Power-buy Benq w1070

θελω να ρωτησω με το σερβις τι γινεται[/QUO
Καλως ηρθες στην παρεα μας Σωτηρη.
3 χρονια γραπτη εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπια.Τον πρωτο χρονο,οτι και να παθει το προβολι,μας το περνουν με δικα τους εξοδα και μας τον γυριζουν διορθωμενο,τα επομενα δυο,με δικα μας εξοδα..
Δηλαδη εδωσες την προκαταβολη και δε ρωτησες τιποτα???

εδώ εμείς "φάγαμε'' τον τόπο σε Ελλάδα και Ευρώπη..παρά λίγο και στην Κορέα κατευθείαν στην παραγωγή...:flipout:

ρωταω για το σερβις της εισαγωγης απο το power bay αποτι ξερω αντιπροσωπος στην ελλαδα ειναι η cpi η οποια ομως δεν ξερεε ποτε θα το φερει

ρωταω για το σερβις της εισαγωγης απο το power bay αποτι ξερω αντιπροσωπος στην ελλαδα ειναι η cpi η οποια ομως δεν ξερεε ποτε θα το φερει

Από AVART:

Το Service γίνεται στην Ελλάδα από τον εκάστοτε Third Party Service Provider της BenQ. Αυτή την περίοδο Service Provider της BenQ είναι η εταιρία CPI AE.

H εισαγωγή θα γίνει από τον νέο επίσημο διανομέα της BenQ, την εταιρία Divitec (Παραμυθιάς 4, Γλυκά Νερά 15354, 210 2855080, www.divitec.gr)
Την Divitec την υποστηρίζει ο Business Development Consultant της BenQ για την Ελλάδα.

μπραβο σου για την ιδεα ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας εγω οπως φαινεται θα περιμενω αρκετα ..............

μπραβο σου για την ιδεα ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας εγω οπως φαινεται θα περιμενω αρκετα ..............

Θα το ξαναπώ και ας γίνω κουραστικός,η ιδέα ανήκει στον colombos74,η υλοποίηση σε εμένα και η δύναμη σε όλους....

Θα το ξαναπώ και ας γίνω κουραστικός,η ιδέα ανήκει στον colombos74,η υλοποίηση σε εμένα και η δύναμη σε όλους....

Takeshy,εγω εριξα απλως την ιδεα που με τη διαθεση που υπηρχε ηταν θεμα ωρων να στηθει το powerbuy.Η υλοποιηση μετραει και βασικα ο αψογος(επαγγελματικος) τροπος που το χειριστηκες..

Takeshy,εγω εριξα απλως την ιδεα που με τη διαθεση που υπηρχε ηταν θεμα ωρων να στηθει το powerbuy.Η υλοποιηση μετραει και βασικα ο αψογος(επαγγελματικος) τροπος που το χειριστηκες..

Άγη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
το θέμα είναι πως μετράει το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε από την δύναμη όλων εσάς....
θα το ξαναπώ...-14% σε αυτό το ποσό "λέει" πολλά κατά την άποψη μου....
πολύ δύναμη,το ''λένε" και τα views τα οποία αυτά ''φέρανε" τα 855 :antlers:

Άγη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
το θέμα είναι πως μετράει το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε από την δύναμη όλων εσάς....
θα το ξαναπώ...-14% σε αυτό το ποσό "λέει" πολλά κατά την άποψη μου....
πολύ δύναμη,το ''λένε" και τα views τα οποία αυτά ''φέρανε" τα 855 :antlers:

Και τωρα να παρουμε και τα γυαλακια μας και η χαθουμε!Σε λιγο καιρο και τις λαμπες τους με Powerbuy,ενταξει αστειευομαι!

Και τωρα να παρουμε και τα γυαλακια μας και η χαθουμε!Σε λιγο καιρο και τις λαμπες τους με Powerbuy,ενταξει αστειευομαι!

Τα γυαλάκια περιμένουμε τις συμμετοχές και όπως θα διαβάσατε περιμένουμε καλύτερη τιμή την δευτέρα...

παιδια προσοχη οταν παραλαβουμε απ'οτι διαβαζω απο νεους κατοχους εχει the focus and zoom controls are, however, not that smooth so one has to be careful when making adjustments,It may take a little longer than projectors with more refined adjustments
κατα τα αλλα εχουν παθει την πλακα τους με την εικονα του μικρου

εγω δεν ειχα ιδεα οταν πηρα τον epson tw3000 και λεω οταν τον παρελαβα πως στην ευχη θα τον στησω τελικα αποδειχτηκε παιχνιδακι σε μιση ωρα τον ειχα βαλει και εδειχνε εικονα στον τοιχο,τωρα θα δω τι ψαρια πιανω απο dlp

Browser, browser... Τι μου λέει αυτο το νικ;;;

Κάπου σε ξέρω ρε φίλε αλλα δε θυμάμαι καλα...

Μήπως σ έχω πετύχει σε κανένα διαγωνισμό μοντελισμου;;;

Για θύμισε μου...

Υ.γ. Ακους εκει που θα μας την πει και ο χρηστακης.... Που σαι ρε γαμωτο μου;;;; :ρρρρρ

-bye-

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

εγω δεν ειχα ιδεα οταν πηρα τον epson tw3000 και λεω οταν τον παρελαβα πως στην ευχη θα τον στησω τελικα αποδειχτηκε παιχνιδακι σε μιση ωρα τον ειχα βαλει και εδειχνε εικονα στον τοιχο,τωρα θα δω τι ψαρια πιανω απο dlp

Εδώ θα είναι λίγο πιο μπελαλίδικη η δουλειά...

αν δεν τα καταφερω Γιαννη εχω σκοπο να φωναξω βοηθεια απο συμφουριτη που μενει Ν.Αρτακη και κατεχει το αθλημα πολυ καλυτερα απο μενα,θα μου το κανει τελειο το μηχανημα εχει πολλες γνωσεις

... άλλο το lens shift του ενός και άλλο του άλλου. Και αυτός είναι και αρκετά πιο φωτεινός μάλλον.

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

δεν εχω ασπρους τοιχους καθολου στο δωματιο αυτο ειναι θετικο η αρνητικο

Θετικότατο!!

Όσο για την τοποθέτηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Προσωπικά, θα έκανα το εξής:

Θα τοποθετούσα τον προβολέα σ' ένα τραπεζάκι και θα έριχνα το φως στην οθόνη μου μέχρι να κεντράρω ακριβώς. Θα μέτραγα τους πόντους του όφσετ (δηλαδή πόσο πιο κάτω είναι ο φακός από την οθόνη μου). Γνωρίζω επίσης και ποιο είναι το ύψος της οθόνης από το δάπεδο. Ανεβαίνω στη σκάλα και στηρίζω προσωρινά από το ταβάνι με μια πινέζα ή ένα καρφάκι, ένα κορδονάκι που λειτουργεί σαν εκκρεμές (του βάζουμε κάτι ώστε να είναι σαν μικρό βαρίδι) το οποίο πέφτει ακριβώς στο κέντρο του φακού. Σημειώνουμε με μαρκαδόρο πάνω στο κορδόνι το σημείο καθ' ύψος του φακού που θέλουμε να κάτσει ο προβολέας. Βάζουμε στην βάση τον προβολέα και το εκκρεμές μας οδηγεί απόλυτα στη σωστή τοποθέτησή του. Βιδώνουμε στο ταβάνι και είμαστε οκ.