Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
τη φόρμα/pdf τη στέλνουμε συμπληρωμένη με mail κατευθείαν στον αντιπρόσωπο, έτσι;

Ωραία να ρωτήσω εγώ. Στην κατάθεση θα γράψουμε κάτι στην αιτιολογία? πχ από avclub.gr? θα χρειαστεί να στείλουμε το καταθετήριο σκαναρισμένο με email στον αντιπρόσωπο μαζί με οποιαδήποτε σχόλια (αναβάθμιση, διεύθυνση κτλ), Η σε εσένα? Σορυ για το πρήξιμο.

2 ερωτησεις!
Η φορμα (pdf) αποστελεται με mail στην twindigital?
Tο πεδιο ΚΩΔ.ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο pdf αναφερεται στον αριθμο TUN:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx οπως αυτος ανγραφεται στο αποδεικτικο καταθεσεως που δινει η ALPHA? (Το κιτρινο αντιτυπο που δινουν στο ταμειο)

Διαβαζοντας το αρχικο post,αν και δεν συμμετεχω στο powerbuy,καθως επισης το αμεσως επομενο σχολιο του "Dalanik" ,που ηταν και η δικη μου γνωμη,oτι θεωρει δυσκολο ως αδυνατο την επιτυχια του powerbuy λογω πολλων τεμαχιων πρεπει να πω μπραβο σε ολους σας που το φερατε σε περας σε..... 8 μερες !!! -bye-

Καλησπέρα,
μπορώ να δηλώσω και εγώ για ένα? Πρέπει να στείλω κάτι ή όταν τελειώσει κάνουμε την κατάθεση?

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Καλησπέρα,
μπορώ να δηλώσω και εγώ για ένα? Πρέπει να στείλω κάτι ή όταν τελειώσει κάνουμε την κατάθεση?

υποθέτω πως ναι, να συμμετέχεις στο pb

διάβασε την πρώτη σελίδα, έχει και link για pdf/φόρμα

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Καλησπέρα,

οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 2
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1
enterhere : 1
Colombos74 : 1
cmoustos : 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1
K3nZo : 1
φίλος auteur : 1
makfil : 1
eem45 : 1
MadPax : 1
Babis K. : 1
coolgreek : 1
el_greco101 : 1
1a2b3c4d(dimitris rassias) : 1
_tzo_ : 1
sstavross : 1
raindog: 1
dpavav: 1+2
kosmous : 1
Browser : 1
Ntinos P : 1
Βασίλης Α. : 1
makis1973 : 1
greg : 1
Nikosd73 : 1
φίλος adynaton : 1
Geomos: 1
vertical : 1
papdoux : 1
nasos1978 : 1
onlineN (πεθερός του ) :1
pontios: 1

Συνολο 43

Στη τιμή των 130Ε ο αντιπρόσωπος καλύπτει έως 48 κομμάτια, απ'ότι κατάλαβα.

@pontios
Μάριε το λεντάκι (ον/οφφ) καλύπτεται απο χοντρό/θολό πλαστικό για να μην ενοχλεί...:p

Καλο ειναι να δωθει το IBAN του λογαριασμου κι οχι μονο ο αριθμος του. Επισης κι ο δικαιουχος του λογαριασμου.

Το αναφερω διοτι δεν δεχονται ολα τα ιντερνετ μπανκινγκ μονο τον αριθμο λογαριασμου.

Το oνοματεπώνυμο του δικαιούχου είναι γραμμένο στο pdf.

Σε όσους θα χρησιμοποιήσουν ebanking για την κατάθεση, είναι απαραίτητος ο αριθμός ΙΒΑΝ του αντιπροσώπου.

Τηλεφώνησα προ ολίγου στον αντιπρόσωπο αλλά δεν τον βρήκα.

Last edited:
Το email που συμπληρώνουμε πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό στο προφίλ του forum ή και κάποιο άλλο;

Καλησπέρα,

Καλώς τον!!
Σε συμπεριλαμβάνω στην λίστα .
Κατεβάζεις το pdf από το λινκ στην πρώτη σελίδα.
Ετοιμος

Υ.Γ. Είμαστε στην διαδικασία της πληρωμής αφού συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός των 40 .
Αλλά υπάρχουν κι άλλα 8 (λόγω συσκευασίας ) που περιμενουν αυτούς που καθυστέρησαν να δηλώσουν

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Καλο ειναι να δωθει το IBAN του λογαριασμου κι οχι μονο ο αριθμος του. Επισης κι ο δικαιουχος του λογαριασμου.

Το αναφερω διοτι δεν δεχονται ολα τα ιντερνετ μπανκινγκ μονο τον αριθμο λογαριασμου.

Σωστός
Επανέρχομαι .

Νίκο μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή? (αντιλαμβάνομαι φυσικά, πως το εξτρά κόστος βαρύνει εμένα).
Δεν θέλω, όσο μπορώ, τις τράπεζες και τους τραπεζίτες στην ζωή μου.

Ούτε θέλω να διαχειρίζονται τα χρήματα μου, έστω για ένα λεπτό.

Αν θέλεις, μπορώ να πάρω εγώ τον αντιπρόσωπο να συνενοηθώ μαζί του.

Last edited:
οnlineN : 1
Δημήτρης Αντωνόγλου : 1
lun4tic : 1
Λάκης : 1
lord : 2
ckbond : 1
Nipio : 1
SWISSTEC : 1
SPIROS NTOUTSIS : 1
enterhere : 1
Colombos74 : 1
cmoustos : 1
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ :1
K3nZo : 1
φίλος auteur : 1
makfil : 1
eem45 : 1
MadPax : 1
Babis K. : 1
coolgreek : 1
el_greco101 : 1
1a2b3c4d(dimitris rassias) : 1
_tzo_ : 1
sstavross : 1
raindog: 1
dpavav: 1+2
kosmous : 1
Browser : 1
Ntinos P : 1
Βασίλης Α. : 1
makis1973 : 1
greg : 1
Nikosd73 : 1
φίλος adynaton : 1
Geomos: 1
vertical : 1
papdoux : 1
nasos1978 : 1
onlineN (πεθερός του ) :1
pontios : 1

Συνολο 43

Νίκο μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή? (αντιλαμβάνομαι φυσικά, πως το εξτρά κόστος βαρύνει εμένα).
Δεν θέλω, όσο μπορώ, τις τράπεζες και τους τραπεζίτες στην ζωή μου.

Ούτε θέλω να διαχειρίζονται τα χρήματα μου, έστω για ένα λεπτό.

Παιδιά με αντικαταβολή δεν γίνεται. Δυστυχώς.
Μπορείς όμως να πας από το κατάστημα του (απ'ότι βλέπω είσαι Αθήνα) και να πληρώσεις εκεί .
Απ'ότι κατάλαβα ο άνθρωπος δεν κρατάει στοκ. Κάνει μικρές παραγγελίες γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.
Αλλιώς όλοι θα το παίρναμε αντικαταβολή. ....

Το email που συμπληρώνουμε πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό στο προφίλ του forum ή και κάποιο άλλο;

Ο καθένας μας έχει ένα e-mail (ή 2 ή 3 αδιάφορο)
Τα στοιχεία που συμπληρώνετε υπάρχουν για να μάθει ο αντιπ/πος ποιος έχει πληρώσει και σε ποιο φυσικό πρόσωπο αντιστοιχεί το username : onlineN π.χ. και που θα στείλει το προιόν .

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Το oνοματεπώνυμο του δικαιούχου είναι γραμμένο στο pdf.

Σε όσους θα χρησιμοποιήσουν ebanking για την κατάθεση, είναι απαραίτητος ο αριθμός ΙΒΑΝ του αντιπροσώπου.

Τηλεφώνησα προ ολίγου στον αντιπρόσωπο αλλά δεν τον βρήκα.

Κι εγώ το ίδιο . Είναι υπερ- τυπικός. 3 λέει ότι κλείνει ....3 και 5 είναι κλειστός ....!!!!!!
Αύριο πρωί τώρα.....

Υ.Γ. Δεν έχω κι ένα κινητό του.....

Όπως αναφέρθηκε, παρακαλώ πολύ για το IBAN του δικαιούχου.

Επίσης να αναφέρω ότι επειδή βασίστηκα και στο αρχικό μήνυμα, ανήκω σ'αυτή την κατηγορία:

"4)Πρέπει μέχρι το τέλος του μηνός να γίνουν όλες οι πληρωμές για να σταλούν στην Mede8ter. (λέμε μέχρι τέλους του μηνός για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι οι οποίοι έχουν υπολογίσει να πληρωθούν πρώτα από την δουλειά τους και μετά να καταθέσουν χρήματα. Εάν πιστέυετε ότι δεν συντρέχει τέτοιος λόγος πείτε το. )"

Θα έχω το χρήμα διαθέσιμο 28 του μηνός και θα τα καταθέσω τότε, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

Status
Not open for further replies.