Power-buy Benq w1070

Καταλαβαίνω τον θυμό και την αγανάκτηση όλων και εγω ο ίδιος σας είπα χθες να τα χωσετε αλλα όχι με τέτοιες εκφράσεις..σας το ζητω σαν χάρη..
Μπορεί ο καθένας να εκφραστεί όπως θέλει αλλα κοσμια..ευχαριστώ

Διάβασα με προσοχή αυτα που έγραψε ο Κος Παχής και δέχομαι μερικά απο αυτα και την ντομπρα εξήγηση...όμως θέλω απάντηση στα παρακάτω:
1. Θα ήταν standard η τιμη για όλους εκτός νησιών κλπ και ποια θα ήταν αυτή;
2. Ίσχυε το 12-13 πριν την έξτρα συσκευασία;
3. Ποια η χρέωση του Σαββάτου;
4. Ποιος ευθύνεται για τις λάθος παραδόσεις του Σαββάτου;

Προσωπικά όταν άκουγα Γενική Ταχυδρομική έφευγαν μακρυά για καταστάσεις που έζησα λαό κυρίως τις χρεώσεις τους..όταν με είχε ενημερώσει ο Κος Παχής ότι θα αναλάβει αυτη δεν ανυσηχησα γιατί θεώρησα τις τιμές fix και μάλιστα καλές αλλα οι άνθρωποι έδειξαν άλλη μια φορα το ποιον τους.....

Συγνώμη για τα λάθη αλλα αυτη η αυτόματη διόρθωση και το μη edit με καίει..
Το <<λαό>> είναι αλλα

Επίσης,άλλοι δεν παραλαβανε να μας πουν την χρέωση;
Προς Iguana ,ζητησες να έρθει Σάββατο;

Κατι μου λεει οτι σαν πολυ κραζουμε την Γενικη Ταχυδρομικη και μονο.Βεβαια κατι μου λεει οτι και αυτη μπηγε να μας αρμεξει κανονικοτατα,αλλα αυτη δεν ευθυνεται για τις λαθος αποστολες Σαββατου(τον courrier που ηρθε τον ηξερα απο τα παιδικα μου χρονια και οταν του ανεφερα οτι εγω δεν ζητησα παραλαβη Σαββατου,μου ειπε οτι επικοινωνησε ΚΑΙ με mail με την Avart και του ειπαν "ναι Σαββατο¨),
ουτε αυτη μας ειχε πει τις χρεωσεις πριν την αποστολη(12 ευρω),και οπως το βλεπω και το λεει ο tzo δεν αλλαξε πολυ ογκομετρικα,σχεδον καθολου.
Οπως το βλεπω λοιπον,φυσικα και με εκνευριζει το μεριδιο ευθυνης της ΓΤ,αλλα αυτο που με εξοργισε ειναι αυτο της Avart,γιατι ειναι πολυ χειροτερο..
P.S.Δεν ειναι τα παραπανω χρηματα που δωσαμε,ειναι οτι προσβαλλε,ολη την προσπαθεια τοσων ατομων και ενος αξιοπρεπους Powerbuy..

Άγη,οι ερωτήσεις τέθηκαν και θα απαντηθουν οπωσδήποτε..μετά θα βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του...

b e n q w 1 0 7 0 ...... χαλάρωση , cinema, αθλητικά .......:twoguns:
τα άλλα όλα αφήστε τα πίσω!!!!
Άντε γιατί σαν πολλά δεν έχουν μαζευτεί αυτό το καιρό στο κεφάλι μας....!!!!!
Αντε ρε καλή διασκέδαση!!!!!!:ernaehrung004:
και να φανταστείτε ότι είμαι από αυτούς που περιμένουν ακόμη την αφιξή του προβολέα!!!!

Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

Καταλαβαίνω τον θυμό και την αγανάκτηση όλων και εγω ο ίδιος σας είπα χθες να τα χωσετε αλλα όχι με τέτοιες εκφράσεις..σας το ζητω σαν χάρη..
Μπορεί ο καθένας να εκφραστεί όπως θέλει αλλα κοσμια..ευχαριστώ

Διάβασα με προσοχή αυτα που έγραψε ο Κος Παχής και δέχομαι μερικά απο αυτα και την ντομπρα εξήγηση...όμως θέλω απάντηση στα παρακάτω:
1. Θα ήταν standard η τιμη για όλους εκτός νησιών κλπ και ποια θα ήταν αυτή;
2. Ίσχυε το 12-13 πριν την έξτρα συσκευασία;
3. Ποια η χρέωση του Σαββάτου;
4. Ποιος ευθύνεται για τις λάθος παραδόσεις του Σαββάτου;

Προσωπικά όταν άκουγα Γενική Ταχυδρομική έφευγαν μακρυά για καταστάσεις που έζησα λαό κυρίως τις χρεώσεις τους..όταν με είχε ενημερώσει ο Κος Παχής ότι θα αναλάβει αυτη δεν ανυσηχησα γιατί θεώρησα τις τιμές fix και μάλιστα καλές αλλα οι άνθρωποι έδειξαν άλλη μια φορα το ποιον τους.....

Κώστα Καλημέρα

Επειδή λείπω και το ειδα απο το κινητό το τελευταίο post που ανέβασες _ μπορώ απο τις τρις ερωτήσεις που μου έκανες, να σε απαντήσω μετά σιγουριάς σήμερα - τώρα, για την πρώτη ____ τις άλλες δύο αύριο με το καλό μετά από διασταύρωση στοιχείων όπως προανέφερα (ίσως να μην το είδες σε χθεσινό post).

Σίγουρα η τιμή ήταν για την αρχική εργοστασιακή συσκευασία - όταν μιλησα με τον υπεύθυνο της Γ Τ (μπορώ να σου δόσω το κινητό του) μου είχε αναφέρει άν θυμάσε ότι η τιμή θα είναι για τις διαστάσεις αυτές (εργοστασιακές) 13.00euros max __ και είναι για το κοινό για 20 κουτιά και όχι για 9 που τελικά συσκευάτηκαν _________ χθές μου ανέφερε (όταν τον βρήκα μετά από πολλα τηλεφωνήματα) ότι η τιμή ήταν για το κατάστημα και όχι για το κοινό __________ έχασα πάσα ιδέα για τον λόγο του, γιατί τού το είχα διευκρινήσει ότι δεν θέλω την τιμή - προσφορά για το κατάστημα αλλά για τους πελάτες.... και μου ανέφερα πεντακάθαρα όπως και σας ενημέρωσα ______ ότι η τιμή των max 13euros ισχύει για όλη την Ελλάδα _____ε κ τ ό ς ____ απομακρισμένων περιοχών με σχετικά δύσβατη πρόσβαση, και επίσης το ίδιο για τα νησιά........ τα έχω αναφέρει τουλάχιστον 4 φορές !!!!!!! μην παίζουμε με τις λέξεις ......

Εάν λοιπόν κάποιος βρίσκεται στην στίς δύο αυτές περιπτώσεις ώφειλε να το αναφέρει και ίσως μας αναφέρανε πόση θα είναι για αυτά τα σημεία παράδοσης ακριβώς η χρέωση....

Τώρα από τη στιγμή που αυτά τα 3 - 4 άτομα με εσένα μέσα παραλάβατε και δεν ανοίκετε σε αυτές τις δύο περιπτώσεις _ εδώ οφείλω να σας αναφερω ότι η χρέωση είναι εντελώς παράλογη και θα βοηθήσω απο αύριο όμως να δούμε ποιός έφτεξε για να συμβεί αυτό - και άν αποδειχθεί αυτό ίσως επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα της χρέωσης μεταφορικών απο την Γ Τ.

Ευχαριστώ

Νίκος Παχής

Last edited:
Εγώ θα κάνω το άλλο. Θα πάω αύριο πρωί στο τοπικό υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής με το δέμα παραμάσχαλα, όπως ακριβώς το παρέλαβα και θα ζητήσω αρχικά τιμή για Αθήνα για ένα κομμάτι και μετά τιμή προσφοράς για 9 κομμάτια από Ορεστιάδα μέχρι Κρήτη.

Θα ρωτήσω επίσης πώς θα διασφαλιστεί η φιξ τιμή για τον κάθε υποτιθέμενο πελάτη μου.

Απ' όσο γνωρίζω η έκπτωση γίνεται στον αποστολέα για να οριστεί τιμή φιξ.

Κανονικά έπρεπε να γίνει η συμφωνία μεταξύ Avart και Γεν. Ταχυδρομικής, να οριστεί η τιμή φιξ και να συμπεριληφθούν τα μεταφορικά στο ποσό του προβολέα.

Καλημέρα Κε Παχή,
εάν όντως ήταν η τιμή 12-13 θα ήθελα να μάθω πως εκτοξεύτηκε στα 19-20 όταν η εξτρά συσκευασία δεν ήταν πια και τεράστια.
Έπρεπε να οριστεί fix τιμή για όλη την Ελλάδα εκτός νησιών κλπ τα οποία έπρεπε να γνωρίζουμε από πριν και να την πληρώσουμε από την αρχή με την κατάθεση του υπολοίπου και όσοι θέλανε Σάββατο να πληρώνανε αυτό το εξτρά σε συννενόηση με εσάς και την courier.
Μπορεί να μην ήρθε η καταστροφή και πρέπει να απολαύσουμε το μηχανάκι αλλά κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να μπουν στην θέση τους και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Είχα τόσο καλή διαθεση όταν ήρθαν οι προβολείς στην Ελλάδα τότε που μας είπατε εσείς και η Divitec και μου την διέλυσε το θέμα των αποστολών..όμως σαν άνθρωπος δεν είμαι αγνώμων και δεν μπερδεύω τις κρίσεις μου και δεν θέλω να μιλάω εν βρασμώ και γιαυτό σας απέφυγα χθες στο τηλέφωνο.
Αυτά που είχα να τα πω σαν επίλογο θα τα πω άσχετα με αυτό αλλά και για αυτό θα ρίξω ευθύνες σε αυτόν που έχει..ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...όλα αυτά όμως όταν ξεκαθαρστεί..

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

1. Takeshy :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Διδυμότειχο - 27
2. iguana Σάββατο .................. - Θεσσαλονίκη - 21.70
3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χαλκίδα - 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos :ζητηθηκε Σαββατο 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav

3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav

...εάν όντως ήταν η τιμή 12-13 ...

Μα μόνο από το "12-13" φάνηκε πόσο στο φλου έγινε ο υπολογισμός. Τι σημαίνει 12-13; 12 ή 13;

Κανείς εκ της Avart υποψιάζομαι δεν μπήκε στον "κόπο" να μετρήσει τις πραγματικές διαστάσεις του προς αποστολή δέματος και να διαπραγματευτεί εκ νέου μια τιμή φιξ πανελλαδικά.

ΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ COURIER

3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
15. vazelos :Σάββατο ζητήθηκε - Χαλκίδα - 32.5
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav

Μα μόνο από το "12-13" φάνηκε πόσο στο φλου έγινε ο υπολογισμός. Τι σημαίνει 12-13; 12 ή 13;

Κανείς εκ της Avart υποψιάζομαι δεν μπήκε στον "κόπο" να μετρήσει τις πραγματικές διαστάσεις του προς αποστολή δέματος και να διαπραγματευτεί εκ νέου μια τιμή φιξ πανελλαδικά.

Το 1 σίγουρα δεν θα ήταν πρόβλημα και από την άλλη δεν είχε το κουτί έτσι ώστε να το μετρήσει η Avart...είπαμε παιδιά να λέμε δίκαια πράγματα,από την άλλη ΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ να ορίσει τιμη fix για όλη την Ελλάδα.

edit:εκτός αν εννοείς το τελικό κουτί την Παρασκευή βράδυ,αλλά τότε υπήρχε αλαλούμ..έπρεπε να γίνει πριν.

Last edited:
Δεν εννοώ ότι είναι θέμα το 1 ούτε τα 5-10 που πληρώσαμε παραπάνω.Το 12-13 όμως έβγαζε μάτι ότι δεν ήταν τιμή φιξ αλλά χοντρικός υπολογισμός και όχι συμφωνία.Παρασκευή απόγευμα, αφού συσκεύασε ο/η υπάλληλος τα δέματα, έπρεπε να μετρήσει τις πραγματικές διαστάσεις και να τις δώσει στον κ. Πάχη κι εκείνος με τη σειρά του να διαπραγματευτεί με τη Γεν. Ταχυδρομική για φιξ τιμή και να μας ενημερώσει εδώ και να μας υποδείξει τον τρόπο που θα την ξοφλούσαμε (στην Avart ή στη μεταφορική).Κι αν έπρεπε να γίνει κατάθεση στους λογαριασμούς της Avart και να έπρεπε να πάει για Δευτέρα η αποστολή, τότε και μόνο τότε να δικαιούνταν κάποιος που επιθυμούσε ντε και καλά να παραλάβει Σάββατο να ζητήσει μεμονωμένη αποστολή άμεσα, με μεταφορικά χωρίς την έκπτωση, δηλαδή εκτός συμφωνημένης τιμής φιξ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Power-buy Benq w1070

...το είχα διευκρινήσει ότι δεν θέλω την τιμή - προσφορά για το κατάστημα αλλά για τους πελάτες.... [/U]...

Κακώς. Έπρεπε να ζητηθεί η μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση και αυτή γίνεται μόνο όταν τα έξοδα της μαζικής αποστολής χρεώνονται στον λογαριασμό του αποστολέα.

Αυτό το νόημα έχει η μαζική αγορά, η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής έκπτωσης, τόσο στην τιμή του προϊόντος, όσο και στα έξοδα αποστολής του.

Το ανεφερα πιο πανω,χθες,αλλα ισως να μη φανηκε επειδη ητα σε νημα.
27 ευρω,χωρις να ζητηθει Σαββατο(δυο φορες τους το αναφερα ρητα,τηλεφωνικος)

3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74 :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Σέρρες - 27
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb
13. manosfp
14. apom
16. demetris
17. mce22
18. claden
19. dpapav
20. _tzo_ :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Χωρίς να χρεωθεί - Θεσσαλονίκη - 19,75[/QUOTE]

3. Ν. Πετειναράκης
4. takbel
5. Colombos74 :Σάββατο χωρίς να ζητηθεί - Σέρρες - 27
6. salonicafan
7. a_lega
8. nick peios
9. yiobi - (παραλαβή από avart)
10. Λάκης
11. Zeb
12. Zeb