...Αστε που φέρνει και τα CDs με τα στρουμφάκια του και τα παιδικά τραγούδια να τα ακούσει στο στερεοφωνικό του μπαμπά!
Ο μεγάλος γυιός είναι στη Γ Λυκείου και φέτος γράφει Πανελλαδικές.
Ο μικρός στη ΣΤ Δημοτικού.
Χρόνος μηδενικός: είτε διαβάζουν, είτε κοιμούνται, είτε έχουν ιδιαίτερα.
:blink: :speechless-smiley-0 :bang:
Τι άλλο θ ακούσουμε εδώ μέσα, βρε σείς;
Λοιπόν μετά τη εισβολή των πιτσιρικάδων η υπόθεση "ακρόαση μουσικής" δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα αλλα, με τη σύζηγο σύμμαχο, τους μεγαλώνουμε με μουσική, όσο γίνετε βέβαια.
Δυστυχώς πρέπει να θυσιάσεις πολλά για να μεγαλώσεις παιδιά. Η γυναίκα είναι για πρώτη φορά έγκυος και μ'έχει πιάσει ήδη κατάθλιψη... Γιατί αν είχες λίγο ελεύθερο χρόνο για να ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου χόμπυ (μουσική, games, η/υ) μετά τη γέννα πάει κι αυτός! Ένα κομμάτι (μεγάλο) του εαυτού σου πεθαίνει προς χάρη των παιδιών. Βέβαια έχεις άλλες χαρές μετά αλλά όσο να'ναι δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος. Είσαι ένας πατέρας με ευθύνες!
Μ'εχει πάρει λίγο από κάτω όπως καταλαβαίνετε...
Δυστυχώς πρέπει να θυσιάσεις πολλά για να μεγαλώσεις παιδιά. Η γυναίκα είναι για πρώτη φορά έγκυος και μ'έχει πιάσει ήδη κατάθλιψη... Γιατί αν είχες λίγο ελεύθερο χρόνο για να ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου χόμπυ (μουσική, games, η/υ) μετά τη γέννα πάει κι αυτός! Ένα κομμάτι (μεγάλο) του εαυτού σου πεθαίνει προς χάρη των παιδιών. Βέβαια έχεις άλλες χαρές μετά αλλά όσο να'ναι δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος. Είσαι ένας πατέρας με ευθύνες!
Μ'εχει πάρει λίγο από κάτω όπως καταλαβαίνετε...
Α, δεν εννοώ αυτό.καλά...
μη φάς. Όσο και να τους μεγαλώνεις με την καλύτερη μουσική τόσο θα ξεπηδήσουν αργότερα οι....άντε να μην πω ονόματα...
Για πες, για πες...
και επι του θέματος:
ακούω κάθε μέρα στο γραφείο του μαγαζιού ραδιόφωνο. 92 και 95,8 fm. Ο ήχος είναι τζαμάουα, καμπανιάζει λέμε...
Τα μεγάλα πάρτυ στίς ηλικίες μας έχουν μειωθεί...
Αυτά που ξέρει ο Νίκος δεν τα ξέρει ο Δήμος :BDGBGDB55:
Eυχαριστώ για τη συμπαράσταση... Και εσένα και τον shakinen...Σε καταλαβαίνουμε και μη το βάζεις κάτω.Η χαρά που θα νιώσεις όταν θα έρθει το μωρό, η νέα ζωή θα σε αποζημιώσει.Τα χόμπυ θα τα ξαναβρείς.Η ζωή μετράει και πώς την ζείς.
Και εγώ θυσίασα για αρκετό καιρό πολλά απ τα χόμπυ μου, είτε λόγω δουλειάς ,είτε λόγω "οικογένειας".
Μου πήρε καιρό αλλά τώρα πάλι ανοίγομαι στα ενδιαφέροντά μου.
Το ίδιο θα συμβεί σταδιακά και σε εσένα.
Ο Σωκράτης (ο 2ος γιος μου 4 ετών)μου κλείνει τον ενισχυτή και με τσακίζει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.