Power-buy Benq w1070

Να εκφράσω μια απορία; Γιατί στο site της avart τον εμφανίζει διαθέσιμο σε 6 εργάσιμες;

Εντάξει η προκαταβολή κι από μένα. Ελπίζω μόνο να μην εμφανιστεί κανένας Acer H6510BD μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και με κάνει να φάω το καπέλο μου!

Να εκφράσω μια απορία; Γιατί στο site της avart τον εμφανίζει διαθέσιμο σε 6 εργάσιμες;

Πολλες φορες εμφανιζεται ετσι αλλα αν ρωτησεις σου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα αλλα μπορουν να τον παρραγγειλουν και οσο παρει. Εγω σκεφτομαι οτι το Avart λογο του Power buy θα μπορουσε να παραγγειλει τα διπλα κομματια πχ 40 αντι 20 και τα υπολοιποα να τα πουλησει σε πιο μεγαλη τιμη και με καλυτερο περιθωριο κερδους απο τους αλλους λογο μεγαλης αρχικης παρραγγελιας και να ειναι το μοναδικο μαγαζι με αμεση διαθεσιμοτητα. Σιγουρα θα τους πουλαγε αμεσως.

Αν όντως μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, εμείς γιατί θα παραλάβουμε τέλος του μήνα;
Άν δεν μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, παραπλανεί.
Όπως και να έχει η κατάσταση, θα ήθελα κάποια εξήγηση.

Αν όντως μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, εμείς γιατί θα παραλάβουμε τέλος του μήνα;
Πιθανον να υπαρχει προγραματισμενη απο παλιοτερα (πριν powerbuy) παραλαβη απο την αντιπροσωπεια ή το καταστημα,ελαχιστων κομματιων.Αυτα σε ποιον θα τα πρωτοδωσει ;

Νομίζω πως είναι ενδεικτικό και όχι απόλυτο. Και πιθανά να ισχύει από τη στιγμή που έχει και ο εισαγωγέας απόθεμα.

Νομίζω πως είναι ενδεικτικό και όχι απόλυτο. Και πιθανά να ισχύει από τη στιγμή που έχει και ο εισαγωγέας απόθεμα.

Συμφωνω, ειναι ενδεικτικο. Μηπως εχει δει κανεις αυτο το μαγαζι? Εχει αγορασει κανεις?Τον εχει 862,80 αγνωστα μεταφορικα και "Στο Απόθεμα (Αποστολή εντός 48/72 ωρών.)" Αν ειχα δει ποσο RBE εχει και αν με ενοχλει θα τον ειχα παρραγγειλει ηδη. Αν δεν τον δω ομως ρισκο δεν παιρνω.

Αν δεν δουν από την Avart τα μήνυμα σου θα τους τηλεφωνήσω την Δευτέρα έτσι ώστε να δώσουν υπεύθυνη απάντηση,προσωπικά δεν θέλω να πάρω θέση αλλα σύμφωνα με τα λεγόμενα και γραπτά των Divitec- Avart διαθέσιμα κομμάτια για την Ελλάδα εώς και τον Φεβρουάριο υπαρχουν μόνο 20 και αυτα ειναι του power buy..
Υπομονη εώς την Δευτέρα για διευκρινήσεις..

φιλε manosfp εγω προγραμματισα την αγορα με βαση οτι θα γινει παραδοση μετα τις 20 φλεβαρη για να μαζεψω τα λεφτα,παντος αξιζει η αναμονη και εαν ο Κωστας κανονισει για τα του Firmware 1.04 θα μας αποζημιωσει η εικονα του μικρου
φωτο απο αμερικανο

Uploaded with ImageShack.us

Έως και τέλη Φεβρουαρίου θέλεις να πεις, δηλαδή το Μάρτιο.

Η γραπτή απάντηση και επίσημη ήταν πως περιμένουμε τα κομμάτια μέχρι τέλους Φεβρουαρίου,προφορικά μου είπαν πως το παλεύουν για να παραλάβουμε πιο νωρίς..αυτο θα συζητηθεί ξανα αύριο..
Καταλαβαίνω την αγωνία όλων,και εγω περιμένω πως και πως και γιατί το μηχανακι αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ αλλα και γιατί ειναι ο πρώτος μου full hd προβολεας,αλλά χρειάζεται λίγη υπομονη απο την στιγμη που δεν υπαρχουν απο αλλου κομμάτια διαθέσιμα..εάν υπήρχαν απο αλλού και δεν έρχονται τα δικα μας, ναι θα υπήρχε θέμα..
Αύριο μιλάω και σας ενημερώνω...-bye-

φιλε manosfp εγω προγραμματισα την αγορα με βαση οτι θα γινει παραδοση μετα τις 20 φλεβαρη για να μαζεψω τα λεφτα,παντος αξιζει η αναμονη και εαν ο Κωστας κανονισει για τα του Firmware 1.04 θα μας αποζημιωσει η εικονα του μικρου
φωτο απο αμερικανο

Uploaded with ImageShack.us
Εάν μας "δώσει" τέτοια εικόνα εγώ περιμένω μέχρι και το Πάσχα...:flipout:
Απίστευτη εικόνα αν και δεν πρέπει να κρίνουμε από φωτογραφίες...απλά είναι ένα δείγμα...
Όσο για το firmware είναι κανονισμένο ήδη...σας το ξαναείπα ...
Μην ανησυχείτε για τίποτα (τρις) -bye-

Συμφωνω, ειναι ενδεικτικο. Μηπως εχει δει κανεις αυτο το μαγαζι? Εχει αγορασει κανεις?Τον εχει 862,80 αγνωστα μεταφορικα και "Στο Απόθεμα (Αποστολή εντός 48/72 ωρών.)" Αν ειχα δει ποσο RBE εχει και αν με ενοχλει θα τον ειχα παρραγγειλει ηδη. Αν δεν τον δω ομως ρισκο δεν παιρνω.

Αυτο το μαγαζι εχει εδρα την Κυπρο, αν παρεχει την Ελληνικη εγγυηση η τιμολογιο για καποιους, θα ειναι σουπερ για οσους δεν προλαβαν το powerby..

Αυτο το μαγαζι εχει εδρα την Κυπρο, αν παρεχει την Ελληνικη εγγυηση η τιμολογιο για καποιους, θα ειναι σουπερ για οσους δεν προλαβαν το powerby..

Οντως εχει Κυπριακο ΑΦΜ. Σιγουρα ομως η εγγυηση ισχυει εστω και για το ελαχιστο που υποχρεουται η καθε εταιρεια για online αγορες που ειναι 2 χρονια.

Edit: Μολισ διαβασα απο το σαιτ τους το παρακατω...

"Τα προϊόντα που εμπορεύεται η OPEN247 καλύπτονται για ένα χρόνο από την « εγγύηση κατασκευαστή ». Αυτή η εγγύηση μπορεί να παραταθεί και αλλάζει ανάλογα με τους κατασκευαστές και τα προϊόντα.
Οι επιδιορθώσεις που υπόκεινται ή όχι στην εγγύηση ανταλλακτικών της μάρκας και προερχόμενα από τον κατασκευαστή (είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε εκπροσωπείται από τρίτους), θα πρέπει να πραγματοποιούνται από τον κατασκευαστή ή εγκεκριμένους αντιπροσώπους του.

........"

Απο αυτο συμπεραινω οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα στην Ελλαδα για οσο δινει ο κατασκευαστης η ο αντιπροσωπος τους η CPI σε αυτη την περιπτωση δλδ 3 χρονια. Αν καποιιος καταλαβει κατι αλλο η καλυτερα ξερει κατι αλλο μπορει να με διορθωσει.:slapface:

Last edited:
θα σε κανω να αλλαξεις γνωμη

I got the W1070 few days ago and the RBE was quite apparent. I saw it quite often watching Hugo but not as bad as the H9500 I had before. However, because the picture was so bright on my 120" screen even with Cinema mode and Smart eco, I went to Bestbuy to get the ND4 filter. Oh boy, the RBE was just about gone !! I can't believe it. I'd say the RBE got cut by > 85%. I can really enjoy watching movies now without getting distracted. Coderguy mentioned in the past the RBE was due to brightness and he was right !! For you guys who are RBE sensitive, give ND filters a try.

-bye-

Η απάντηση για τον ‛’ manosfp’’

Στο ‛’e-shop’’ της AVART αναφέρεται όντως η πληροφορία για την παράδοση του Βιντεοπροβολέα ''ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 2-6 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ '' απλά θέλω να ενημερώσω ότι αυτό το αναφέρει αναγκαστικά η βάση δεδομένων του ''e-shop'' δηλ. ή θα το δηλώσεις άμεσα παραδοτέο το προϊόν που εννοείται ότι υπάρχει σε ''Stock'' οπότε θα σου γράφει στη βάση '' ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ '' ή αν δεν το έχεις στο κατάστημα και είναι να το παραδώσει η εκάστοτε αντιπροσωπεία πάνω από τις έξη (6) ημέρες τότε αναφέρεται η ένδειξη '' ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ''.

Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα είναι [εμφανές ότι η βάση δεδομένων κρατάει την πληροφορία _ από παλαιότερη ανάρτηση ] που η ‛’ CPI ‛’ όντως το παρέδιδε στον αναφερόμενο χρόνο.
Λογική η απορία του μέλους ‛’ manosfp’’ και υπόσχομαι εύλογα ότι θα αλλαχθεί έως αύριο (Δευτέρα 4 Φεβρ) το απόγευμα για να μην υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο.

Ωστόσο η πρόταση ‛’ Άν δεν μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, παραπλανεί ’’ δεν είναι καθόλου αρμοστή _________ με σημειωτέον ότι η ‛’AVART ’’ δεν ήταν ποτέ υποσχόμενη λαθεμένα.

Αυτό που αναφέρθηκε γραπτώς από την ‛’AVART’’ (ότι η παράδοση του Βιντεοπροβολέα θα γήνει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2013) είναι υποχρεωμένη να το τηρήσει αν αυτό δεν συμβεί τότε θα έχει το δικαίωμα ο κάθε πελάτης – μέλος να διαμαρτυρηθεί και να αναφέρει τον όποιο δήποτε χαρακτηρισμό, και φυσικά να πάρει πίσω την προκαταβολή.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας .

Με εκτίμηση

Nick Pachis

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Να επισημάνω όμως ότι το να χαρακτηρίσω παραπλανητικό το "διαθέσιμο σε 4-6 μέρες" όταν η πραγματική διαθεσιμότητα είναι 1 μήνας δεν είναι ανάρμοστο.

Last edited: