bmw318cabrio
Established Member
- 9 August 2007
- 214
Περιμένουν λέει να βάλουν μέσα τα ελληνικά κανάλια "(πχ η ένταξη των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας που κρίνεται απαραίτητη)".
Ρε σεις του οτε τα ελληνικά κανάλια μέχρι τον οκτώβριο θα εκπέμπονται μέσω digea σχεδόν σε όλη την ελλάδα! Άντε Νοέμβριο οι τελευταίες περιοχές.
Πιστευω οτι -οπως πολυ σωστα γραφει στην ιστοσελιδα του το digitaltv- ειναι καιρος πλεον, μετα απο τοσες αναβολες και καθυστερησεις, να σταματησουν πλεον να αναπαραγονται απο τα μεσα ειδησεις σχετικα με το δορυφορικο ΟΤΕ, μεχρις οτου να υπαρξει η πρωτη επισημη ανακοινωση απο την εταιρεια.
Γιατι πραγματι ο κινδυνος της αναξιοπιστιας ειναι ορατος πλεον.
Απο την αλλη μερια, οι επανηλλειμενες αβασιμες διαροες που εχουν γινει μεχρι τωρα, ειναι σιγουρο οτι τελικα ωφελουν τον ανταγωνισμο παρα το υποτιθεμενο προσεχες πακετο του ΟΤΕ.
Και αμφιβαλλω πολυ εαν ολες αυτες οι πληροφοριες, προερχονται πραγματικα απο πηγες που ενδιαφερονται για την προωθηση ενος φτηνου δορ.πακετου.
Αντιθετα οι συγκεκριμενες πηγες, καταφερνουν συνεχως, ηθελημενα η αθελητα, να δημιουργουν αντι για το υποτιθεμενο θετικο κλιμα, αρνητικες εντυπωσεις εις βαρος της εταιρειας, δημιουργωντας μια αισθηση απραγματοποιητου μεσω της μονιμης αναβλητικοτητας.
Αντικειμενικα βεβαια δεν εχει καμια απολυτως ευθυνη ο ΟΤΕ για τα δημοσιευματα του τυπου, αφου επισημως δεν εχει ανακοινωσει οτιδηποτε περι εναρξης δορ. πλατφορμας.
Βασικά έχω ένα ξάδελφο και ο μπατζανάκης του κουμπάρου της αδερφής του μου είπε ότι η πλατφόρμα ξεκινά με 13 HD κανάλια, στις 13 Σεπτ και με προσφορά τα 13 Ευρώ. Εξακριβωμένο παιδιά. Διαδώστε το....
To θέμα είναι να γράφονται εξακριβωμένες πληροφορίες και όχι ειδήσεις από διάφορους ή παπαγαλάκια των 2 (μελλοντικών) ανταγωνιστών. Άλλο να λέμε για τις συχνότητες στον Eurobird που μπορούν να ελεγχθούν και άλλο να λέμε για πακέτα,τιμές και περιόδους έναρξης.
Βασικά έχω ένα ξάδελφο και ο μπατζανάκης του κουμπάρου της αδερφής του μου είπε ότι η πλατφόρμα ξεκινά με 13 HD κανάλια, στις 13 Σεπτ και με προσφορά τα 13 Ευρώ. Εξακριβωμένο παιδιά. Διαδώστε το....
Mονο ο Chuck Norris ξερει ποτε θα ξεκινησει ο ΟΤΕ.
Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα. ΤΕΛΟΣ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.