- 22 August 2012
- 1,200
κοντα στα 1000
η δύναμη του power buy τελικά δεν είναι -9% (υπολόγιζα 940 όταν είχα ρωτήσει) -14%
κοντα στα 1000
θελω να ρωτησω με το σερβις τι γινεται[/QUO
Καλως ηρθες στην παρεα μας Σωτηρη.
3 χρονια γραπτη εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπια.Τον πρωτο χρονο,οτι και να παθει το προβολι,μας το περνουν με δικα τους εξοδα και μας τον γυριζουν διορθωμενο,τα επομενα δυο,με δικα μας εξοδα..
Δηλαδη εδωσες την προκαταβολη και δε ρωτησες τιποτα???
εδώ εμείς "φάγαμε'' τον τόπο σε Ελλάδα και Ευρώπη..παρά λίγο και στην Κορέα κατευθείαν στην παραγωγή...![]()
ρωταω για το σερβις της εισαγωγης απο το power bay αποτι ξερω αντιπροσωπος στην ελλαδα ειναι η cpi η οποια ομως δεν ξερεε ποτε θα το φερει
μπραβο σου για την ιδεα ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας εγω οπως φαινεται θα περιμενω αρκετα ..............
Θα το ξαναπώ και ας γίνω κουραστικός,η ιδέα ανήκει στον colombos74,η υλοποίηση σε εμένα και η δύναμη σε όλους....
Takeshy,εγω εριξα απλως την ιδεα που με τη διαθεση που υπηρχε ηταν θεμα ωρων να στηθει το powerbuy.Η υλοποιηση μετραει και βασικα ο αψογος(επαγγελματικος) τροπος που το χειριστηκες..
Άγη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
το θέμα είναι πως μετράει το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε από την δύναμη όλων εσάς....
θα το ξαναπώ...-14% σε αυτό το ποσό "λέει" πολλά κατά την άποψη μου....
πολύ δύναμη,το ''λένε" και τα views τα οποία αυτά ''φέρανε" τα 855 :antlers:
Και τωρα να παρουμε και τα γυαλακια μας και η χαθουμε!Σε λιγο καιρο και τις λαμπες τους με Powerbuy,ενταξει αστειευομαι!
Browser, browser... Τι μου λέει αυτο το νικ;;;
Κάπου σε ξέρω ρε φίλε αλλα δε θυμάμαι καλα...
Μήπως σ έχω πετύχει σε κανένα διαγωνισμό μοντελισμου;;;
Για θύμισε μου...
Υ.γ. Ακους εκει που θα μας την πει και ο χρηστακης.... Που σαι ρε γαμωτο μου;;;; :ρρρρρ
εγω δεν ειχα ιδεα οταν πηρα τον epson tw3000 και λεω οταν τον παρελαβα πως στην ευχη θα τον στησω τελικα αποδειχτηκε παιχνιδακι σε μιση ωρα τον ειχα βαλει και εδειχνε εικονα στον τοιχο,τωρα θα δω τι ψαρια πιανω απο dlp
εγω δεν ειχα ιδεα οταν πηρα τον epson tw3000 και λεω οταν τον παρελαβα πως στην ευχη θα τον στησω τελικα αποδειχτηκε παιχνιδακι σε μιση ωρα τον ειχα βαλει και εδειχνε εικονα στον τοιχο,τωρα θα δω τι ψαρια πιανω απο dlp
δεν εχω ασπρους τοιχους καθολου στο δωματιο αυτο ειναι θετικο η αρνητικο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.