Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Παιδια εγω στον ΟΤΕ δουλευω αλλα δεν εχω μαθει κατι.,..Αν ακουσω κατι θα το σφυριξω!

Πιστευω οτι -οπως πολυ σωστα γραφει στην ιστοσελιδα του το digitaltv- ειναι καιρος πλεον, μετα απο τοσες αναβολες και καθυστερησεις, να σταματησουν πλεον να αναπαραγονται απο τα μεσα ειδησεις σχετικα με το δορυφορικο ΟΤΕ, μεχρις οτου να υπαρξει η πρωτη επισημη ανακοινωση απο την εταιρεια.
Γιατι πραγματι ο κινδυνος της αναξιοπιστιας ειναι ορατος πλεον.

Απο την αλλη μερια, οι επανηλλειμενες αβασιμες διαροες που εχουν γινει μεχρι τωρα, ειναι σιγουρο οτι τελικα ωφελουν τον ανταγωνισμο παρα το υποτιθεμενο προσεχες πακετο του ΟΤΕ.

Και αμφιβαλλω πολυ εαν ολες αυτες οι πληροφοριες, προερχονται πραγματικα απο πηγες που ενδιαφερονται για την προωθηση ενος φτηνου δορ.πακετου.

Αντιθετα οι συγκεκριμενες πηγες, καταφερνουν συνεχως, ηθελημενα η αθελητα, να δημιουργουν αντι για το υποτιθεμενο θετικο κλιμα, αρνητικες εντυπωσεις εις βαρος της εταιρειας, δημιουργωντας μια αισθηση απραγματοποιητου μεσω της μονιμης αναβλητικοτητας.

Αντικειμενικα βεβαια δεν εχει καμια απολυτως ευθυνη ο ΟΤΕ για τα δημοσιευματα του τυπου, αφου επισημως δεν εχει ανακοινωσει οτιδηποτε περι εναρξης δορ. πλατφορμας.

Περιμένουν λέει να βάλουν μέσα τα ελληνικά κανάλια "(πχ η ένταξη των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας που κρίνεται απαραίτητη)".
Ρε σεις του οτε τα ελληνικά κανάλια μέχρι τον οκτώβριο θα εκπέμπονται μέσω digea σχεδόν σε όλη την ελλάδα! Άντε Νοέμβριο οι τελευταίες περιοχές.

Σε μένα δεν προβλέπονται πριν το 2015 και...βλέπουμε! Ακόμη και η ΕΡΤ που την πληρώνω....
Αυτό με την "επέκταση της ψηφιακής" είναι το ....δεύτερο ελληνικό σήριαλ αναξιοπιστίας, αν μαλιστα αναλογιστούμε ότι η πρώτη ψηφιακή εκπομπή στην χώρα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2006!
Για φέτος μάλιστα, απο μεριάς Digea έχουν παγώσει τα πάντα μετα το ξεκίνημα της Θεσσαλίας και μέχρι τον Νοέμβριο δεν νομίζω να βαλουν καποιο πομπό σε λειτουργία...
(Και στο Ηρακλειο που τους περιμένεις για Νοέμβριο, μην βιάζεσαι αφού προηγούνταν άλλοι όπως η Πάτρα τον Ιούνιο.....)

Last edited:
Πιστευω οτι -οπως πολυ σωστα γραφει στην ιστοσελιδα του το digitaltv- ειναι καιρος πλεον, μετα απο τοσες αναβολες και καθυστερησεις, να σταματησουν πλεον να αναπαραγονται απο τα μεσα ειδησεις σχετικα με το δορυφορικο ΟΤΕ, μεχρις οτου να υπαρξει η πρωτη επισημη ανακοινωση απο την εταιρεια.
Γιατι πραγματι ο κινδυνος της αναξιοπιστιας ειναι ορατος πλεον.

Απο την αλλη μερια, οι επανηλλειμενες αβασιμες διαροες που εχουν γινει μεχρι τωρα, ειναι σιγουρο οτι τελικα ωφελουν τον ανταγωνισμο παρα το υποτιθεμενο προσεχες πακετο του ΟΤΕ.

Και αμφιβαλλω πολυ εαν ολες αυτες οι πληροφοριες, προερχονται πραγματικα απο πηγες που ενδιαφερονται για την προωθηση ενος φτηνου δορ.πακετου.

Αντιθετα οι συγκεκριμενες πηγες, καταφερνουν συνεχως, ηθελημενα η αθελητα, να δημιουργουν αντι για το υποτιθεμενο θετικο κλιμα, αρνητικες εντυπωσεις εις βαρος της εταιρειας, δημιουργωντας μια αισθηση απραγματοποιητου μεσω της μονιμης αναβλητικοτητας.

Αντικειμενικα βεβαια δεν εχει καμια απολυτως ευθυνη ο ΟΤΕ για τα δημοσιευματα του τυπου, αφου επισημως δεν εχει ανακοινωσει οτιδηποτε περι εναρξης δορ. πλατφορμας.

Φίλε μου καλημέρα,
πολύ σωστά όλα αυτά που λες, αλλά ξεχνάς ότι ο ρόλος ενός μέσου, είναι να μεταφέρει τις πληροφορίες που έχεις διαθέσιμες και αυτές την στιγμή που γράφονται να είναι αξιόπιστες. Την στιγμή που γράφεται η κάθε είδηση, είναι αληθινή και περιγράφει την κατάσταση που υπάρχει εκείνη τη στιγμή.
Επίσης όπως γνωρίζεις στην Ελλάδα η δημοσιαγραφία γίνεται από ανεπίσημες και όχι επίσημες ανακοινώσεις. Δυστυχώς μόνο εδώ τα πράγματα είναι έτσι και κανένας σε κανέναν τομέα δεν θέλει να πει τίποτε επίσημα.
Π.χ. η Nova ανακοίνωσε τον Multiview σχεδόν ένα μήνα μετά που βγήκε, ενώ η πώληση της υπηρεσίας είχε ξεκινήσει κανονικά. Φυσικά, όλα τα μέσα διαδικτυακά και μη, είχαν ανακοινώσει προ πολλού την διάθεση της υπηρεσίας. Έπρεπε πιστεύεις να περιμένουν ένα μήνα για να το κάνουν?
Ειδικότερα τώρα τα forum έχουν και τον άερα της κουβέντας, της ανταλλαγής φημών - πληροφοριών, κτλ.
Τελειώνοντας θέλω να πω, ούτε στον ίδιο τον ΟΤΕ έχουν αποφασίσει ακόμη πώς θα είναι η υπηρεσία τους μετά από ένα μήνα, αλλά γίνεται διάλογος, ελέγχονται διαφορετικές δυνατότητες (εμπορικές και τεχνικές), κτλ. Δεν βλέπω κάτι σκόπιμο σε αυτό. Πιστεύω ότι όλοι αυτοί τη στιγμή που δουλεύουν στο project OTE SAT, θέλουν η υπηρεσία να πετύχει.

To θέμα είναι να γράφονται εξακριβωμένες πληροφορίες και όχι ειδήσεις από διάφορους ή παπαγαλάκια των 2 (μελλοντικών) ανταγωνιστών. Άλλο να λέμε για τις συχνότητες στον Eurobird που μπορούν να ελεγχθούν και άλλο να λέμε για πακέτα,τιμές και περιόδους έναρξης.
Βασικά έχω ένα ξάδελφο και ο μπατζανάκης του κουμπάρου της αδερφής του μου είπε ότι η πλατφόρμα ξεκινά με 13 HD κανάλια, στις 13 Σεπτ και με προσφορά τα 13 Ευρώ. Εξακριβωμένο παιδιά. Διαδώστε το....

Απάντηση: Re: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Βασικά έχω ένα ξάδελφο και ο μπατζανάκης του κουμπάρου της αδερφής του μου είπε ότι η πλατφόρμα ξεκινά με 13 HD κανάλια, στις 13 Σεπτ και με προσφορά τα 13 Ευρώ. Εξακριβωμένο παιδιά. Διαδώστε το....

και μενα τα ιδια μου ειπε ο φιλος μου και..
φιλε μαλων εχουμε καποια συγγενεια εμεις οι δυο. τα υπολοιπα με πμ...

To θέμα είναι να γράφονται εξακριβωμένες πληροφορίες και όχι ειδήσεις από διάφορους ή παπαγαλάκια των 2 (μελλοντικών) ανταγωνιστών. Άλλο να λέμε για τις συχνότητες στον Eurobird που μπορούν να ελεγχθούν και άλλο να λέμε για πακέτα,τιμές και περιόδους έναρξης.

Πολλά 13αρια θα το γκαντεμιάσεις το πακέτο!

εγώ πάλι ακουσα ότι θα έβγαινε 11 αυγούστου (8) με 8 HD κανάλια και 8 ευρώ συνδρομή...δηλαδή 11 8 8 8 ..τυχαίο; δε νομίζω!!!!

Ανέκδοτο κατάντησε η ιστορία!!! :)

Τα ίδια ακριβώς ποστς, με το ίδιο ακριβώς στυλ και χιούμορ έχουν ξαναγραφτεί στο ίδιο τόπικ...ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα...δεν κουραστήκατε?

Mονο ο Chuck Norris ξερει ποτε θα ξεκινησει ο ΟΤΕ.
Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα. ΤΕΛΟΣ

Mονο ο Chuck Norris ξερει ποτε θα ξεκινησει ο ΟΤΕ.
Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα. ΤΕΛΟΣ

O Chuck Norris βλέπει το πακέτο του ΟΤΕ πριν καν αυτό ξεκινήσει!

Δεν ξερουμε ποτε και ΑΝ υπαρχει προθεση-επισημα καταγεγραμενη-για να υπαρξει η περιφημη πλατφορμα και φυσικα δεν ξερουμε και Τι θα εχει το υποτιθεμενο 'μπουκετο'....ΑΡΑ η συζητηση ειναι μαλλον θεωρητικη.
Πιθανον να περιμενουν να πουλησουν πρωτα τον Hellasat και με το ρευστο να κλεισουν ενα μερος της οικ τρυπας και ενα μερος να το επενδυσουν στο πακετο.
Αρα θα περιμενουμε πιστευω αρκετα ακομα.
Ελπιζω-ακομα-παντως να μας ξαφνιασει ευχαριστα.
Πιστευω πως αν τωρα στην ΔΕΘ δεν ανακοινωσουν τιποτα τοτε το ολο 'σχεδιο' παει για ΠΟΛΥ πισω.

Εχει χαθει πια καθε ιχνος αξιοπιστιας των ανεπισημων πηγων.

Τα μεσα, πρεπει απο εδω και περα να δημοσιευσουν μονο επισημες ανακοινωσεις του ΟΤΕ για το θεμα.

Βεβαιως, ουτως η αλλως, δεν δινει κανεις σημασια πια στη ανεπισημη φημολογια, αλλα το ζητημα κατανταει κοροιδια.

Και πολυ σωστα επισημανε και ο φιλος leonkoum στο προηγουμενο ποστ, οτι δεν γνωριζουμε επισημως ουτε αν υπαρχει καν προθεση δημιουργιας πλατφορμας, ποσο μαλλον οι λεπτομερειες που μας πλασαρονται καθε λιγο και λιγακι, εδω και μια τριετια.

Last edited:
τελικα το προγραμμα μεταδιδεται και δορυφορικα και μαλιστα κωδικ/νο...?
ποιος και με τι δεκτη θα το ανοιξει...?

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    28.9 KB · Views: 91
Status
Not open for further replies.