Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

billblack έτσι και αλλιώς αποχώρησε ο ετιέν.. Οπότε μπορείς νομίζω να πάρεις την θέση του..

Ακομη περιμενουμε τον υπευθυνο του μαγαζιου για τα περαιτερω( λογαριασμο τραπεζης , παραδοση , τροπος πληρωμης )Μεχρι πριν απο 2 λεπτα δεν εμφανιστηκε και οι τραπεζες κλεινουν στις 14:00.

πρέπει σήμερα να κατατεθουν τα χρήματα?
λίγο αργα δεν το λέτε?
εγώ γιατί δεν ενημερώθηκα ρε παιδιά?

Δεν νομιζω οτι ληγει σημερα η αγορα,αλλα σιγουρα θα υπαρξει προβλημα διαθεσιμοτητας ειδικα στις 42και 46''...

Άν υπάρχουν περιθώρια παρακαλώ υπολογίστε και εμένα στο powerbuy για 1 46XL2E
Ευχαριστώ

Δεν υπαρχουν 42και 46'' τωρα, η αντιπροσωπεια Fourlis παραλαμβανει εβδομαδιαια καθε Τριτη,οποτε ΑΝΑΜΟΝΗ !

Άν υπάρχουν περιθώρια παρακαλώ υπολογίστε και εμένα στο powerbuy για 1 46XL2E
Ευχαριστώ

Η προσφορά έχει κλείσει και πρέπει να μαζευτουν 10 τεμάχια στο κατάστημα για να κλεισει η παραγγελία και να σταλεί στην SHARP.Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε pm στον dimitri_ όπως επίσης και ραντεβού στο κατάστημα Σαββατο 14:00. Επίσης για τις 46" αν δεν δωσεις παραγγελία αύριο...

Η προσφορά έχει κλείσει και πρέπει να μαζευτουν 10 τεμάχια στο κατάστημα για να κλεισει η παραγγελία και να σταλεί στην SHARP.Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε pm στον dimitri_ όπως επίσης και ραντεβού στο κατάστημα Σαββατο 14:00. Επίσης για τις 46" αν δεν δωσεις παραγγελία αύριο...
dimitris__

Ο απαραίτητος αριθμός κομματιών για να προχωρήσει η παραγγελία συμπληρώθηκε αισίως σήμερα το μεσημέρι με την κατάθεση των προκαταβολών για 11 τηλεοράσεις Sharp.

Ενημερώνω όσα μέλη δήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά μέσα από το παρόν powerbuy και για κάποιο λόγο δεν πρόλαβαν να καταθέσουν προκαταβολή μέχρι σήμερα, υπάρχει ακόμα περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα!

Την Δευτέρα η παραγγελία θα ...σαλπάρει. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

Κάπου εδώ τελειώνει κι ο μικρός και άχαρος ρόλος μου σαν συντονιστής του group buy :firstprize:

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, μαζί κι αυτούς που τελικά δεν αγόρασαν για τον α ή β λόγο, καθώς ήταν όλοι κύριοι και ενημέρωσαν εγκαίρως για τις προθέσεις τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του καταστήματος που ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι μέχρι αυτή τη φάση, (εκτός από φθηνότεροι φυσικα).:SFGSFGSF:

Last edited:
ευχαριστουμε φίλε Δημήτρη για την προσπάθειά σου.
παρακαλώ ενημερώστε μας για καμμια καλή αλλά οικονομική βάση τοίχου

Ο απαραίτητος αριθμός κομματιών για να προχωρήσει η παραγγελία συμπληρώθηκε αισίως σήμερα το μεσημέρι με την κατάθεση των προκαταβολών για 11 τηλεοράσεις Sharp.

Ενημερώνω όσα μέλη δήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά μέσα από το παρόν powerbuy και για κάποιο λόγο δεν πρόλαβαν να καταθέσουν προκαταβολή μέχρι σήμερα, υπάρχει ακόμα περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα!

Κάπου εδώ τελειώνει κι ο μικρός και άχαρος ρόλος μου σαν συντονιστής του group buy :firstprize:

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, μαζί κι αυτούς που τελικά δεν αγόρασαν για τον α ή β λόγο, καθώς ήταν όλοι κύριοι και ενημέρωσαν εγκαίρως για τις προθέσεις τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του καταστήματος που ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι μέχρι αυτή τη φάση, (εκτός από φθηνότεροι φυσικα).:SFGSFGSF:

Εγω θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την γυναίκα μου που με βοήθησε να φτάσω μέχρι έδω.
dimitri__ πλάκα κάνω. :grinning-smiley-043Σε ευχαριστούμε κι έμείς για τη δουλειά και τα τηλέφωνα που έκανες (και ήταν πολλά).
Όσοι αγόρασαν καλές θεάσεις :ernaehrung004:(εγώ συμμετείχα με 4 τηλεοράσεις - υπερβολή - αδερφός, πατέρας, κολλητός:BDGBGDB55:)

Αντε και σε γρήγορη παράδοση...(ειδικά στις 46")

UP

Παράκληση: Αφήστε αυτό το post επάνω (η κλειδώστε το thread) μέχρι τη Δευτέρα για να διευκολυνθούν τα μέλη του groupbuy

Δημήτρη, αν και τα είπαμε το μεσημέρι, ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για την άψογη οργάνωση κ τον συντονισμό που έκανες... Να'σαι καλά!

καλοριζικες και καλές θεάσεις παιδια και περιμένουμε reviews το συντομοτερο