- 30 May 2011
- 180
Μετά την επιστροφή μου στο βινύλιο με την αγορά ενος Gyrodek το επόμενο βήμα ηταν η αντικατάσταση του τελικού μου με έναν παλαιότερο αλλα ανώτερης κλάσης. Ειχα τον Gamut D-200 και τον άλλαξα με τον Audio Research D-400. Ειχα μέγάλες διαφορές στα δύο άκρα του φάσματος. Μετά απο συμβουλές που μου εδωσαν οι φίλοι εδω στο forum για αλλαγη κεφαλής στο πικάπ (απο DENON DL-103R σε BLUE NOTE boboli)
είδα πάλι διαφορές προς το καλύτερο.
Αυτό που με προβλημάτησε ομως ειναι κάποιες γνώμες (μια και απο το forum) για την παλαιότητα του ενισχυτη.
Τον έστηλα λοιπόν στον Χάιτα NEXUS ACOUSTICS να μου τον μετρήσει και μου είπε οτι είναι σε άριστη κατάσταση και οτι η Audio Research κανει χρήση των καλύτερων υλικών και οτι απροβλημάτιστα μπορει να δουλέψει για πολλά χρονια ακόμα.
Ανοιχτός στις απόξεις σας.
είδα πάλι διαφορές προς το καλύτερο.
Αυτό που με προβλημάτησε ομως ειναι κάποιες γνώμες (μια και απο το forum) για την παλαιότητα του ενισχυτη.
Τον έστηλα λοιπόν στον Χάιτα NEXUS ACOUSTICS να μου τον μετρήσει και μου είπε οτι είναι σε άριστη κατάσταση και οτι η Audio Research κανει χρήση των καλύτερων υλικών και οτι απροβλημάτιστα μπορει να δουλέψει για πολλά χρονια ακόμα.
Ανοιχτός στις απόξεις σας.