Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Α ΦΑΜ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕ ΜΠΟΛΝΤ

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο

ΟΛΥΜΠΡΙΑΚΟΣ !!!!!!

ΥΓ διαμαρτυρομαι εντονως γιατι το size σταματα στο 7 ?? στο 28 επρεπε ....

πάντως για εμένα που έχω υπερμετροπικό αστιγματισμό :blink:
είναι μια χαρά Dr. Love :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Πόσο έληξε το ντέρμπυ??

Oχι και να παρεξηγηθώ.Δέκα χρόνια έχω μάθει απο την κλάψα τών άλλων.Το πολύ-πολύ με την στάση αυτή να κρατήσει η κλάψα άλλα 20.Αλλων είναι το πρόβλημα.
Να πουλάει ´αριστεριλίκι´ και αντιπολιτευση κανείς στο ποδόσφαιρο είναι και ανέξοδο και δεν ενοχλεί κανέναν.Αλλού είναι τα δύσκολα...............

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch: Μετά το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που βλέπω από την Εθνική μας έχω ένα καινούργιο θέμα να ασχοληθώ....

Αποσύρομαι, πάω να συσκευθώ μετά του εαυτού μου....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...

@#$$%@$#$$%@

ΟΥΓΚ, μίλησα...

Περιμένω με αγωνια το ΑΕΚ-ΠΑΟ σε δύο αγωνιστικές.Εκεί να σάς δώ.
Απο σήμερα πάντως και μέχρι το τέλος τού πρωταθλήματος στηρίζω τον μεγάλο αντίπαλο.

Περιμένω με αγωνια το ΑΕΚ-ΠΑΟ σε δύο αγωνιστικές.Εκεί να σάς δώ.
Απο σήμερα πάντως και μέχρι το τέλος τού πρωταθλήματος στηρίζω τον μεγάλο αντίπαλο.

Στήριξέ τον καλά μην πέσει !!!!!!

Αμάν!!! ξέχασα το σκύλο με τον κ$λ@αγώνα, άντε σας αφήνω πάω να απολαύσω βραδυνό περίπατο..-bye- -bye-

χαλαρα μαγκες
εδω αντι να κραξουμε ολοι μαζι τον Οττο Ρεζιχαγκελ που μας χαρισε ακομη μια ταπεινωτικη ηττα και θελει ντε και καλα να μας πεισει, οτι τελικα ηταν μια κακια στιγμη του ποδοσφαιρου η κατακτηση του Πανευρωπαϊκού απο την Ελλαδα,ασχολουμαστε με της ομαδες μας

ντροπη Οττο
ξεφτυλιζεις παικτες που τα εδωσαν ολα με το να τους διασυρεις....
Καραγκουνη,Χαριστεα,Γκουμα

και να αγνοεις Μαντζιο,Σαλπιγγιδη,Ζηκο,Στολτιδη,Καμπανταη

Ημαρτον

χαλαρα μαγκες
εδω αντι να κραξουμε ολοι μαζι τον Οττο Ρεζιχαγκελ που μας χαρισε ακομη μια ταπεινωτικη ηττα και θελει ντε και καλα να μας πεισει, οτι τελικα ηταν μια κακια στιγμη του ποδοσφαιρου η κατακτηση του Πανευρωπαϊκού απο την Ελλαδα,ασχολουμαστε με της ομαδες μας

ντροπη Οττο
ξεφτυλιζεις παικτες που τα εδωσαν ολα με το να τους διασυρεις....
Καραγκουνη,Χαριστεα,Γκουμα

και να αγνοεις Μαντζιο,Σαλπιγγιδη,Ζηκο,Στολτιδη,Καμπανταη

Ημαρτον

Larry από αυτά που διαβάζω πάλι καλά που δεν το είδα
γιατί θα μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι για άλλη μια
φορά με τον Γερμανό. Τί ξεροκέφαλος είναι αυτός ρε παιδί μου?:damnyou:

Αυτό το θέμα ξεκίνησε για αγώνα κυπέλλου, μετά αεκ-οσφπ και τελος για τον αγώνα εθνικής Ελλάδας.Νομίζω ότι ο διαχειριστής πρέπει να το χωρίσει σε 3 θέματα με ανάλογους τίτλους γιατί χάσαμε τη μπάλα!

Αυτό το θέμα ξεκίνησε για αγώνα κυπέλλου, μετά αεκ-οσφπ και τελος για τον αγώνα εθνικής Ελλάδας.Νομίζω ότι ο διαχειριστής πρέπει να το χωρίσει σε 3 θέματα με ανάλογους τίτλους γιατί χάσαμε τη μπάλα!

Τελικά, πόσο έληξε το ντέρμπυ οεο?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Στούς -16 απο την κορυφή θα φταίει και ο Κολίνα.:flipout: :flipout:

Mια Μπριακος Μια Βασσαρας ετσι οπως παει οχι -16....-26 θα φτασει μεχρι το τελος.....

Εγινε και ο Φερρέρ έλληνας τελικά.Για τα χάλια της ομάδας του στον Β.γυρο κουβέντα.-bye-

Τι να κανει μηπως να μην μιλαει να τον ..@##@@$.............ευρωπαικα και να το παιζει σουηδος??
Οσο για τα χαλια....μιλα κανας αλλος για τα χαλια του για να μιλησει αυτος??

o τίτλος του thread , αν δεν κάνω λάθος , είναι πόσο έληξε το
ΝΤΕΡΜΠΙ ;όχι η γνωστή παλαιά γκοφρέτα:flipout: