Πόσοι βλέπετε Sky Digital και από πού το πήρατε;

Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

χτεσ μου ηρθε η τελευταια συνδρομη 55.75 παρακαλω το full πακετο και τα hd.nova?no thanks

Απάντηση: Re: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

χτεσ μου ηρθε η τελευταια συνδρομη 55.75 παρακαλω το full πακετο και τα hd.nova?no thanks
φίλτατε parekla67 μπορείς να δόσεις στοιχεια πως έγινες κάτοχος κάρτας γιατί με ενδιαφέρει πολύ και δεν έχω καταλήξει ακόμα από που και ποσο και πιο πακέτο έχεις
σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου -bye-

Τελευταία χρέωση και σε μένα...

54.46 λίρες = 62.36 ευρώ...
:BDGBGDB55:

Απάντηση: Πόσοι βλέπτε Sky Digital και από που το πήρατε?

Πακέτο Sky Sport Mix 49,25 λίρες με 1,11 ισοτιμία ΣΥΝΟΛΟ 54,83 Ευρώ.

Μέχρι σημερα και μετά από 2 χρόνια πακέτου HD δεν εχω χρεωθεί με το γνωστό 70αρι που λενε τα λαμόγια εδω για το χρόνο.

Υπόψιν ότι συμπλήρωσα και 11 χρόνια συνδρομής .

Τι lnb έχεις στο TEcatel 1,60;

Απλό πακέτο + Sports pack + hd βγαίνει 45 λίρες. Το ελάχιστο που μπορείς να παρεις για να έχεις sports pack και hd...

Το LNB είναι 0,2 .

Tώρα το πακέτο είναι ολα αυτά που περιγράφεις .Δεν εχω Movies γιατί αφού τις κατεβαζω δεν υπάρχει λόγος .
Champions L και American Football εχω επιλογή αγώνων .Αυτό το δίνει μόνο η αγγλική κάρτα και οχι η ROI.

Ο HD δέκτης που έχεις έχει πίσω έξοδο S-Video για 4 pin και scart. Scart για τηλεόραση και scart για βίντεο. Και έχει και μία hdmi έξοδο. Οι esata, ethernet και usb θυρες δε λειτουργούν έτσι;

Σκέφτομαι το απλό πακέτο με τον απλό δέκτη που δίνουν δωρεάν. Αυτός πρέπει να έχει μόνο scart εξόδους πίσω και όχι S-Video.
Τον απλό δέκτη τον δίνουν δωρεάν αλλά κάπου λέει 60 λίρες έξοδα εγκατάστασης. Γνωρίζεις αν αυτά μπορείς να τα αποφύγεις;

Δουλευουν ολες αλλά είναι για τηλεφωνική συνδεση οπότε το ξεχνας.

Ο απλός δεκτης εχει μόνο Scart.Το θέμα είναι εχεις τελικά καταλήξει τι θα πάρεις ?

Αρχικά λέω για το απλό το πακέτο με τον απλό δέκτη και στην πορεία ίσως το αναβαθμίσω με το HD πακέτο, εφόσον ισχύει ότι με 49λίρες παίρνεις τον hd δέκτη. Πάντως αν πρέπει να πληρώσω υποχρεωτικά 60 λίρες για εγκατάσταση για τον απλό δέκτη, μου βγαίνει φτηνότερα να πάρω τον hd...

Last edited:

Πάρε το HD να τελειώνεις .Λυπάσαι τωρα τα 70 Ευρω διαφορά για κάτι ανώτερο ?

Δεν είναι θέμα μόνο των 70 ευρώ παραπάνω για τη συνδρομή. Ενας από τους λόγους που θέλω να ξεκινήσω με το χαμηλό πακέτο είναι γιατί δεν ξέρω ακόμα το budget για το δορυφορικό εξοπλισμό που θα χρειαστώ.
Ο τεχνικός εδώ λέει ότι τα έπιασε τα κανάλια με πιάτο 1,20. Δεν μπορούσε να τα δει όμως γιατί δεν είχε συνδρομή κτλ.
Ετσι λεω να πάρω το πακέτο και να το δοκιμάσω με το πιάτο που προτείνει αυτός και να το δοκιμάσω στις δύσκολες ώρες της λήψης.
Αν χρειαστώ κανένα πιάτο 1,5 μέτρο και τότε ναι τα 70 ευρώ μπορεί να κάνουν τη διαφορά...
Ο τεχνικός με διαβεβαιώνει, εγώ όμως είμαι αυτός που θα πληρώνει τη συνδρομή...

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το sport mix, zaras27 τι περιεχόμενο έχει;
Μπορείς να δεις όλα τα παιγνίδια του champions league ή όχι;
Επίσης από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποια δείχνει;
Από το Αγγλικό πρωτάθλημα δείχνει επιλεγμένα ματς ή όλα;

Από το CL εχει επιλογή 4 ματς .Από ευρωπαικα δείχνει ισπανικό και ιρλανδικό.Από αγγλικό εχει παντα τα ντερμπυ συν τα υπόλοιπα ,τα κυπελλα και β εθνική

Η επιλογή του CL είναι ελεύθερα προσβάσιμη σε κάθε συνδρομητή ή απαιτεί επιπλέον συνδρομή;

Με την ενεργοποίηση τι κάνατε; Από ό,τι βλέπω πρέπει να γίνει στην Αγγλία. Σε περίπτωση που το απλο box συνδεθεί σε πιάτο που ήταν πριν συνδεδεμένο άλλο κουτί του Sky, γίνει η ενεργοποίηση και μετά επανέλθει το αρχικό κουτί, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το αρχικό κουτί ξανα; Μιλάμε για το απλό κουτί που δε χρειάζεται σύνδεση στο τηλέφωνο και για 2 διαφορετικές κάρτες...

Οχι γιατί παντρεύει την κάρτα με τον συγκεκριμένο δέκτη.

Μόνο αν ο δέκτης ήταν ανενεργός καιρό τότε τον δέχονται.

Λοιπον για να μην παιδεύεσαι ή θα στο ενεργοποιήσει ο φίλος σου εφόσον ο ιδιος δεν εχει συνδρομή ή θα πληρώσεις αυτόν που προτέινουμε στην Αγγλία να στο κάνει και να τελειώνεις .Τα αλλα είναι πολύ περίπλοκα

Μιλάμε για 2 διαφορετικούς δέκτες και 2 διαφορετικές κάρτες (συνδρομες). Απλως θα χρησιμοποιηθεί (όχι ταυτόχρονα) για κάποια λεπτα το ίδιο πιάτο για να γινει η ενεργοποίηση.

Εχω φίλο στην Αγγλία αλλά επειδή μπορεί να φύγει μέχρι το Πάσχα θα εχουμε προβλημα με τη διεύθυνση κτλ. αν δε βρω καποιο αλλο γνωστό θα προσπαθησω να κινηθω μεσω ξενης εταιριας γιατι οι εδω στην ελλαδα ζητουν το ελάχιστο 200 ευρω το χρονο...

Σε ευχαριστώ. Το είχα βρει το link από αυτό το topic...
Πηρα μερικές φορές αλλά δεν έχει απαντήσει. Εχω στείλει και email.
Αν δε βολέψει με το φίλο από Αγγλία θα επικοινωνήσω με αυτούς. Πάντως με ελληνικη εταιρία δεν πρόκειται. Ζητανε πανω απο 200 ευρω το χρόνο...