τη φόρμα/pdf τη στέλνουμε συμπληρωμένη με mail κατευθείαν στον αντιπρόσωπο, έτσι;
Καλησπέρα,
μπορώ να δηλώσω και εγώ για ένα? Πρέπει να στείλω κάτι ή όταν τελειώσει κάνουμε την κατάθεση?
Καλησπέρα,
μπορώ να δηλώσω και εγώ για ένα? Πρέπει να στείλω κάτι ή όταν τελειώσει κάνουμε την κατάθεση?
οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 2
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1
enterhere : 1
Colombos74 : 1
cmoustos : 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1
K3nZo : 1
φίλος auteur : 1
makfil : 1
eem45 : 1
MadPax : 1
Babis K. : 1
coolgreek : 1
el_greco101 : 1
1a2b3c4d(dimitris rassias) : 1
_tzo_ : 1
sstavross : 1
raindog: 1
dpavav: 1+2
kosmous : 1
Browser : 1
Ntinos P : 1
Βασίλης Α. : 1
makis1973 : 1
greg : 1
Nikosd73 : 1
φίλος adynaton : 1
Geomos: 1
vertical : 1
papdoux : 1
nasos1978 : 1
onlineN (πεθερός του ) :1
pontios: 1
Συνολο 43
Καλο ειναι να δωθει το IBAN του λογαριασμου κι οχι μονο ο αριθμος του. Επισης κι ο δικαιουχος του λογαριασμου.
Το αναφερω διοτι δεν δεχονται ολα τα ιντερνετ μπανκινγκ μονο τον αριθμο λογαριασμου.
Καλησπέρα,
Καλο ειναι να δωθει το IBAN του λογαριασμου κι οχι μονο ο αριθμος του. Επισης κι ο δικαιουχος του λογαριασμου.
Το αναφερω διοτι δεν δεχονται ολα τα ιντερνετ μπανκινγκ μονο τον αριθμο λογαριασμου.
Νίκο μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή? (αντιλαμβάνομαι φυσικά, πως το εξτρά κόστος βαρύνει εμένα).
Δεν θέλω, όσο μπορώ, τις τράπεζες και τους τραπεζίτες στην ζωή μου.
Ούτε θέλω να διαχειρίζονται τα χρήματα μου, έστω για ένα λεπτό.
Το email που συμπληρώνουμε πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό στο προφίλ του forum ή και κάποιο άλλο;
Το oνοματεπώνυμο του δικαιούχου είναι γραμμένο στο pdf.
Σε όσους θα χρησιμοποιήσουν ebanking για την κατάθεση, είναι απαραίτητος ο αριθμός ΙΒΑΝ του αντιπροσώπου.
Τηλεφώνησα προ ολίγου στον αντιπρόσωπο αλλά δεν τον βρήκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.