οταν λεμε να σπασει το μονοπωλιο,δεν εννοουμε να βγει απλα μια πλατφορμα.
εννουμε να μπει δυναμικα και να ανταγωνιστει με ουσια την απεναντι πλευρα.
νεα ενημερωση και highlights http://rexsat.blogspot.com/2011/10/highlights-ote-tv.html#more
Παιδιά το πιάτο της nova εμείς το έχουμε στο μπαλκόνι, οπότε για τον οτε θα βάλουμε ένα επιπλέον στην ταράτσα αυτή τη φορά.Επειδη σκεφτόμουνα να πιάσω τον Astra που λένε πολλοί. Με το diseq από την ταρτατσα θα κατεβει πάλι ένα καλώδιο? είμαι άσχετος για αυτό το λέω.Επίσης αν έρχεται μονο ένα καλώδιο υπάρχει κανένας δορυφόρος που να αξίζει? θα βάλω ένα πιάτο sinuta 1m. (Περιοχη: Αθηνα προς το παρόν )
βεβαια ειπαμε-ολο το παιχνιδι παιζεται στο ελληνικο πρωταθλημα
(που παροτι μπαχαλο το παρακολουθουμε ολοι απο συνηθεια)
..
Εχεις δικιο, αλλα δεν αντιλαμβανομαι για πιο λογο πρεπει ο κοσμος να συνεχισει να βλεπει τους ελληνικους αγωνες οπου παιζουν μπαλλα μονο οι ξενοι και οι υπολοιποι Ελληνες παικτες καταστρεφουν το παιχνιδι.
Προχτες εβλεπα FTA (sport 1, 19,5E) B' Γερμανιας, και θαυμασα ακομα μια φορα γερμανικο, ομορφο, παθιασμενο, ζωντανο ποδοσφαιρο.
Και στο φιναλε, και FTA μια χαρα γινεται η δουλεια με το ξενο ποδοσφαιρο. Ε δεν θα βλεπουμε και ολο το Σαβατοκυριακο νυχθημερον μπαλα. Ενας-δυο αγωνες FTA φτανουν και περισσευουν.
Δημήτρη καλημέρα, σχετικά με το ποδόσφαιρο
όντως είναι καλύτερο το οτιδήποτε.
Ειδικά για το Γερμανικό να τονίσω ότι είναι το πιο παραγωγικό σε γκολ
και από τα πιο παθιασμένα,
το ισπανικό είναι το πιο θεαματικό
και το Ιταλικό πολύ τεχνικό ομαδικά με παίκτες επιπέδου και αν θες έχει και τις "ελληνικές" φάσεις,
όταν π.χ. ο Λουσιο την προηγούμενη αγωνιστική πάτησε κατά λαθος στο λαιμό
τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην έξοδο βγάζοντάς τον off. Τα anti-fair play που συνήθως μόνο στην Ελλάδα βλεπεις ...![]()
ειδικα αυτο το ιταλικο,δεν το παλευω με τιποτε.
Ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Alpha Digital που μπήκε δυνατά στα αθλητικά αλλά ήταν πανάκριβο, με λίγα κανάλια και έκλεισε σε 1 χρόνο.
Νομίζω καλά το πάει ο ΟΤΕ . Ας μαζέψει συνδρομητές και μετά βλέπουμε. Θα είναι δύσκολο όμως με την οικονομική κρίση.
Μεσιέ διαχειριστά, μήπως θα έπρεπε να αλλάξει και το θέμα του νήματος ??
Η πλατφόρμα ξεκίνησε ήδη αν και δοκιμαστικά...
Εγώ ψηφίζω το 5. Δε νομίζω να ξεκινήσει νωρίτερα από το τέλος καλοκαιριού 2011.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.