Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Για αυτό θα πρέπει ο αντιπρόσωπος να μας στείλει στα mails μας αριθμό αποστολής να τα ψάξουμε στα αντιστιχα τοπικά ταχυδρομια.Αυτοί έως τακτική λένε ότι πέρασαν να στο παραδοσουν αλλά ελειπες και όταν ζητήσεις να στο φέρουν απαντούν ότι θα καθυστερήσουν , Ισως μπορεσουν την αλλη μερα , αν βέβαια το βιαζεσε σε αναγκάζουν να πας και να το παραλαβαεις μόνο σου

Για μένα το πόρτα πόρτα είναι η χειρότερη υπηρεσία. Χειρότερη και από το απλό συστημένο δέμα. Ακριβώς την ίδια τακτική είχαν και με εμένα. Το ότι "υποσχέθηκε" παράδοση την επόμενη μέρα δεν μου λέει τίποτα. Αν δεν μας το παραδόσουν μέχρι μεθαύριο θα το παραδόσουν δωρεάν; Αν στο πει αυτό τότε είναι πραγματική υπόσχεση. Συγνώμη αλλά δεν ξέρω κανένα χειρότερο "courier".

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Η Γενικη παντως τουμπες θα εκανε για 7 ευρω σε 50 τουλαχιστον αποστολες, κριμα.

όποιος θέλει, μπορεί να στείλει το δικό του κούριερ για παραλαβή, φτάνει πρώτα να ενημερώσει τον αντιπρόσωπο εξ'αρχής με τηλέφωνο και μετά με mail.

Εδω ειναι το προβλημα οτι αν πας μονος σου φυσικα και θα παρεις χειροτερη τιμη.

Ωραια αλλα δεν θα εχουμε καμια ειδοποιηση αν εχουν φυγει?,για να ξερουμε να εχουμε εναν ανθρωπο στο σπιτι ρε αδερφε για να παραλαβη,αν λειπουμε.

Εγω θα παω να το παραλαβω ο ιδιος,μιλησα χτες με τον αντιπροσωπο,σιγα μην περιμενω αρκετη υπομονη εκανα,εξαλλου εχω και ρεπο μια βολτα στην παραλια δεν ειναι ασχημη.

Σημερα θα περασω να το παρω και εγω μιλησα το πρωι με τον αντιπροσωπο...

Επειδη δεν εχω internet σπιτι λογο μετακομισης,και ειναι αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες απο κινητο,το εχει παραλαβει κανεις ναμας πει 2 λογια?ειναι καλό?τι gui εχει?μια μικρη παρουσιασ καποιος?

Επειδη δεν εχω internet σπιτι λογο μετακομισης,και ειναι αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες απο κινητο,το εχει παραλαβει κανεις ναμας πει 2 λογια?ειναι καλό?τι gui εχει?μια μικρη παρουσιασ καποιος?

O onlineN εχει πει θα το παρουσιασει σημερα.Οι αλλοι δεν εχουμε παραλαβει ακομα

.............................................................................................................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Αντε να δουμε....η φαση ειναι αν μου αρεσει ,ποτε θα τοχω εγω....τεσπα

Αντε να δουμε....η φαση ειναι αν μου αρεσει ,ποτε θα τοχω εγω....τεσπα

Κώστα.....δεν είναι αυτή πια η φάση.....:D Τώρα μπορείς να τόχεις άμεσα...(αφού τα έχει φέρει πια Ελλάδα). Αλλά ίσως λίγο ακριβότερα από τους άλλους ...........

Εγω το παρελαβα.Ευχαριστω τον Νικο για ολα εσα εκανε για εμας....Εντυπωσεις αυριο...

????????
Η Γενική ταχυδρομική χρεώνει ~7 και το έχεις την άλλη μέρα (τιμή χωρίς μαζική αποστολή/κωδικό κτλ)

ρωτησα την ACS για να το παραλαβει απο την Αθηνα και να μου το φερει στο Λουτρακι και μου ζηταει για τα 3 κιλα 16,45 !! μετα παίρνω και την Γενικη ταχυδρομικη που διαφημίζει καλυτερες τιμες λογω κρισης 14,64 !!! απλα απαράδεχτοι !! Τελικα βρηκα ενα φιλο που εχει κωδικο στην ACS και θα μου ερθει με 7 ευρω .Για την πορτα πορτα στην περιοχη μου ειναι αθλια δεν κανουν διανομες και στις 13.00 σταματανε να παραλαμβανουν, οποτε δεν το συζηταω καθολου .

Παιδια εγω πηγα και το πηρα και τωρα που το βλεπω στο αυτοκινητο. Δεν τοχω ανοιξει ακομη το κουτι απεξω ειναι τσεκαρισμενο το DVB-T without. Θα στειλω και φωτο γιατι ειμαι στο δρομο.

Το DVBT ήταν έξτρα , ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει το module κάτι που θα γίνει σύντομα , άρα δεν είσαι ο μόνος.

Παιδια εγω πηγα και το πηρα και τωρα που το βλεπω στο αυτοκινητο. Δεν τοχω ανοιξει ακομη το κουτι απεξω ειναι τσεκαρισμενο το DVB-T without. Θα στειλω και φωτο γιατι ειμαι στο δρομο.

Καλοριζικο. Καλες θεασεις. Αντε καμια Φωτο....

...........................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Ρε παιδια εμεις που δεν πηγαμε απο εκει?ποτε θα παραλαβουμε?καμια ειδοποιηση δεν μας εχει ερθει ακομα.