McZab
Supreme Member
Re: Απάντηση: Πότε, πού και υπό ποιές συνθήκες ακούτε μουσική;

...καλό...
Λοιπόν εμένα οι ακροάσεις μου μοιράζονται σε δύο κομμάτια:
Το ένα είναι οι ακροάσεις που επιλέγω καθημερινά από τη στιγμή που θα γυρίσω σπίτι μέχρι το βράδυ στο κυρίως σύστημα ή δευτερευόντως στο...αναπληρωματικό που βρίσκεται στο γραφείο με τον υπολογιστή. Επίσης παίζει πολύ ραδιόφωνο ειδικά τα Σ/Κ κλείνει 8ωρο. Το άλλο κομμάτι είναι οι...αναγκαστικές ακροάσεις όταν διαβάζει πιάνο η γυναίκα μου. Δεν θα έλεγα ότι τις ευχαριστιέμαι πάντα και όποιος έχει συζήσει με μουσικό καταλαβαίνει...:HTEHEH56:
Με ακουστικά ακούω μόνο στις λεγόμενες ώρες κοινής ησυχίας.
Δεν έχω συνδέσει πάντως τη διάθεσή μου για μουσική με συναισθηματική ή άλλη κατάσταση αλλά μόνο με τον διαθέσιμο χρόνο γιατί μουσική υπάρχει για όλες τις διαθέσεις.
Στο αυτοκίνητο ακούω σπάνια, κυρίως γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. :Banane0:
Βεβαια ακούς ´παρατηρήσεις´από τον οικογενειακό περίγυρο γι´αυτά πού βάζεις αλλά τότε παριστάνεις τον Μπετόβεν(δυστυχώς όχι μουσικά ,μόνον στην ακοή.:BDGBGDB55::BDGBGDB55![]()

Λοιπόν εμένα οι ακροάσεις μου μοιράζονται σε δύο κομμάτια:
Το ένα είναι οι ακροάσεις που επιλέγω καθημερινά από τη στιγμή που θα γυρίσω σπίτι μέχρι το βράδυ στο κυρίως σύστημα ή δευτερευόντως στο...αναπληρωματικό που βρίσκεται στο γραφείο με τον υπολογιστή. Επίσης παίζει πολύ ραδιόφωνο ειδικά τα Σ/Κ κλείνει 8ωρο. Το άλλο κομμάτι είναι οι...αναγκαστικές ακροάσεις όταν διαβάζει πιάνο η γυναίκα μου. Δεν θα έλεγα ότι τις ευχαριστιέμαι πάντα και όποιος έχει συζήσει με μουσικό καταλαβαίνει...:HTEHEH56:
Με ακουστικά ακούω μόνο στις λεγόμενες ώρες κοινής ησυχίας.
Δεν έχω συνδέσει πάντως τη διάθεσή μου για μουσική με συναισθηματική ή άλλη κατάσταση αλλά μόνο με τον διαθέσιμο χρόνο γιατί μουσική υπάρχει για όλες τις διαθέσεις.
Στο αυτοκίνητο ακούω σπάνια, κυρίως γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. :Banane0: