνει ο Παυλάρας και τους έχει συνέχεια στη βεντούζα

Aντε γειά.Ο Πονος ειναι μεγάλος.Και η sportday αποφάσισε να πουλήσει αντιολυμπιακό πνευμα μιλώντας για 4 πέναλτυ.Οχι 24.Και ο ντέμης απο εξυγιαντής θυμήθηκε το παλιό τροπάριο.Πουσαι Γιδοπουλε να σβήσεις τα φώτα.
Μονον οταν θελήσουμε θα χάσουμε απο την Μεγάλη Κλάψα.0/10 και συνεχίζουμε.Στον πρώτο γύρο υπερομάδα στον δευτερο η κλάψα.
Και προσωπικά έυχομαι ο Ολυμπιακός να καθορίσει την δευτερη ομάδα του Τσ.Λιγκ.Δώστε διπλό στον Βάζελο.Τουλάχιστον αυτοί,πλήν Γκούμα, δεν έχουν αυτογελοιοποιηθεί.
Χτές χαρίσαμε και δύο γκόλ αβάντζο και παίκτη λιγότερο.Και πάλι αντε γειά.

Γιατί δεν έχω δικαίωμα να θεωρώ τον Βαζελο σαν τον μοναδικό σοβαρό αντίπαλο τού γαύρου??Aυτά τα ντέρμπυ έμαθα απο μικρός να θεωρώ ντέρμπυ και εν συνεχεία τα ντέρμπυ στην Τούμπα.Δικαίωμά μου να θέλω ισχυρο Παναθηναϊκό.Οι λοιπές ομάδες με αφορούν μόνον περιστασιακά.Ο παλιός καλός ΠΑΟΚ, η παλιά καλή Λάρισα,ο παλιός καλός ΟΦΗ,κάποτε ο Πανιώνιος όπως και επίσης η ΑΕΚ.
Καμιά απ´αυτές τίς ομάδες δεν με πείθει φέτος πλήν του Πανιωνίου,ο οποίος νομίζω ότι μάς έχει κερδίσει κιόλας σε ένα απο τα 10 τελευταία παιγνίδια.Μακάρι να βελτιωθούν και οι άλλοι για να γίνει πιό ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.
Χτές είδαμε τρια γκόλ απο οργανωμένο παιχνίδι και τρία απο αυτογκόλ και γιόμες.Ακόμα ψάχνω μιά ορθόδοξη ενέργεια του αντιπάλου,αλλά τίποτα.
Ο καθείς και οι απόψεις του για το ποδόσφαιρο............

Aντε γειά.Ο Πονος ειναι μεγάλος.Και η sportday αποφάσισε να πουλήσει αντιολυμπιακό πνευμα μιλώντας για 4 πέναλτυ.Οχι 24.Και ο ντέμης απο εξυγιαντής θυμήθηκε το παλιό τροπάριο.Πουσαι Γιδοπουλε να σβήσεις τα φώτα.
Μονον οταν θελήσουμε θα χάσουμε απο την Μεγάλη Κλάψα.0/10 και συνεχίζουμε.Στον πρώτο γύρο υπερομάδα στον δευτερο η κλάψα.
Και προσωπικά έυχομαι ο Ολυμπιακός να καθορίσει την δευτερη ομάδα του Τσ.Λιγκ.Δώστε διπλό στον Βάζελο.Τουλάχιστον αυτοί,πλήν Γκούμα, δεν έχουν αυτογελοιοποιηθεί.
Χτές χαρίσαμε και δύο γκόλ αβάντζο και παίκτη λιγότερο.Και πάλι αντε γειά.

Εμένα γιατί μου ακούγεσαι σαν τον Θεοδωρίδη...σαν τον Τσουκαλά???
Σαν ένα κοινό "γαύρο" που αναιρεί την όποια εικόνα πολιτισμένου φίλαθλου μου είχες δώσει μέχρι τώρα?:SFGSFGSF:

Σπυρο, θεωρεις πως ειναι εντελως παραλογη η αγανακτηση των μη Ολυμπιακων ολα αυτα τα χρονια, ΠΑΡΟΛΟ που και αυτοι εχουν ευνοηθει?
Ο Μπριακος επαιξε 50-50? 60-40? 30-70? Ποσο?

Last edited:
Δημήτρη κατάντησε βαρετό την ανεπάρκεια της η κάθε ομάδα να την χρεώνει στην διαιτησία.Μπορώ να είμαι και πολιτισμένος και ´απολίτιστος´ανάλογα με την περίσταση.Αυτό ασφαλώς δεν έχει να κάνει με σένα.
Πέτρο ο μπριάκος δεν έδωσε ένα πέναλτυ στην Αεκ,το σπρώξιμο τού Σεζαρ, και απέβαλλε άδικα τον Ζεβλάκωφ.Αυτά.
Οσο για τα πρωταθληματα έχω ξαναπεί οτι ο Παναθηναϊκός εδικαιούτο άλλα δυο.Το ένα του Παπουτσέλη και το άλλο με την σπουδαία ομάδα τού Κυράστα.