Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλοριζικο. Καλες θεασεις. Αντε καμια Φωτο....
...........................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500
Μετα απο μια μικρη δοκιμη δεν μου παρουσιασε καθολου flickering σε μερικες ταινιες που ειχα με τους αλλους players σε V20 plasma που εχω...Οποτε ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο το μηχανιμα..Καλοριζικο και καλες προβολες σε ολους...
Το πήρα κι εγώ σήμερα !!! Όλα είναι μια χαρά.
Αυτο ειναι ευχαριστο γιατι και εγω τα ιδια παθαινα.
Τι ωρα σου ηρθε ο κουριερ περιπου?τελικα το κοστος με πορτα -πορτα στα 10 ευρω .....
Τι ωρα σου ηρθε ο κουριερ περιπου?
δεν εχω παραλαβει ,τηλεφωνο με πηραν στις 10 το βραδυ για να μου πουν οτι απο λαθος το εστειλαν με πορτα πορτα,ενω τους ειχα πει με ACSΤι ωρα σου ηρθε ο κουριερ περιπου?
Ο Ακης μαλλον το παρελαβε απο την αποθηκη οπως και εγω μετα απο αναμονη 50 λεπτων,ασχετα αν ειχαμε ολοι ραντεβου.
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα μετα την εμπειρια της παραλαβης δεν νομιζω να τα λαβεται τοσο γρηγορα οσο νομιζεται,ευχομαι να κανω λαθος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.