Να εκφράσω μια απορία; Γιατί στο site της avart τον εμφανίζει διαθέσιμο σε 6 εργάσιμες;
Πιθανον να υπαρχει προγραματισμενη απο παλιοτερα (πριν powerbuy) παραλαβη απο την αντιπροσωπεια ή το καταστημα,ελαχιστων κομματιων.Αυτα σε ποιον θα τα πρωτοδωσει ;Αν όντως μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, εμείς γιατί θα παραλάβουμε τέλος του μήνα;
Άν δεν μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, παραπλανεί.
Όπως και να έχει η κατάσταση, θα ήθελα κάποια εξήγηση.
Νομίζω πως είναι ενδεικτικό και όχι απόλυτο. Και πιθανά να ισχύει από τη στιγμή που έχει και ο εισαγωγέας απόθεμα.Αν όντως μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, εμείς γιατί θα παραλάβουμε τέλος του μήνα;
Νομίζω πως είναι ενδεικτικό και όχι απόλυτο. Και πιθανά να ισχύει από τη στιγμή που έχει και ο εισαγωγέας απόθεμα.
Αν όντως μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, εμείς γιατί θα παραλάβουμε τέλος του μήνα;
Έως και τέλη Φεβρουαρίου θέλεις να πεις, δηλαδή το Μάρτιο.
Εάν μας "δώσει" τέτοια εικόνα εγώ περιμένω μέχρι και το Πάσχα...φιλε manosfp εγω προγραμματισα την αγορα με βαση οτι θα γινει παραδοση μετα τις 20 φλεβαρη για να μαζεψω τα λεφτα,παντος αξιζει η αναμονη και εαν ο Κωστας κανονισει για τα του Firmware 1.04 θα μας αποζημιωσει η εικονα του μικρου
φωτο απο αμερικανο
Uploaded with ImageShack.us
Συμφωνω, ειναι ενδεικτικο. Μηπως εχει δει κανεις αυτο το μαγαζι? Εχει αγορασει κανεις?Τον εχει 862,80 αγνωστα μεταφορικα και "Στο Απόθεμα (Αποστολή εντός 48/72 ωρών.)" Αν ειχα δει ποσο RBE εχει και αν με ενοχλει θα τον ειχα παρραγγειλει ηδη. Αν δεν τον δω ομως ρισκο δεν παιρνω.
Αυτο το μαγαζι εχει εδρα την Κυπρο, αν παρεχει την Ελληνικη εγγυηση η τιμολογιο για καποιους, θα ειναι σουπερ για οσους δεν προλαβαν το powerby..
θα σε κανω να αλλαξεις γνωμηΣυμφωνω, ειναι ενδεικτικο. Μηπως εχει δει κανεις αυτο το μαγαζι? Εχει αγορασει κανεις?Τον εχει 862,80 αγνωστα μεταφορικα και "Στο Απόθεμα (Αποστολή εντός 48/72 ωρών.)" Αν ειχα δει ποσο RBE εχει και αν με ενοχλει θα τον ειχα παρραγγειλει ηδη. Αν δεν τον δω ομως ρισκο δεν παιρνω.
Αν όντως μπορεί να τους έχει διαθέσιμους στις μέρες που ισχυρίζεται, εμείς γιατί θα παραλάβουμε τέλος του μήνα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.