Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

ναι εγω με 1,20 και κεντρο 19 κατεβαζω σχεδον ολα τα εφηκτα και ολλα τα hd εκτος του itv hd δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη το 1,20 με το 1,00

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Εχω ήδη εγκατεστημένο το πιάτο φίλοι δε χώραγε το 1.20 στο αυτοκίνητο και αγόρασα το 1μ πριν καμια εβδομάδα. Απλά διάβαζα ότι ακόμα και με 1μ ένας φίλος "κατέβασε" 656 services απο το sky digital στην πάτρα, γιαυτο το σκέφτομαι.. :) ευχαριστώ πάντως!

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

νομιζω το 1μ με κεντρο 28 ειναι καλυτερο απο το 1,20 μεντρο 19 οποτε μαλλον εισαι ενταξει

Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα παιδια.
Μεχρι σημερα μετα απο σχεδον 2 χρονια ολα καλα με το skyHD αλλα
1. σε λιγο καιρο αλλαζει η πιστωτικη μου καρτα και πρεπει να στειλω στο sky τα νεα στοιχεια της καρτας
2. Δεν μπορω να το κανω online διοτι εχω τη ROI card και δεν υποστηριζεται η online αλλαγη στοιχειων
Γνωριζει κανεις στο τηλεφωνο που θα παρω τι ακριβως θα ζητησουν περα απο τα στοιχεια συνδρομης τα οποια φυσικα εχω?
Εννοω μηπως ζητησουν card holder name? Εχω αγγλικο ονομα στη συνδρομη αλλα πληρωνονται απο την ελληνικη visa συνεπως δεν μπορω να πω το πραγματικο μου ονομα.
Καποιος που να το εχει κανει να με διαφωτισει παρακαλω....

ΥΓ. Να σας πω να κουφαθειτε? Στο νεο μου λογαριασμο βλεπω μειωση της συνδρομης κατα 1,5 ευρω ετσι απο 86 ευρα που πληρωνα στο SKy world + HD subscription τωρα ηρθε 84,5. Πρωτοφανες για τα Ελληνικα χρονικα την ιδια στιγμη μαλιστα που και μονο ο αριθμος των καναλιων HD εχει ξεπερασει τα 25.
Μηπως να το δουν οι νεοι ιδιοκτητες της NOva που παρα τις προσδοκιες των συνδρομητων για μειωσεις τιμων στα πακετα τους το μονο που εκαναν ηταν να προσθεσουν online πληρωμη του λογαριασμου των συνδρομητικων υπηρεσιων τους?
Νικος

Νομίζω ότι είναι λογικό να αρχίσει να μας έρχεται πιο φθηνά η συνδρομή (τώρα περιμένω την πρώτη χρέωση εγώ) μιας και η ισοτιμία λίρας-ευρώ έχει διαφοροοποιηθεί υπέρ μας.

Για να δούμε, για να δούμε...

Όσο για την αλλαγή στοιχείων, την αγορά την έκανες μόνος σου ή μέσω κάποιου καταστήματος;;;

Νομίζω ότι είναι λογικό να αρχίσει να μας έρχεται πιο φθηνά η συνδρομή (τώρα περιμένω την πρώτη χρέωση εγώ) μιας και η ισοτιμία λίρας-ευρώ έχει διαφοροοποιηθεί υπέρ μας.

Για να δούμε, για να δούμε...

Όσο για την αλλαγή στοιχείων, την αγορά την έκανες μόνος σου ή μέσω κάποιου καταστήματος;;;

Μεσω του Marty δυο χρονια πριν αλλα εξαφανιστηκε απο την αγορα και τωρα πρεπει η αλλαγη στοιχειων να γινει αναγκαστικα απο μενα.
Νικος

Χμ... Ίσως να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος παλιότερος εδώ μέσα... Διαφορετικά, δε βλέπεις μήπως μπορείς μέσω κάποιου καταστήματος εδώ να κάνεις τη δουλειά σου;;;

Re: Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Check your mailbox! ;)

Σύντροφε-συμφορουμίτη Sephi21,

Κατ' αρχάς Χρόνια πολλά.
Συγγνώμη για το θάρρος να στείλω pm, αλλά επειδή σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ το εν λόγω πακέτο, αν δε σου κάνει κόπο, θα ήθελα να μου δώσεις τα φώτα σου για την αγορά του.
Ευχαριστώ προκαταβολικά, και σου εύχομαι καλή χρονιά και καλές θεάσεις.

Σου έστειλα κι εσένα όλα τα στοιχεία, αγαπητέ lzrs21lz ;):antlers::antlers::antlers::antlers:

Ψάχνω κι εγώ για συνδρομή στο Sky UK (HD), και έχοντας διαβάσει αρκετά, έχω καταλήξει σε διάφορα συμπεράσματα τα οποία θα ήθελα οι γνώστες να μου πείτε αν ισχύουν ή όχι.

1. Το sky HD box που κάνει 99 λίρες, για να πάρεις αυτή την τιμή πρέπει να το έχεις στο τηλέφωνο, πράγμα που δε γίνεται (;) από Ελλάδα.
2. Ο δέκτης που δε χρειάζεται να μπει στο τηλέφωνο, ανάλογα το μοντέλο κάνει από 300-400 λίρες.
3. Αντίστοιχος δέκτης - μεταχειρισμένος από ebay - κοστίζει περί τις 150 λίρες.
4. Η μηνιαία συνδρομή για το full HD pack είναι 47+10=57 λίρες (60 ευρώ δηλαδή με τη σημερινή ισοτιμία ευρώ - στερλίνας)
5. Μπορείς να πληρώνεις με πιστωτική κάρτα που δεν έχει εκδωθεί σε αγγλική τράπεζα.
6. Αν η διεύθυνση που δηλώνεις δεν πλήρωνε ως τώρα φόρο τηλεόρασης, πρέπει να πληρώσεις και αυτό το ποσό ετησίως. Πόσο είναι;

Σχετικά με το 1 και τη δυνατότητα σύνδεσης με τηλέφωνο: Στο http://www.smart2check.com/digidialler.htm πουλάνε μία συσκευή για να μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή που απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο τηλέφωνο και σε γραμμές εξωτερικού. Ουσιαστικά είναι μία συσκευή που βάζει μπροστά από τον καλούντα αριθμό το 0044, που σε συνδιασμό με απόκρυψη αριθμού πιθανότατα να το κάνει να δουλέψει. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Last edited:

1. H αγορα γι αυτη την τιμη πρεπει να γινει μεσω sky, δεν γνωριζω αν πρεπει να το εχεις στο τηλεφωνο

2. Ετσι λενε ολοι οσοι εκτος sky δινουν hd boxes και εντος και εκτος Ελλαδας. Παντως το δικο μου δεν το εχω συνδεδεμενο στο τηλ. Οι τιμες διαφερουν αναλογα με μοντελο και προμηθευτη. Μακρια απο Ελληνες λαμογια.

3. ΔΕν ξερω
4. Η μηνιαία συνδρομή για το full HD pack + HD subscribtion είναι 84,50 ευρω
5. Ναι
6. ΔΕν εχω ιδεα, δεν πληρωνω κατι τετοιο

Σχετικά με το 1 και τη δυνατότητα σύνδεσης με τηλέφωνο:
Καλο ειναι να μην το κανεις. Ορισμενοι παροχοι λενε οτι δημιουργει προβληματα και λανθασμενες χρεωσεις. Χρησιμοποιειται μονο για το sky box office και υπηρεσιες pay per view και οι χρεωσεις ειναι exrta της μηνιαιας συνδρομης. ΔΕν συμφερει γιατι σε μικρο διαστημα οτι δειχνει το boxoffice περναει στο βασικο πακετο.
Νικος

Μπορεις να γλυτωσεις καποια χρηματα στη συνδρομη αν αφαιρεσεις τα αθλητικα που για μενα δεν λενε και πολλα.
Δεν εδιεχναν formula 1που ηθελα σα τρελλος, ουτε champions league.
Ολο κατι ασχετα αθληματα και wrestling... μονο το υπολοιπο πακετο αξιζει και με το παραπανω.

4. Η μηνιαία συνδρομή για το full HD pack + HD subscribtion είναι 84,50 ευρω

Γιατί είναι 84,50 ευρώ; Τόσο ήταν όταν η λίρα έκανε 1,5 ευρώ. Τώρα κάνει 1,05!!!
Είναι 47 λίρες το full pack και + 10 ευρώ για το HD. Δηλαδή 57 λίρες. Από που προκύπτουν τα 84,50 ευρώ;

Γιατί είναι 84,50 ευρώ; Τόσο ήταν όταν η λίρα έκανε 1,5 ευρώ. Τώρα κάνει 1,05!!!
Είναι 47 λίρες το full pack και + 10 ευρώ για το HD. Δηλαδή 57 λίρες. Από που προκύπτουν τα 84,50 ευρώ;

Ποιος σου το ειπε?
Δες αναλυση του τρεχοντος λογαριασμου αντιγραφω απο sky.com

Bill Dated: 22 December 2008

Amount owing from last month 0.00
Sky Subscriptions 84.25

Bill Details
Transaction Duration Description Value
05/01/2009 - 04/02/2009 Sky+ Subscription 0.00
05/01/2009 - 04/02/2009 Sky+HD Pack 14.75
05/01/2009 - 04/02/2009 Sky World 69.50
Subtotal 84.25
Description Payment Status Amount
Total Balance: 84.25
Current Balance: 84.25
Payment Due By: 05/01/2009

Περιμένω κι εγώ τον πρώτο λογαριασμό και θα ποστάρω τα στοιχεία του Sky...

Το post μου αυτό ωστόσο έχει άλλο σκοπό... Έβαλα το Sky HD εδώ και λίγες ημέρες και θέλω να ρωτήσω κάποιον που θα ξέρει να μου απαντήσει στα εξής... Σε διάφορες περιπτώσεις απ' όσο γνωρίζω, τα Sky Sports κανάλια καλύπτον παραπάνω από έναν αγώνα παράλληλα (πχ. στο Champions League). Για να μπορώ να αλλάξω τον αγώνα που βλέπω και να παρακολουθήσω έναν άλλο, χρειάζομαι dialer;

Αν ναι, θέλω να ρωτήσω κάτι για το dialer... α) Έρχεται προγραμματισμένο από το κατάστημα που θα το προμηθευτώ για να κάνει κλήσεις από Ελλάδα; β) Δουλεύει πάνω σε ADSL γραμμή ή θα πρέπει να το συνδέσω στο τηλεφωνικό βύσμα;

Ποιος σου το ειπε?
Δες αναλυση του τρεχοντος λογαριασμου αντιγραφω απο sky.com

Bill Dated: 22 December 2008

Amount owing from last month 0.00
Sky Subscriptions 84.25

Bill Details
Transaction Duration Description Value
05/01/2009 - 04/02/2009 Sky+ Subscription 0.00
05/01/2009 - 04/02/2009 Sky+HD Pack 14.75
05/01/2009 - 04/02/2009 Sky World 69.50
Subtotal 84.25
Description Payment Status Amount
Total Balance: 84.25
Current Balance: 84.25
Payment Due By: 05/01/2009

Κάποιο λάκο έχει η φάβα ...

Στο http://www.sky.com/portal/site/skycom/skyproducts/skytv/pricesandpackages οι τιμές είναι ξεκάθαρες. 47 λίρες το world package και +10 λίρες για τα HD. Είναι φανερό ότι στο λογαριασμό σου χρεώνεσαι με ισοτιμία λίρας - ευρώ στο 1,475 περίπου, ενώ η σημερινή ισοτιμία είναι στο 1,05. Κάποιος σας κλέβει, και δε νομίζω να είναι το sky αλλά η πιστωτική. Ακόμα κι αν όταν αρχίσατε τη συνδρομή η ισοτιμία ήταν αυτή, θα έπρεπε κάθε μήνα να αλλάζει και όχι να παραμένει η ίδια.