Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Όντως, αυτό είναι το πιο σιβαρό για μένα!!!
και για μενα πιστευω αλλα ειναι τοσο παιδαριωδες bug και θα ενοχλησει πολλους οποτε εχω την αισθηση οτι θα το διορθωσουν πολυ συντομα.
Τωρα να ρωτησω και εγω κατι περι των metadata των ταινιων τι γινεται?Σε τι φορμα τα θελει ο sidewinder για να εμφανιζει εξωφυλλα,banners,summary,actors κτλ?Το κανει μονος του?Χρειαζεται κατι να κανω εγω στην ταινιοθηκη μου?Καποιο τριτο προγραμμα τα κανονιζει αυτοματα?Προερχομαι απο HTPC οποτε ειμαι καλομαθημενος με media browser κτλ :)))

και για μενα πιστευω αλλα ειναι τοσο παιδαριωδες bug και θα ενοχλησει πολλους οποτε εχω την αισθηση οτι θα το διορθωσουν πολυ συντομα.
Τωρα να ρωτησω και εγω κατι περι των metadata των ταινιων τι γινεται?Σε τι φορμα τα θελει ο sidewinder για να εμφανιζει εξωφυλλα,banners,summary,actors κτλ?Το κανει μονος του?Χρειαζεται κατι να κανω εγω στην ταινιοθηκη μου?Καποιο τριτο προγραμμα τα κανονιζει αυτοματα?Προερχομαι απο HTPC οποτε ειμαι καλομαθημενος με media browser κτλ :)))

Εάν δεν αφήσεις το Jukebox να στα κάνει μόνο του..τότε απλά οι εικόνες (εξώφυλλα κτλπ.) πρέπει νάχουν το ίδιο όνομα με την ταινία.

Δοκίμασα το νέο firmware 3.8. Φαίνεται ότι διορθώνει την ταχύτητα του navigation , αλλά οι υπότιτλοι παραμένουν σε χειροκίνητη επιλογή. Αποκατέστησαν το airplay , αλλά το Youtube δεν δουλεύει .....Μάλλον πάνε για νέο firmware σύντομα.........

Αν υποθέσουμε ότι (να δαγκώσω τη γλώσσα μου) δε λύσουν το πρόβλημα με τους υπότιτλους, βοηθάει καθόλου σε χρόνο οι υπότιτλοι να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία, ή ξεκινάει το browsing των από κάποιο γενικό φάκελο?

μην ανχωνεστε ,ετσι και αλλιως θα το εχουμε το νωριτερο σε ενα μηνα οποτε θα εχουν φτιαξει ολα τα χαζα bugs.

Συμφωνώ.....

Καλησπέρα Νίκο. Μας επηρεάζει σε κάτι η ανακοίνωση που έβγαλε η Xtreamer για την αποστολή των Prodigy στην Ευρώπη μέσω ευρωπαϊκού logistic center? Υπάρχει περίπτωση να έρθουν νωρίτερα τα μηχανήματά μας?

Καλησπέρα Νίκο. Μας επηρεάζει σε κάτι η ανακοίνωση που έβγαλε η Xtreamer για την αποστολή των Prodigy στην Ευρώπη μέσω ευρωπαϊκού logistic center? Υπάρχει περίπτωση να έρθουν νωρίτερα τα μηχανήματά μας?

Τα μηχανήματα θα έρθουν κανονικά έτσι όπως τα περιμένουμε......

αν καποιος θελει την θεση μου στο pb ειναι διαθεσιμη συννενοηση σε πμ,ευχαριστω.

Έχουμε μήπως καμία ιδέα που βρίσκονται? τα έχουν στείλει , δεν τα έχουν στείλει, ταξιδεύουν,πότε θα παραλάβουμε?Ξέρει κάποιος κάτι?

Απο το αλλο θεμα στις 11/11 ''Μολις πηρα την elnetcom και ρωτησα ,μου ειπε πως σημερα αποδεσμευονται τα δικα μας απο το εργοστασιο και σε 3-4 εβδομαδες θα τα εχουμε θα μας στειλει e-mail σε ολους οταν παραλαβει''

εγω το ειχα ξεχασει οτι το ειχα παραγγειλει!!!

Πραγματικά, ο μόνος λόγος που δεν το ακυρώνω για να το αγοράσω από το amazon.de είναι η ελληνική εγγύηση και η άψογη συμπεριφορά του αντιπροσώπου στα παιδιά που περιμένουν το Prodigy (βλέπε το θέμα με το wifi stick). Πλέον, η τιμή του είναι και εκεί κοντά στα 123 ...

Δεν έχω επιστρέψει ακόμα το δείγμα του τεστ , για να δοκιμάσω τις αλλαγές που γίνονται ως προς την συμπεριφορά των νέων firmware. Οπως ίσως έχετε διαβάσει τα νέα 3,8 και 3,9 firmwares μπορεί να βελτιώνουν ταχύτητες και άλλα bugs παρ'όλα αυτά όμως στα περισσότερα μηχανάκια στερούν την αναγνώριση του εσωτερικού δίσκου.
Αρα αναμένουμε το fix από την Xtreamer σύντομα.

Δεν έχω επιστρέψει ακόμα το δείγμα του τεστ , για να δοκιμάσω τις αλλαγές που γίνονται ως προς την συμπεριφορά των νέων firmware. Οπως ίσως έχετε διαβάσει τα νέα 3,8 και 3,9 firmwares μπορεί να βελτιώνουν ταχύτητες και άλλα bugs παρ'όλα αυτά όμως στα περισσότερα μηχανάκια στερούν την αναγνώριση του εσωτερικού δίσκου.
Αρα αναμένουμε το fix από την Xtreamer σύντομα.

Φίλε Νίκο , μήπως έχεις κάποια εικόνα στο πως παίζει το AirPlay ....αν βέβαια έχεις κάτι απο apple για να το δοκιμασης?