cospan
Senior Member
Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy
Για μένα το πόρτα πόρτα είναι η χειρότερη υπηρεσία. Χειρότερη και από το απλό συστημένο δέμα. Ακριβώς την ίδια τακτική είχαν και με εμένα. Το ότι "υποσχέθηκε" παράδοση την επόμενη μέρα δεν μου λέει τίποτα. Αν δεν μας το παραδόσουν μέχρι μεθαύριο θα το παραδόσουν δωρεάν; Αν στο πει αυτό τότε είναι πραγματική υπόσχεση. Συγνώμη αλλά δεν ξέρω κανένα χειρότερο "courier".
Για αυτό θα πρέπει ο αντιπρόσωπος να μας στείλει στα mails μας αριθμό αποστολής να τα ψάξουμε στα αντιστιχα τοπικά ταχυδρομια.Αυτοί έως τακτική λένε ότι πέρασαν να στο παραδοσουν αλλά ελειπες και όταν ζητήσεις να στο φέρουν απαντούν ότι θα καθυστερήσουν , Ισως μπορεσουν την αλλη μερα , αν βέβαια το βιαζεσε σε αναγκάζουν να πας και να το παραλαβαεις μόνο σου
Για μένα το πόρτα πόρτα είναι η χειρότερη υπηρεσία. Χειρότερη και από το απλό συστημένο δέμα. Ακριβώς την ίδια τακτική είχαν και με εμένα. Το ότι "υποσχέθηκε" παράδοση την επόμενη μέρα δεν μου λέει τίποτα. Αν δεν μας το παραδόσουν μέχρι μεθαύριο θα το παραδόσουν δωρεάν; Αν στο πει αυτό τότε είναι πραγματική υπόσχεση. Συγνώμη αλλά δεν ξέρω κανένα χειρότερο "courier".