Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?
Ψάχνω κι εγώ για συνδρομή στο Sky UK (HD), και έχοντας διαβάσει αρκετά, έχω καταλήξει σε διάφορα συμπεράσματα τα οποία θα ήθελα οι γνώστες να μου πείτε αν ισχύουν ή όχι.
1. Το sky HD box που κάνει 99 λίρες, για να πάρεις αυτή την τιμή πρέπει να το έχεις στο τηλέφωνο, πράγμα που δε γίνεται (

από Ελλάδα.
2. Ο δέκτης που δε χρειάζεται να μπει στο τηλέφωνο, ανάλογα το μοντέλο κάνει από 300-400 λίρες.
3. Αντίστοιχος δέκτης - μεταχειρισμένος από ebay - κοστίζει περί τις 150 λίρες.
4. Η μηνιαία συνδρομή για το full HD pack είναι 47+10=57 λίρες (60 ευρώ δηλαδή με τη σημερινή ισοτιμία ευρώ - στερλίνας)
5. Μπορείς να πληρώνεις με πιστωτική κάρτα που δεν έχει εκδωθεί σε αγγλική τράπεζα.
6. Αν η διεύθυνση που δηλώνεις δεν πλήρωνε ως τώρα φόρο τηλεόρασης, πρέπει να πληρώσεις και αυτό το ποσό ετησίως. Πόσο είναι;
Σχετικά με το 1 και τη δυνατότητα σύνδεσης με τηλέφωνο: Στο
http://www.smart2check.com/digidialler.htm πουλάνε μία συσκευή για να μπορείς να συνδέσεις τη συσκευή που απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο τηλέφωνο και σε γραμμές εξωτερικού. Ουσιαστικά είναι μία συσκευή που βάζει μπροστά από τον καλούντα αριθμό το 0044, που σε συνδιασμό με απόκρυψη αριθμού πιθανότατα να το κάνει να δουλέψει. Το έχει δοκιμάσει κανείς;