Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.
Παίδες τα κανάλια δεν είναι λίγα για ένα νέο ξεκίνημα δορυφορικής πλατφόρμας. Το αντίθετο θα έλεγα.

Η εμπειρία σε κάποιους μας έχει δείξει ότι το παν δεν είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα και το έχω ξαναγράψει. Υπάρχει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών που ψάχνει για άλλα πράγματα, άλλους συνδυασμούς καναλιών που μπορεί να τα βρει στον ΟΤΕ.

Μεσιέ διαχειριστά, μήπως θα έπρεπε να αλλάξει και το θέμα του νήματος ??
Η πλατφόρμα ξεκίνησε ήδη αν και δοκιμαστικά...

Παιδιά το πιάτο της nova εμείς το έχουμε στο μπαλκόνι, οπότε για τον οτε θα βάλουμε ένα επιπλέον στην ταράτσα αυτή τη φορά.Επειδη σκεφτόμουνα να πιάσω τον Astra που λένε πολλοί. Με το diseq από την ταρτατσα θα κατεβει πάλι ένα καλώδιο? είμαι άσχετος για αυτό το λέω.Επίσης αν έρχεται μονο ένα καλώδιο υπάρχει κανένας δορυφόρος που να αξίζει? θα βάλω ένα πιάτο sinuta 1m. (Περιοχη: Αθηνα προς το παρόν )

Το diseqc αυτό κάνει, όσοι δορυφόροι.... να κατεβάζεις ένα καλώδιο. Στο έγραψα όσο πιο απλά μπορούσα...

Αν θέλεις για οποιαδήποτε απορία σου άνοιξε ένα θέμα ή μπες σε κάποιο από τα παλιά θέματα που υπάρχουν στην κατηγορία "εγκαταστάσεις". Εκεί θα σε βοηθήσουμε καλύτερα...

Αν βγει το full πακέτο στα 15 ευρώ που έχει το conn-x μαζί με όλα τα ελληνικά κανάλια θα κάνει πάταγο και η κουτσή μαριώ θα βάλει.

Re: Απάντηση: Πότε πιστεύετε θα ξεκινήσει η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ;

οταν λεμε να σπασει το μονοπωλιο,δεν εννοουμε να βγει απλα μια πλατφορμα.
εννουμε να μπει δυναμικα και να ανταγωνιστει με ουσια την απεναντι πλευρα.

Ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Alpha Digital που μπήκε δυνατά στα αθλητικά αλλά ήταν πανάκριβο, με λίγα κανάλια και έκλεισε σε 1 χρόνο.

Νομίζω καλά το πάει ο ΟΤΕ . Ας μαζέψει συνδρομητές και μετά βλέπουμε. Θα είναι δύσκολο όμως με την οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με την αναφορά του Nicolas A, ο αποκωδικοποιητής της OTE TV επιτρέπει την προσθήκη 200 ελεύθερων καναλιών από πλευράς συνδρομητή (θέσεις EPG 800 - 999). Θα παρακαλούσα τον ίδιο ή όποιον άλλο φίλο έχει στα χέρια του τον Kaon να μας ενημερώσει τα παρακάτω:

1) Ο αποκωδικοποιητής φορτώνει τα 200 FTA κανάλια χωρίς πρόβλημα ή κολλάει (και ενδεχομένως διαγράφει μόνος του κανάλια), φτάνοντας ίσως στα όρια της αποθηκευτικής του ικανότητας;

2) Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην καθημερινή χρήση του αποκωδικοποιητή με το υπάρχον software;

Παιδιά το πιάτο της nova εμείς το έχουμε στο μπαλκόνι, οπότε για τον οτε θα βάλουμε ένα επιπλέον στην ταράτσα αυτή τη φορά.Επειδη σκεφτόμουνα να πιάσω τον Astra που λένε πολλοί. Με το diseq από την ταρτατσα θα κατεβει πάλι ένα καλώδιο? είμαι άσχετος για αυτό το λέω.Επίσης αν έρχεται μονο ένα καλώδιο υπάρχει κανένας δορυφόρος που να αξίζει? θα βάλω ένα πιάτο sinuta 1m. (Περιοχη: Αθηνα προς το παρόν )

Κατά την γνώμη μου, τα πιο ενδιαφέροντα ελεύθρα κανάλια βρίσκονται στις 28.2 μοίρες. Ορίστε μία λίστα με τα ελεύθερα: http://gr.kingofsat.net/pos-28.2E-fta.php

Αν γινει η εγκατασταση με διπλο lnb σε υπαρχων πιατο της Nova υπαρχει η δυνατοτητα εγκαταστασης καναλιων απο αλλους δορυφορους (Astra ,Eurobird κλπ)?

βεβαια ειπαμε-ολο το παιχνιδι παιζεται στο ελληνικο πρωταθλημα
(που παροτι μπαχαλο το παρακολουθουμε ολοι απο συνηθεια)
..

Εχεις δικιο, αλλα δεν αντιλαμβανομαι για πιο λογο πρεπει ο κοσμος να συνεχισει να βλεπει τους ελληνικους αγωνες οπου παιζουν μπαλλα μονο οι ξενοι και οι υπολοιποι Ελληνες παικτες καταστρεφουν το παιχνιδι.

Προχτες εβλεπα FTA (sport 1, 19,5E) B' Γερμανιας, και θαυμασα ακομα μια φορα γερμανικο, ομορφο, παθιασμενο, ζωντανο ποδοσφαιρο.

Και στο φιναλε, και FTA μια χαρα γινεται η δουλεια με το ξενο ποδοσφαιρο. Ε δεν θα βλεπουμε και ολο το Σαβατοκυριακο νυχθημερον μπαλα. Ενας-δυο αγωνες FTA φτανουν και περισσευουν.

Last edited:

Εχεις δικιο, αλλα δεν αντιλαμβανομαι για πιο λογο πρεπει ο κοσμος να συνεχισει να βλεπει τους ελληνικους αγωνες οπου παιζουν μπαλλα μονο οι ξενοι και οι υπολοιποι Ελληνες παικτες καταστρεφουν το παιχνιδι.

Προχτες εβλεπα FTA (sport 1, 19,5E) B' Γερμανιας, και θαυμασα ακομα μια φορα γερμανικο, ομορφο, παθιασμενο, ζωντανο ποδοσφαιρο.

Και στο φιναλε, και FTA μια χαρα γινεται η δουλεια με το ξενο ποδοσφαιρο. Ε δεν θα βλεπουμε και ολο το Σαβατοκυριακο νυχθημερον μπαλα. Ενας-δυο αγωνες FTA φτανουν και περισσευουν.

η αληθεια βεβαια ειναι,οτι οποιοδηποτε αλλο πρωταθλημα και να δεις σε συκριση με το Ελληνικο,ειναι σιγουρα καλυτερο.
αλλα ειπαμε-συνηθεια..

Δημήτρη καλημέρα, σχετικά με το ποδόσφαιρο
όντως είναι καλύτερο το οτιδήποτε.
Ειδικά για το Γερμανικό να τονίσω ότι είναι το πιο παραγωγικό σε γκολ
και από τα πιο παθιασμένα,
το ισπανικό είναι το πιο θεαματικό
και το Ιταλικό πολύ τεχνικό ομαδικά με παίκτες επιπέδου και αν θες έχει και τις "ελληνικές" φάσεις,
όταν π.χ. ο Λουσιο την προηγούμενη αγωνιστική πάτησε κατά λαθος στο λαιμό
τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην έξοδο βγάζοντάς τον off. Τα anti-fair play που συνήθως μόνο στην Ελλάδα βλεπεις ... ;)

Δημήτρη καλημέρα, σχετικά με το ποδόσφαιρο
όντως είναι καλύτερο το οτιδήποτε.
Ειδικά για το Γερμανικό να τονίσω ότι είναι το πιο παραγωγικό σε γκολ
και από τα πιο παθιασμένα,
το ισπανικό είναι το πιο θεαματικό
και το Ιταλικό πολύ τεχνικό ομαδικά με παίκτες επιπέδου και αν θες έχει και τις "ελληνικές" φάσεις,
όταν π.χ. ο Λουσιο την προηγούμενη αγωνιστική πάτησε κατά λαθος στο λαιμό
τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην έξοδο βγάζοντάς τον off. Τα anti-fair play που συνήθως μόνο στην Ελλάδα βλεπεις ... ;)

καλημερα.
γουστα ειναι αυτα.
ειδικα αυτο το ιταλικο,δεν το παλευω με τιποτε.
ας περιμενουμε την επισημη ανακοινωση και βλεπουμε.

ειδικα αυτο το ιταλικο,δεν το παλευω με τιποτε.

Παρομοιως. Γερμανια Ισπανια εχουν ομως θεαμα.

ΥΓ Σημερα ρωτησα για το πακετο στο καταστημα ΟΤΕ στη περιοχη μου.
Η ευγενικη προισταμενη μου ειπε οτι περιμενουν απο μερα σε μερα, και κρατησε και το τηλεφωνο μου.

Last edited:

Ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Alpha Digital που μπήκε δυνατά στα αθλητικά αλλά ήταν πανάκριβο, με λίγα κανάλια και έκλεισε σε 1 χρόνο.

Νομίζω καλά το πάει ο ΟΤΕ . Ας μαζέψει συνδρομητές και μετά βλέπουμε. Θα είναι δύσκολο όμως με την οικονομική κρίση.

Αντιθετως η συνδρομη του Alpha Digital ηταν χαμηλοτερη απο το δορυφορικο της Nova.Απλως η Nova ειχε και το επιγειο.Δεν μπορει (στατιστικα) να βαλει καποιος ενα προιον τοσο γρηγορα.Σε ενα χρονο η Alpha Digital ειχε σταδιακα ανεβασει τους συνδρομητες της αλλα τα εξοδα ετρεχαν.Αν το προγραμμα του Alpha Digital θεωρεις οτι ηταν φτωχο που δεν ηταν (ελληνικο πολλα ξενα πρωταθληματα,1κινηματογραφικο στουντιο WARNER,ντοκυμαντερ,TCM και 2 τσονταδικα Private και Spice) τοτε τι να πουμε για τον ΟΤΕ που δεν εχει κατι παραπανω.

Μεσιέ διαχειριστά, μήπως θα έπρεπε να αλλάξει και το θέμα του νήματος ??
Η πλατφόρμα ξεκίνησε ήδη αν και δοκιμαστικά...

Επειδή εγώ ξεκίνησα το νήμα, νομίζω πως ο τίτλος θα μπορεί να αλλάξει όταν πλέον θα πωλείται κανονικά το πακέτο. Τώρα δε μπορώ να το αγοράσω, και η έναρξη πάει και πάλι πίσω (17/10 λένε τώρα).

Η προτελευταία επιλογή ήταν το Φθινόπωρο του 2011, που αυτή τη στιγμή παίζει ως φαβορί, αλλά ποτέ δε ξέρεις ...

Last edited:
Εγώ ψηφίζω το 5. Δε νομίζω να ξεκινήσει νωρίτερα από το τέλος καλοκαιριού 2011.

Και επειδή τα γραπτά μένουν, μάλλον επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά.

παρακολουθω το συγκεκριμενο θεμα εδω και καποιες μερες, βεβαια γνωμη δεν μπορω να εχω πριν ξεκινησει κανονικα και δουμε ακριβως τι καναλια θα εχει

οπως το βλεπω εγω παντως πολυ δυσκολα θα το εβαζα απο τη στιγμη που κανει τα κολπα της αχωνευτης νοβα και παει πακετο με συγκεκριμενο δεκτη...προσωπικα βλεπω δορυφορικα καναλια πιο πολυ στο pc ειτε ελευθερα ειτε απο τη συνδρομη μου στο al jazeera sports...καμια φορα μεταφερω την καρτα στο δεκτη που εχω στο σαλονι για να δουμε αγωνες με τον πατερα μου η με παρεα

το να βαλω ενα ακομα δεκτη στο σαλονι ειναι το λιγοτερο, αλλα αν δεν μπορω να βαλω την καρτα στο pc τι να το κανω το πακετο?η μηπως θα κουβαλαω το δεκτη απο δωματιο σε δωματιο για να δω εναν αγωνα?κριμα που ακολουθουν αυτη την τακτικη γιατι τελικα τιμωρουν τους συνδρομητες τους που χωνουν λεφτα και οχι οσους βλεπουν παρανομα

Status
Not open for further replies.