Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Μολις μιλησα τωρα με τα κεντρικα της εταιριας,μου ειπε οτι θα ερθει με την υπηρεσια πορτα πορτα,μαλιστα την ωρα που μιλαγαμε,πακεταρανε και το δικο μου κομματι,και ητανε ετοιμο να φυγει.
Οταν ρωτησα ποσο θα πανε τα μεταφορικα,μου ειπανε οτι δεν ξερουνε ακριβως,αλλα κανουνε οτι ειναι πιο δυνατο,για να μας ερθει πιο οικονομικα.Θα ηθελα καπιο παλικαρι απο εδω μεσα,οταν θα παραλαβει ,με την υπηρασια πορτα,πορτα,να μας πει ποσα εδωσε,ευχομαι να ειναι οντως,6 με 7 ευρω,και οχι καμια 15αρα.

Καλοριζικο. Καλες θεασεις. Αντε καμια Φωτο....

...........................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Καλοριζικο και απο εμενα,αλλα και σε ολλα τα παιδια που το εχουν παραλαβει εως τωρα. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ευχαριστώ πολύ Νίκο (onlineN) για όλη την προσπάθεια. :worshippy:Παρέλαβα και αναμένονται εντυπώσεις.

Μετα απο μια μικρη δοκιμη δεν μου παρουσιασε καθολου flickering σε μερικες ταινιες που ειχα με τους αλλους players σε V20 plasma που εχω...Οποτε ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο το μηχανιμα..Καλοριζικο και καλες προβολες σε ολους...

Μετα απο μια μικρη δοκιμη δεν μου παρουσιασε καθολου flickering σε μερικες ταινιες που ειχα με τους αλλους players σε V20 plasma που εχω...Οποτε ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης απο το μηχανιμα..Καλοριζικο και καλες προβολες σε ολους...

Αυτο ειναι ευχαριστο γιατι και εγω τα ιδια παθαινα.

Σημερα παρελαβα και εγω απο την αποθηκη στον Αλιμο,ειχα ραντεβου στις 12:30 και τελικα κατεληξα να παρω τα δυο πρωτα μηχανακια μετα απο 50 λεπτα αναμονης,μαζι μου περιμεναν και αλλα 3 παιδια που δεν ξερω ποτε εξυπηρετηθηκαν.
Η κεραια ηταν μεσα στην συσκευασια.
Δεν θα επεκταθω περισσοτερο αλλα πληρης ανοργανωσια.
Για τα υπολοιπα στο αλλο νημα.
Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου τον Νικο.

Το πήρα κι εγώ σήμερα !!! Όλα είναι μια χαρά.

Καλοριζικο Ανεμος Καλες θεασεις

.................................................................................................................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Last edited:
Αυτο ειναι ευχαριστο γιατι και εγω τα ιδια παθαινα.

Θα βαλω αυριο καμια ταινια να εχει μικρα αντικειμενα που κινουνται με ταχυτητα εκει ειχα το πιο μεγαλο προβλημα αλλα απο οτι φαινεται τα παει ολα νερο μεχρι στιγμης...

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Τι ωρα σου ηρθε ο κουριερ περιπου?

Ο Ακης μαλλον το παρελαβε απο την αποθηκη οπως και εγω μετα απο αναμονη 50 λεπτων,ασχετα αν ειχαμε ολοι ραντεβου.
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα μετα την εμπειρια της παραλαβης δεν νομιζω να τα λαβεται τοσο γρηγορα οσο νομιζεται,ευχομαι να κανω λαθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Τι ωρα σου ηρθε ο κουριερ περιπου?
δεν εχω παραλαβει ,τηλεφωνο με πηραν στις 10 το βραδυ για να μου πουν οτι απο λαθος το εστειλαν με πορτα πορτα,ενω τους ειχα πει με ACS

Για Λουτρακι(40 λεπτα απο Αθηνα ) μου ειπε η πορτα πορτα (800 11 83 000) 2 ημερες κανει !!! και θα πρεπει να παω στο ταχυδρομειο να το παρω γιατι δεν εχει πορτα πορτα στην περιοχη μου (για την ακριβια ειναι διαλυμενη και 14.00 κλεινουν
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΜΑΤΟΣ
αφου παρετε το νουμερο απο το αντιπρόσωπο πηγαίνετε http://www.elta-courier.gr/menu_details.asp?id=157&mid=0&lang=gr&smenu=2&submenu=59 και στο κουτακι Αναζητηση εσωτερικου βαζετε το νουμερο PD*********GR ή αν δεν εχετε προχειρο υπολογιστη στο σπιτι παίρνεται τηλεφωνο στο 800 11 83 000

Last edited:
Εγώ τους πήρα χθες και ζήτησα να αποσταλεί με ACS στο κέντρο, Γκάζι. Μέχρι στιγμής, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ο Ακης μαλλον το παρελαβε απο την αποθηκη οπως και εγω μετα απο αναμονη 50 λεπτων,ασχετα αν ειχαμε ολοι ραντεβου.
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα μετα την εμπειρια της παραλαβης δεν νομιζω να τα λαβεται τοσο γρηγορα οσο νομιζεται,ευχομαι να κανω λαθος.

Έχω δυσαρεστηθεί πολύ με την συμπεριφορά ορισμένων από τους φίλους συμμετέχοντες στο power buy....

Με αφορμή τα παραπάνω θέλω να εκφράσω κάποια παράπονα που έχω για τον τρόπο που σκέφτεστε τα οποία μπορείτε να τα αναγάγετε φυσικά σε τρόπους χειρισμού της συμπεριφοράς σας σε προηγούμενες σελίδες ( κινδυνολογίες , απαξίωση του όλου εγχειρήματος , κριτικές κτλπ.)

Επειδή - όντας υπεύθυνος απέναντί σας- έχοντας ζήσει τις λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος από κοντά ....ο άνθρωπος (αντιπρόσωπος ) σκίστηκε όλη μέρα να επισπεύσει τις διαδικασίες εκτελωνισμού φόρτωσε αργά το μεσημέρι και ξεφόρτωσε τα πράγματα στις 7 το απόγευμα. (Στις 9 το παρέλαβα εγώ για να το κάνω τέστ) Μέχρι τις 1 το βράδυ ξεπακετάριζε και μετρούσε . ( 2 άνθρωποι είναι ...δεν είναι η Sony ) και παράλληλα απαντούσε στα δεκάδες τηλεφωνήματα σας ,δίνοντας ραντεβού σε όλους σας για την επομένη.
- Μάλιστα μερικοί από εσάς θέλατε να το παραλάβετε και το ίδιο βράδυ!!!!!!!!
Επρεπε να συννενοηθεί μαζί σας ποιος θάρθει και ποιος όχι , ώστε να κανονίσει τα courier. Να εκδώσει αποδείξεις και παράλληλα να κρατάει σε αρχείο τα S/N για τις εγγυήσεις , να βγάζει από άλλα κουτιά τις κεραίες και να τις βάζει στο κουτί σας. Να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του τύπου " εγώ θέλω ACS , εγώ Γενική Ταχ/κή , εγώ θέλω πόρτα-πόρτα κτλπ. " Να τσεκάρει κάτω από την δική σας πίεση , ποιος είναι ποιος αυτός που παραλαμβάνει και να αντιστοιχίζει τα ονόματα με τα log in names.
Κι όλα αυτά χωρίς παράπονο ο άνθρωπος .....ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος να παραδώσει και το ίδιο βράδυ μάλιστα ξεχνώντας ότι μετά από τις πιέσεις από μέρους μας κατέληξε να μην βγάζει φράγκο από όλη αυτή την ιστορία.....
Εγώ - μετά συγχωρήσεως εάν με διαβάζει τώρα...αν και δεν μπαίνει συχνά..και ευτυχώς δηλαδή γιατί ορισμένων τα σχόλια είναι εκνευριστικά- μόνο μ@@λ@@ μπορώ να τον πω.

Και ....παρ 'ολα αυτά το αποτέλεσμα ήταν ότι περιμένατε κάποιοι 50 λεπτά? ή ..."να το πάρω επιτέλους να τελειώνουμε" όπως ποστάρισε κάποιος άλλος?

Κύριοι ......έλεος......!!!

Να σημειωθεί ότι δεν αναφέρομαι στον φίλο cheiron25 απλά πήρα την ευκαιρία να εκφράσω - τώρα που τελειώνει όλο αυτό - τα παράπονά μου για κάποιες κατά καιρούς -κατά την άποψή- μου υπερβολικές και επιπόλαιες συμπεριφορές από κάποιους φίλους που ναι μεν δικαιολογημένα εκνευρίστηκαν...με την αναμονή αλλά αυτό όπως όλοι ξέρετε προήλθε από την γνωστή πλέον ανικανότητα της Xtreamer να διαχειριστεί τους όσα υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει στα πλάνα παράδοσης των εμπορευμάτων της .......

παιδια το πηρα σημερα 12.00 η ωρα το μεσημερι μου το φερανε με το πορτα-πορτα με κοστος 10 ευρω στην αλεξανδρουπολη...
ακομα δεν το δοκιμασα για να σας πω εντυπωσεις, η κεραια ηταν μεσα στο κουτι.

και εγω βιαζομουνα αλλα δεν εκανα 30 σχολια ασκοπα, ειδικα απο τοτε που καταλαβα οτι δεν ευθυνεται ο αντιπροσωπος μας αλλα η μαμα xtreamer!

ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια που ασχολήθηκαν και τρέξανε για το power buy ειδικα τον onlineN!!!
απο εδω και περα θα τα λεμε σε αλλο thread.