Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Εγω απο χθες το βραδυ που ολοκληρωσα τη διαδικασια γυρω στις 23:30 δεν εχω λαβει ακομα e-mail ουτε η κινηση υπαρχει στην καρτα μου.Να ανησυχω?

Περίμενε λίγο ακόμα και πάρε τον αντιπρόσωπο.
Εκείνος έχει από την Τράπεζα αναλυτική κατάσταση όλων όσων έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία.
Μπορεί και από λάθος να μην ολοκληρώθηκε. Αφού δεν έχεις χρεωθεί....ίσως χρειαστεί να την επαναλάβεις......:D

Εαν είναι με κάρτα άλλης τράπεζας, λογικά θα κάνει καμιά 2 μέρες να φανεί!
Καλού κακού πάρε 182838 της Πειραιώς και ρώτα εάν βλέπουν την συναλλαγή και να σου στείλουν το αποδεικτικό!
Αυτό έκανα και γω και μου το έστειλαν

Επικοινώνησα και αμε τον αντιπρόσωπο! Μου απάντησε μια πολύ ευγενική κυρία και μου είπε θα τσεκάρουν τις πληρωμές και θα μας στείλουν mail με τις πληρωμές που έχουν γίνει

Παιδια την επιλογη που γραφουμε στην φορμα συμπληρωσης!!!προκαταβολη προπληρωμη και Εξόφληση απόδειξης / τιμολογίου!!!τις κλικαρουμε?η τις αφηνουμε ετσι?

Παιδια την επιλογη που γραφουμε στην φορμα συμπληρωσης!!!προκαταβολη προπληρωμη και Εξόφληση απόδειξης / τιμολογίου!!!τις κλικαρουμε?η τις αφηνουμε ετσι?

Κλικάρουμε το προπληρωμή

Μόλις έκανα και γω την πληρωμή μου ....
Άντε πρώτα ο Θεός τα Χριστούγεννα θα έχω πακέτο κάτω απο το δέντρο :BDGBGDB55:

Λοιπον εγω δεν ελαβα e-mail ακομα οποτε τωρα τι μπορω να κανω?
+1 , αν και τύπωσα την απόδειξη πληρωμής , και κράτησα αντίγραφο της σελίδας.

Παιδιά, οι πληρωμές όλων φαίνονται . Εάν έχετε απόδειξη - χωρίς e-mail ακόμα - λογικά θα έρθει αργότερα.
Πάρτε τηλέφωνο την Elnetcom.
Ολες οι πληρωμές φαίνονται αναλυτικά σε αυτούς.

1) Ναι
2)Σωστά
3) Τα μεταφορικά - όπως έχω προσθέσει στα σχόλια - δεν τα πληρώνετε τώρα βέβαια....Θα τα πληρώσετε σε αυτόν που θα σας παραδώσει το προιόν

συγνωμη το ακριβες ποσο ειναι 184.5 η 185ευρο

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Λοιπον εγω δεν ελαβα e-mail ακομα οποτε τωρα τι μπορω να κανω?

Παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της Πειραιως,πες την μερα και ωρα της συνναλαγης και θα σου στειλουν αντιγραφο της αποδειξης πληρωμης.
Δυστυχως αυτο γινεται συχνα,αυτο εκανα οταν πληρωνα την NETONE και δεν μου ερχοταν mail.

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της Πειραιως,πες την μερα και ωρα της συνναλαγης και θα σου στειλουν αντιγραφο της αποδειξης πληρωμης.
Δυστυχως αυτο γινεται συχνα,αυτο εκανα οταν πληρωνα την NETONE και δεν μου ερχοταν mail.

Το εκανα και μου εστειλαν το e-mail αμεσως.
Ευχαριστω!