Άν υπάρχουν περιθώρια παρακαλώ υπολογίστε και εμένα στο powerbuy για 1 46XL2E
Ευχαριστώ
dimitris__Η προσφορά έχει κλείσει και πρέπει να μαζευτουν 10 τεμάχια στο κατάστημα για να κλεισει η παραγγελία και να σταλεί στην SHARP.Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε pm στον dimitri_ όπως επίσης και ραντεβού στο κατάστημα Σαββατο 14:00. Επίσης για τις 46" αν δεν δωσεις παραγγελία αύριο...
Ο απαραίτητος αριθμός κομματιών για να προχωρήσει η παραγγελία συμπληρώθηκε αισίως σήμερα το μεσημέρι με την κατάθεση των προκαταβολών για 11 τηλεοράσεις Sharp.
Ενημερώνω όσα μέλη δήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά μέσα από το παρόν powerbuy και για κάποιο λόγο δεν πρόλαβαν να καταθέσουν προκαταβολή μέχρι σήμερα, υπάρχει ακόμα περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα!
Την Δευτέρα η παραγγελία θα ...σαλπάρει. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!
Κάπου εδώ τελειώνει κι ο μικρός και άχαρος ρόλος μου σαν συντονιστής του group buy :firstprize:
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, μαζί κι αυτούς που τελικά δεν αγόρασαν για τον α ή β λόγο, καθώς ήταν όλοι κύριοι και ενημέρωσαν εγκαίρως για τις προθέσεις τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του καταστήματος που ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι μέχρι αυτή τη φάση, (εκτός από φθηνότεροι φυσικα).:SFGSFGSF:
Θα μας επιτρέψεις να μην απαντήσουμε ακόμη σ' αυτό καθώς η διαδικασία είναι ακόμα ανοιχτή.Τελικά ποιά τιμή τις κλείσατε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.