Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy
Ο Ακης μαλλον το παρελαβε απο την αποθηκη οπως και εγω μετα απο αναμονη 50 λεπτων,ασχετα αν ειχαμε ολοι ραντεβου.
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα μετα την εμπειρια της παραλαβης δεν νομιζω να τα λαβεται τοσο γρηγορα οσο νομιζεται,ευχομαι να κανω λαθος.
Έχω δυσαρεστηθεί πολύ με την συμπεριφορά ορισμένων από τους φίλους συμμετέχοντες στο power buy....
Με αφορμή τα παραπάνω θέλω να εκφράσω κάποια παράπονα που έχω για τον τρόπο που σκέφτεστε τα οποία μπορείτε να τα αναγάγετε φυσικά σε τρόπους χειρισμού της συμπεριφοράς σας σε προηγούμενες σελίδες ( κινδυνολογίες , απαξίωση του όλου εγχειρήματος , κριτικές κτλπ.)
Επειδή - όντας υπεύθυνος απέναντί σας- έχοντας ζήσει τις λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος από κοντά ....ο άνθρωπος (αντιπρόσωπος ) σκίστηκε όλη μέρα να επισπεύσει τις διαδικασίες εκτελωνισμού φόρτωσε αργά το μεσημέρι και ξεφόρτωσε τα πράγματα στις 7 το απόγευμα. (Στις 9 το παρέλαβα εγώ για να το κάνω τέστ) Μέχρι τις 1 το βράδυ ξεπακετάριζε και μετρούσε . ( 2 άνθρωποι είναι ...δεν είναι η Sony ) και παράλληλα απαντούσε στα δεκάδες τηλεφωνήματα σας ,δίνοντας ραντεβού σε όλους σας για την επομένη.
- Μάλιστα μερικοί από εσάς θέλατε να το παραλάβετε και το ίδιο βράδυ!!!!!!!!
Επρεπε να συννενοηθεί μαζί σας ποιος θάρθει και ποιος όχι , ώστε να κανονίσει τα courier. Να εκδώσει αποδείξεις και παράλληλα να κρατάει σε αρχείο τα S/N για τις εγγυήσεις , να βγάζει από άλλα κουτιά τις κεραίες και να τις βάζει στο κουτί σας. Να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του τύπου " εγώ θέλω ACS , εγώ Γενική Ταχ/κή , εγώ θέλω πόρτα-πόρτα κτλπ. " Να τσεκάρει κάτω από την δική σας πίεση , ποιος είναι ποιος αυτός που παραλαμβάνει και να αντιστοιχίζει τα ονόματα με τα log in names.
Κι όλα αυτά χωρίς παράπονο ο άνθρωπος .....ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος να παραδώσει και το ίδιο βράδυ μάλιστα ξεχνώντας ότι μετά από τις πιέσεις από μέρους μας κατέληξε να μην βγάζει φράγκο από όλη αυτή την ιστορία.....
Εγώ - μετά συγχωρήσεως εάν με διαβάζει τώρα...αν και δεν μπαίνει συχνά..και ευτυχώς δηλαδή γιατί ορισμένων τα σχόλια είναι εκνευριστικά- μόνο μ@@λ@@ μπορώ να τον πω.
Και ....παρ 'ολα αυτά το αποτέλεσμα ήταν ότι περιμένατε κάποιοι 50 λεπτά? ή ..."να το πάρω επιτέλους να τελειώνουμε" όπως ποστάρισε κάποιος άλλος?
Κύριοι ......έλεος......!!!
Να σημειωθεί ότι δεν αναφέρομαι στον φίλο cheiron25 απλά πήρα την ευκαιρία να εκφράσω - τώρα που τελειώνει όλο αυτό - τα παράπονά μου για κάποιες κατά καιρούς -κατά την άποψή- μου υπερβολικές και επιπόλαιες συμπεριφορές από κάποιους φίλους που ναι μεν δικαιολογημένα εκνευρίστηκαν...με την αναμονή αλλά αυτό όπως όλοι ξέρετε προήλθε από την γνωστή πλέον ανικανότητα της Xtreamer να διαχειριστεί τους όσα υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει στα πλάνα παράδοσης των εμπορευμάτων της .......