Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

τα μηχανακια μας βγηκαν την προηγουμενη πεμπτη απο την παραγωγη απο οτι μου ειχε πει ο αντιπρόσωπος ,φρεσκαδουρα :Banane0:
Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο νεο φιλε μου,και κακως περασε στο ντουκου,μια τετοια σημαντικη ειδηση.

Eφτασε το μαιλ Στο σαιτ της pixmania πιο πανω σιγουρα εχουν λαθος τιμη

Ο δισκος εχει 185. Οπιος προλαβει ΑΝ...προλαβει

...........................my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000

Ηρθε ο δισκος!! μαλλον εχεις δικαιο τον ανεβασαν απο 82 σε 119 ελπιζω να προλαβαν και αλλοι....

Που ειναι το προντιτζι να τεσταρω??? :music-smiley-005:

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα , πόσοι πιστεύεται οτι τελικά θα φτάσει αύριο το prodigy ;;;;;;;;

Όχι πότε θα παραλάβουμε , αλλά αν θα έρθει αύριο.

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα , πόσοι πιστεύεται οτι τελικά θα φτάσει αύριο το prodigy ;;;;;;;;

Όχι πότε θα παραλάβουμε , αλλά αν θα έρθει αύριο.
Στο θεμα που εχει ανοιξη για το σαιντγουαιντερ 2 ,ενα παλικαρι εγραψε οτι τον πηρανε τηλεφωνο και θα παραλαβει το μηχανημα τριτη η τεταρτη.

Μόλις μίλησα με ELNETCOM. Παραλαμβάνουν από Δευτέρα, και αποστολές αρχίζουν από Τρίτη.
Εγώ έχω πάρει και το Prodigy και το SW2. Κόστος μεταφορικών και για τα 2, στα 18 ευρώ με ACS.
Ψάχνουν και με άλλη κούριερ για φτηνότερη αποστολή ...
Κόστος πληκτρολογίου για τους 20 πρώτους που δηλώσαμε συμμετοχή: 23 ευρώ.
Μπορεί να πει κάποιος αν αξίζει τα 23 ευρώ?

Για τοσες πολλες αποστολες πολλα ειναι ,αλλα ποσο ποιο φθηνα να βρεις 2 ευρω λιγοτερα και με ποια κουριερ ?τουλαχιστον τη επομενη με την acs θα το εχουμε στα χερια μας ,οσο για το πληκτρολογιο παρολο που δεν εχουν ακουστει καλα λογια για την ποιοτητα του ,τα 23 ευρω νομιζω πως ειναι καλα μιας και δεν βρισκεις στην αγορα κατι παρομοιο με αυτα τα λεφτα ,οποτε αν ημουνα στους 20 πρωτους θα το έπαιρνα

Λάθος δικό μου. Το κόστος του πληκτρολογίου είναι 26 ευρώ και όχι 23.
Ζητώ συγνώμη από όλους.