Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Οι Στελιοι δε γιορτασαν παρεα του, οι Αντρικοι επισης εσεις οι Σπυρακλες δε μπορειτε να ειστε διαλακτικοι...
16/12... Συντροφε κοψε κατι!!!-bye-

Γιορτές έρχονται, ας είμαστε λίγο διαλακτικοί...Στην πραγματικότητα, είμαι πράκτορας των Διονυσάδων, γι'αυτούς δουλεύω under cover! :BDGBDGB53:

Γιορτές έρχονται, ας είμαστε λίγο διαλακτικοί...Στην πραγματικότητα, είμαι πράκτορας των Διονυσάδων, γι'αυτούς δουλεύω under cover! :BDGBDGB53:

Aντε αφου δε χαλαει εσενα, ληξη τελεσιγραφου στις 16/12... δευτερολεπτο παραπανω!!!

-gkazantzis
-spyrakos

Eλα να μαζευονται οι αγανακτησμενοι...

Last edited:
Aντε αφου δε χαλαει εσενα, ληξη τελεσιγραφου στις 16/12... δευτερολεπτο παραπανω!!!

-gkazantzis
-spyrakos

Eλα να μαζευονται οι αγανακτησμενοι...

Μέσα και εγώ, αν και είμαι του SW2.....!!!

Ωραια πράγματα ... Power NOT buy ...

Θα το ξαναπώ άλλη μία φορά, εμένα περισσότερο από την καθυστέρηση και τις συνεχείς αναβολές με στενοχωρεί η έλλειψη επικοινωνίας...Έφτασε ο Δεκέμβρης και δεν ξέρουμε ακόμα αν έχουν φύγει...Δώσε μου πλάνο και ρεαλιστική προοπτική και από την πλευρά μου δε θα υπάρχει πρόβλημα...

Εννοειται πως και μενα η καλυτερη μου ειναι να ερθει μεχρι τοτε και ολα μελι γαλα.
Μαλιστα επειδη μου μοιαζει προφανες πως για να ερθει ως τις 16/12 θα παει να πει οτι ο αντιπροσωπος εβαλε λεφτα απο τη τσεπη του κ ηρθαν αεροπορικως, εγω δηλωνω απο τωρα πως θελω το δικο μου να MHN σταλει πακετο με τη usb wifi κεραια (την οποια θα πληρωνε κ παλι ο αντιπροσωπος) ουτε εχω την αξιωση για φιλικη τιμη σε ενδεχομενη αγορα πληκτρολογιου!

Ζητω επισης συγγνωμη για το οτι ξεκινησα να κανω λιστα με οσους συμφωνουσαν στο τελεσιγραφο...
Χτυπησε ιδιαιτερως ασχημα στο ματι κ το σταματω!!!

Κοιτα πως εχει το πραγμα, στο E-bay co uk υπαρχει με 130 λιρες, σαν να λεμε καπου στα 156 ευρω, βαλε και τα μεταφορικα κανενα 15 ευρω = 170 ευρω και σε μια βδομαδα θα ειναι στα χερια σου. Σαν να αρχισε να μην εχει αλλο πλακα η ιστορια...

Προβλημα επικοινωνιας θεωρω οτι δεν υπάρχει.Σε κανενα power buy δεν εγραφε εδω ο αντιπροσωπος.Η επικοινωνια ηταν παντα μεσω του Νικου οπως και τωρα.
Επισης οποτε πηρατε τηλεφωνο, νομιζω σας απαντησαν.
Σε οτι εχει να κανει με το prodigy, νομιζω οτι απαντηθηκε (μεσω του Νικου παλι) , οτι θα ερθει με την wifi και χωρις το πληκτρολογιο.

Όχι τιποτα αλλο, απλα αν αργήσει κανενα μηνα ακομα το prodigy, στην αγορα θα εχει πεσει κατω απο τα 150 ευρω... χεχε

Τεσπα, παραμενω πιστος παρολα αυτα στο power buy, χαρην του Ελληνα αντιπροσωπου σε περιπτωση βλαβης, αλλα αν και
αυτο ειναι μουφα και μας πει κανενα κουλο του στυλ στείλε το στην Κορεα να στο φτιαξουν, τοτε μιλαμε για το φιασκο του αιωνα.

Κοιτα πως εχει το πραγμα, στο E-bay co uk υπαρχει με 130 λιρες, σαν να λεμε καπου στα 156 ευρω, βαλε και τα μεταφορικα κανενα 15 ευρω = 170 ευρω και σε μια βδομαδα θα ειναι στα χερια σου. Σαν να αρχισε να μην εχει αλλο πλακα η ιστορια...

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_f...kw=xtreamer+prodigy&_sacat=See-All-Categories

Αστειέυεσαι φυσικά έτσι?Το αγοράζεις απο χρήστη που κανει πλειστηριασμο.
Ας σταματησουμε καποια στιγμη να δημιουργούμε εντυπώσεις και να γραφουμε κακίες.Ειναι αμαρτία.Ειναι επισης μαλλον ο λόγος που ο Νικος εχει ενοχληθει τόσο πολύ.Τετοιες συμπεριφορες χαλάνε το όλο ενωτικό κλίμα που υπάρχει απο την αρχη του power buy.
Δεν ειμαστε παιδιά.Θα έρθει το ρημάδι.Αν κάποιος δεν το θέλει , μπορεί να παρει τηλ τον αντιπροσωπο ή να δηλώσει οτι το παραχωρεί σε κάποιον άλλον χρήστη εδω μέσα που πιθανοτατα θα το θελει για να μην το χρυσοπληρώνει αργοτερα.
Ετσι και αλλιως ολα δειχνουν οτι ειναι πολυ καλο player.

Last edited:
Μαλον δεν προσεξες οτι σε λιγες ωρες λιγει ο πληστηριασμος, και αν εχεις την σχετικη εμπειρια απο e-bay,
θα καταλαβαινες οτι αν δεν τσακωσεις αμεσως μερικα bids (που αυτος δεν πειρε ουτε ενα) παει να πει οτι το
πραμα δεν τσουλαει. Επισης ο τυπας που το σηκωσε για 130 λιρες σημαινει οτι τα πιανει τα λεφτα του και με 1
μονο bid στα 130 ολα τα αλλα ειναι κερδος, οποτε αυτα ειναι δειγματα αρχης, φαντασου σε λιγες μερες ή λιγες
βδομαδες τι εχει να γινει... παρτυ!

Τεσπα, δεν ειναι και τοσο επι της παρουσης το θεμα αν η τιμη του μηχανηματος πεσει τωρα, μετα απο ενα μηνα ή
μετα απο εναν χρονο, αλλα αν θα το παραλαβουμε πριν ακομα και το μινι μαρκετ της γειτονιας μας το βαλει στο ραφι του.

να συμπληρωσω σε αυτα που εχω μεχρι τωρα διαβασει το σημαντικο δεν ειναι μονο να το παραλαβουμε αλλα και να μην εχουμε τα προβληματα που διαβαζω στο επισημο φορουμ τους οτι υπαρχουν και που μεχρι τωρα εχουν φτασει τις 11 σελλιδες με ποστς αυτο ειναι το σημαντικο τωρα μια εβδομαδα πριν μια μετα μετα απο τετοια καθυστερηση δεν εχει σημασια αλλλα για σκεφτειτε να το παρουμε και να μην ξεκιναει καν η να αρχισει τις πρασινες οθονες?

Ούτε εγώ θέλω να μπω σε κάποια λίστα, παραμένω πιστός στο power buy. Αλλά θα πρέπει να μας εξηγήσει ο αντιπρόσωπος πώς γινεται ο Σλοβένος συνάδελφός του να έχει ήδη παραλάβει την πρώτη παρτίδα και να πηγαίνει για δεύτερη. Αν δεν είμαστε ως αγορά προτεραιότητα για την Xtreamer, ϊσως θα έπρεπε να δοκιμάσει να το χειριστεί διαφορετικά το θέμα. Και σε περίπτωση που τελικά τα μηχανήματά μας δε φύγουν αεροπορικώς αλλά με πλοίο, τότε μιλάμε κυριολεκτικά για παραλαβή το νέο έτος! Εγώ θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντηση στο εξής: πότε θα φύγουν και με ποιο τρόπο, να κάνω τον προγραμματισμό μου. Κατά τ'άλλα, καλά να είμαστε να το περιμένουμε.

Εγώ , απο την άλλη , και λόγω της δουλειάς μου, ξέρω οτι η "θετική επικοινωνία" απο μια εταιρεία , η οποία σεβεται πρωτα απο ολα τον "εαυτό της" , πρός τους πελάτες της είναι επένδυση για το μέλλον της!!
Απορώ, γιατι κάποιοι εδω μέσα "πιπιλίζουν" συνέχεια την καραμέλα " .....παρτε την εταιρεία να ενημερωθείτε".
Δηλαδή αν εστελνε απο ενα mail ή εστω ενα sms (αφου έχει τα στοιχεία απο όλους μας ,νομίζω), που να λέει τι και πώς ,νομίζετε οτι θα έχανε (χρονο..χρήμα ή οτι αλλο...) ή οτι θα κέρδιζε?
εκτός και δεν ξέρουν ούτε και αυτοι το πότε θα παραλαβουν...οπότε σε αυτη την περιπτωση, μιλάμε για τραγωδία!!

Εδω έχουμε δώσει χρήματα πριν δυο μήνες και κανένας δεν μας λέει τίποτα και περιμένουμε να σωθεί αυτή η χώρα. Πως; Ο καλός αντιπρόσωπος δεν θα έπρεπε να μας πει κάτι; Εδω έγραψε ο Σλοβακος !!!!!!! Και ο δικός μας θα το κάνει στο μέλλον. Φυσικά αν δεν έχει κάτι να πει... Αλλα ίσως πρέπει να μας δείξει ποτε έκανε την παραγγελία και για ποσά κομμάτια για να δούμε ποιος φταίει. Αν είναι να στείλουμε μια επιστολή στη ΜΑΜΑ εταιρεία και οι εβδομήντα για να δούμε τι θα απαντήσουν.

Λοιπον για να ξεκαθαρισω λιγο τη θεση μου...

Εγω χρειαστηκα νεο media player φετος τον Ιουλιο.
Μου χε γιαλυσει το PRODIGY μα επειδη καταλαβα πως θα αργησει αρκετα να βγει και θα κανει κ κανα 250αρι πηρα το Himedia 600A.
Οταν ομως ειδα τη τιμη του groupbuy θεωρησα οτι θα πρεπε να συμετασχω κ για να αποκτησω το 'σκοτεινο αντικειμενο του παθους' μα και για να στηριξω εναν ελληνα επιχειρηματια που επιτελους δεν προσπαθει να μεγιστοποιησει το κερδος του πουλωντας με τιμη στα ορια της αισχροκερδιας μα αντιλαμβανεται οτι εσοδα = τιμη πωλησης x ογκο πωλησεων και προσπαθει να τα μεγιστοποιησει βαζοντας πολλη καλη τιμη και πονταροντας πως αυτη θα γινει η αφορμη να ανεβει κατα πολυ ο ογκος πωλησεων!
Προφανως το πετυχε αυτο αφου απο οσο ειδα τα σχεδοιν 70 που παραγγειλαμε ειναι τεραστιο νουμερο για μικρη αγορα οπως η Ελλαδα (θυμαμαι πως τα χε λιγουρευτει κ ο Σλοβενος που πε 'ρε παιδια για τοσο μεγαλα groupbuy ρωτατε κ παραεξω!)
Καλα μεχρι εδω μα απο εκει και περα μου φανταζει αδιανοητο πως για μια τοσο σημαντικη παραγγελια δε φροντιζει να διασφαλιιζει με καποιον τροπο πως θα παραδοθει το ταχυτερο δυνατο και φτανουμε στο σημειο αρκετοι ευρωπαιοι αντιπροσωποι να εχουν ηδη παραδοσει καποιες παραγγελιες και εμεις ουτε κομματι δοκιμης!!!
Τελος παντων επειδη ακυρωση της παραγγελιας συνεπαγεται πως δεν εκτιμω την (αρχικως) σωστη επαγγελματικη του κινηση/προσφορα λεω οτι αν δε το εχω παραλαβει ως τις 16/12 αρχικα θα προσφερω τη θεση μου σε αλλο ενδιαφερομενο!

Γιωργος

Last edited:
Και να προσθέσω και γω , οτι το γεγονός πως ΑΚΟΜΑ δεν έχουμε κομμάτι για δοκιμή , εμένα μου λέει πολλά για την πορεία της παραγγελείας μας.
Δεν θέλω να αποχωρίσω απο το powerbuy , τουλάχιστον για την ώρα , αλλά τι γίνεται και πότε έστω και χοντρικά να το περιμένουμε πιστεύω οτι ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να το μάθουμε.

Μόλις κάλεσα στον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι πρίν μία εβδομάδα είχαν ενημέρωση ότι θα παραλάβουν σε 2 εβδομάδες, επειδή όμως δεν έχουν ενημέρωση απο την μεταφορική, δεν μπορούν να δώσουν ακριβή ημερομηνία παραλαβής.
Καλώς ερχόντων των πραγματων απ'ότι κατάλαβα, θα παραλάβουμε ή την εβδομάδα που μας έρχεται ή την επόμενη.
πάντως ο άνθρωπος μου είπε ότι μόλις έχει ακριβή ημερομηνία θα γίνει ανακοίνωση στο forum και ότι θα τα έχουμε σίγουρα στα χέρια μας μέχρι τα Χριστούγεννα.