Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

λέτε να μου την φέρει ο Άγιος Βασίλης στις 2 ιανουαρίου που έχω τα γενέθλιά μου?

πως μπορούμε να δούμε πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση? , μην τυχόν μας φέρουν κανά εκθεσιακό κομμάτι....

Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Με πήραν τηλέφωνο πριν απο λίγο και μου είπαν ότι το απόγευμα θα γίνει η παράδοση! Θα postαρω pics!

Πέρασα το μεσημέρι απο το μαγαζί που παραγγείλατε και είχε φέρει 5 LC46XL2E.
Καλορίζικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή μέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! -bye-

Επειδή με "καίει" πάρα πολύ το συγκεκριμένο εργαλείο, θα μπορούσε κάποιος με PM να με ενημερώσει για κατάστημα και τελική τιμή που έγινε το deal (ή έστω να μου πείτε σε ποιον να στείλω PM εγώ...).

ευχαριστώ

Παρελαβα και εγω την τηλεόραση χθες το απόγευμα και την εστήσα σήμερα το πρωι. Έπεξε για δυο ώρες μία ταινία blu-ray μου πέταξε μια μαύρη οθόνη σε κάποιο στιγμη και επανήλθε μετά απο ένα δευτερόλεπτο. Νόμιζα ότι ήταν απο την ταινία αλλά μετά απο κανα 10λεπτο έσβησε και δεν ξαν' άναψε ποτε. Αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του power και δεν αναβει κανονικά με τίποτα. Ανάβει για λίγο, ακουγετε ήχος απο το καναλι και μετα σβήνει πάλι με το λαμπάκι να αναβοσβήνει συνέχεια. Πήρα το κατάστημα για το πρόβλημα και μου είπαν να δούμε τι θα κάνουμε με το service της Sharp απο την Δευτέρα. Τους ξαναπήρα για να γίνει άμμεση αντικατάσταση αλλα απο ότι καταλαβαινεται δεν υπάρχει άλλη συσκευή. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να ζητήσω αντικατάσταση; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου επισκευάσουν αυτή την τηλεόραση. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Εύχομαι στους υπόλοιπους να μην έχουν προβλήματα με τις τηλεοράσεις τους.

Παρελαβα και εγω την τηλεόραση χθες το απόγευμα και την εστήσα σήμερα το πρωι. Έπεξε για δυο ώρες μία ταινία blu-ray μου πέταξε μια μαύρη οθόνη σε κάποιο στιγμη και επανήλθε μετά απο ένα δευτερόλεπτο. Νόμιζα ότι ήταν απο την ταινία αλλά μετά απο κανα 10λεπτο έσβησε και δεν ξαν' άναψε ποτε. Αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του power και δεν αναβει κανονικά με τίποτα. Ανάβει για λίγο, ακουγετε ήχος απο το καναλι και μετα σβήνει πάλι με το λαμπάκι να αναβοσβήνει συνέχεια. Πήρα το κατάστημα για το πρόβλημα και μου είπαν να δούμε τι θα κάνουμε με το service της Sharp απο την Δευτέρα. Τους ξαναπήρα για να γίνει άμμεση αντικατάσταση αλλα απο ότι καταλαβαινεται δεν υπάρχει άλλη συσκευή. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να ζητήσω αντικατάσταση; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου επισκευάσουν αυτή την τηλεόραση. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Εύχομαι στους υπόλοιπους να μην έχουν προβλήματα με τις τηλεοράσεις τους.
Εγώ παρέλαβα πριν 2 ώρες κι έπαθα κάτι παρόμοιο! Ήμουνα στο μενού "τακτοποίηση" και χωρίς λόγο μαύρισε η οθόνη. Στο τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρινόταν, ούτε όταν δοκίμασα να την κλείσω απ'το κουμπί στα πλάγια. Η tv ήταν ανοικτή αλλά με μαύρη οθόνη κ χωρίς ήχο! Την έβγαλα απ'την πρίζα και ξανάνοιξε αλλά είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις. Τώρα ξανακάνω την αυτόματη εγκατάσταση...

Πω πω. Λυπάμαι φίλε. Την περίμενα πως και πως την δικιά μου. Θα μου την έσπαγε εάν γινόταν αυτό...

Εντωμεταξύ όταν αλλάζω κανάλι στιγμιαία μειώνεται λίγο η φωτεινότητα στο κουτάκι πάνω δεξιά που λέει ποιο κανάλι είναι κλπ. Αυτό γίνεται και όταν είμαι μεσα στο μενού...
Συμβαίνει και σε σας αυτό? Είναι νορμάλ?

Απάντηση: Re: Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Εντωμεταξύ όταν αλλάζω κανάλι στιγμιαία μειώνεται λίγο η φωτεινότητα στο κουτάκι πάνω δεξιά που λέει ποιο κανάλι είναι κλπ. Αυτό γίνεται και όταν είμαι μεσα στο μενού...
Αυτό είναι νορμάλ και μάλλον είναι έντονο γιατί πιθανόν έχεις ενεργοποιημένο το αυτόματο καλιμπράρισμα φωτεινότητας χώρου

Ναι το έκανε και σε μένα. Τώρα δεν κάνει τίποτα:violent-smiley-011:

Παιδιά εγώ δυστυχώς την πάτησα! Εκτός από αυτό που σας είπα λίγο πριν με το μαύρισμα της οθόνης, παρατήρησα τώρα ένα ίχνος στην πάνω δεξιά γωνία που φαίνεται έντονα όταν παίζουν σκουρόχρωμες εικόνες. Όταν τα χρώματα είναι ανοιχτά δεν φαίνεται αλλά όσο σκουραίνουν φαίνεται ένα γκρι σαν δάκρι περίπου 7cm.
Παίρνω τηλ. το μαγαζί τη Δευτέρα..
Γαμώ την γκαντεμιά μου!
:mad:

Παιδιά εγώ δυστυχώς την πάτησα! Εκτός από αυτό που σας είπα λίγο πριν με το μαύρισμα της οθόνης, παρατήρησα τώρα ένα ίχνος στην πάνω δεξιά γωνία που φαίνεται έντονα όταν παίζουν σκουρόχρωμες εικόνες. Όταν τα χρώματα είναι ανοιχτά δεν φαίνεται αλλά όσο σκουραίνουν φαίνεται ένα γκρι σαν δάκρι περίπου 7cm.
Παίρνω τηλ. το μαγαζί τη Δευτέρα..
Γαμώ την γκαντεμιά μου!
:mad:
P1011926.jpg

Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση? Αντικατάσταση ή επισκευή???
Δείτε τη φωτο κ πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρότατο.. Δεν φεύγει με τίποτα (παρά μόνο αν κλείσεις την tv φυσικά...)!

Θα ζητήσω σίγουρα!
Δεν πιστεύω να μου κάνουν νερά...

Το θέμα είναι πόσο θα περιμένω...

Παιδια εγω με την 52 αρα δεν εχω κανενα προβλημα εδω και 2 εβδομαδες σχεδον.Παιζει ασταματητα απο το πρωι εως το αλλο πρωι.

πήρα και εγω την 46άρα μου και πάω να βάω την vogels 365 επίτοιχη βάση, αλλά πουθενά δεν βλέπω τρύπες-υποδοχείς στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης. Ενώ θα έπρεπε να είχε στο κέντρο ή στα πλάγια δεν έχει, μόνο στην κάτω μεριά για την βάση της....
τι να κάνω?

πήρα και εγω την 46άρα μου και πάω να βάω την vogels 365 επίτοιχη βάση, αλλά πουθενά δεν βλέπω τρύπες-υποδοχείς στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης. Ενώ θα έπρεπε να είχε στο κέντρο ή στα πλάγια δεν έχει, μόνο στην κάτω μεριά για την βάση της....
τι να κάνω?

Έχει τρύπες.
Οι πάνω έχουν αυτοκόλλητο και δεν φαίνονται.
Έχουν απόσταση μεταξύ τους 400 mm.

Εμένα οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές.

Η τηλεόραση (52'') είναι τεράστια, ένα μικρό σινεμά θα έλεγα. Έπειτα σαν γκατζετάκια/κομπιουτεράκια με ενδιαφέρει πολύ να υπάρχουν το δυνατό περισσότερες ρυθμίσεις - συνδέσεις και σ' αυτό δεν έμεινα δυσαρεστημένος... Έχει ότι μπορεί να ζητήσει κανείς:

SVideo, component (για το XBOX) δίπλα με την αναλογική σύνδεση του ήχου του (L-R), 3 HDMI εκ των οποίων η μια έχει δίπλα κι ένα μικρό audio-in (καρφί) για σύνδεση Υ/Η με DVI, μια D-SUB για αναλογική σύνδεση με τον Η/Υ, και για τους audiophile μια οπτική έξοδο ήχου δίπλα με μια αναλογική (L-R). Φυσικά δε λείπουν η κλασσική είσοδος της κεραίας, 2 scart και έξοδος για ακουστικά (αν φωνάζει η μαμά-πεθερά-σύντροφος). Τέλος στο πλάι υπάχει και η κλασσική αναλογική σύνδεση με τα τρία RCA για την σύνδεση της φωτογραφικής ή της βιντεοκάμερας.

Κατ' αρχήν δεν έχω κεραία, μόνο εγκατάσταση Nova. Έβαλα όμως μια μικρή και ελεεινή (από ένα USB TV stick) που έχω και σημειώνω τα εξής:

Η τηλεόραση έχει δέκτη - τέρας, αφού και με την τρισάθλια κεραιούλα έπιασε σε αρκετά καλή ποιότητα τα μεγάλα ελληνικά και όλα τα ψηφιακά της ΕΡΤ, πράγμα που δεν έκανε η προηγούμενη ποιοτική λαμπάτη Philips 9416 (29'') που είχε πολύ δυνατό δέκτη. Αργεί λίγο παραπάνω όμως να αλλάξει κανάλια από ότι η Philips.

Αυτό με τη φωτεινότητα που προαναφέρθηκε είναι θέμα ρύθμισης, στην αρχή η TV έχει όλα τα καλούδια στο full, έπρεπε να απενεργοποιήσω μερικά για να τη φέρω στα μέτρα μου.

Κι εδώ ερχόμαστε στις ρυθμίσεις, οι οποίες είναι πανεύκολα προσβάσιμες με ένα πεντακάθαρο menu που δεν αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων - λάθους. Ο χρήστης μπορεί να έχει πέρα από τις preset, και τις προσωπικές του ρυθμίσεις σε κάθε μια απο τις πηγές εισόδου.

Αξιόλογο φαίνεται και το software της TV που αφορά το επίγειο ψηφιακό και συγκεκριμένα το Electronic Program Guide (EPG) που όμως είναι προς το παρόν άχρηστο αφού τα ψηφιακά δεν φαίνεται να εκπέμπουν τα δεδομένα αυτά.

Με μία τόσο μεγάλη οθόνη περίμενα τα τηλεοπτικά λίγο χάλια, όμως διαψεύστηκα. Τα κανάλια της Nova δείχνουν αρκετά καλά (αναλόγως βέβαια την ποιότητα του καναλιού και της συγκεκριμένης εκπομπής, δεν είναι όλα ίδια), με λίγο πιο πίσω τα επίγεια ψηφιακά. Για τα αναλογικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, καθώς η κεραία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά σε γενικές γραμμές η λαμπάτη δεν θα μου λείψει καθόλου όπως φοβόμουν.

To XBOX, αφού του άλλαξα τη θέση στο διακοπτάκι του HD καλωδίου, κλείδωσε στα 1080i και σε μια φανταστική ποιότητα! Ήταν σαν ψέμα, γέλαγα μόνος μου... Το COD 3 σε στιγμές μεγαλειώδεις και το Pro Street όλα τα λεφτά!

Το laptop με τη VGA κλείδωσε στα 13ΧΧ χ 768 και όλα φαίνονταν άψογα, δεν ασχολήθηκα όμως πολύ μ' αυτό. Με έτρωγε να συνδέσω το PC με τη DVI και να μπώ στον κόσμο των 1080p.

Αφού πλήρωσα "premium" για ένα καλώδιο HDMI v1.3 και έναν αντάπτορα από DVI σε HDMI (35 ευρώ για ένα κωλοκαλώδιο) άνοιξα το PC... Το πρώτο που διαπίστωσα ήταν ότι η ΑΤΙ 1950Pro δεν έβλεπε την ανάλυση της οθόνης στο full. Κάπου εκεί κατέβασα το trial του Powerstrip και της έφτιαξα τον driver τον οποίο και αποθήκευσα (όποιος τον θέλει PM). Ύστερα από λίγη ώρα κατάφερα και την κλείδωσα σε 1080p - 60Hz σε pixel προς pixel. Μαγεία... τι μόνιτορ είναι αυτο!!! Καπάκι έβαλα HD υλικό πρώτα 720 και μετά 1080. Τέλεια ποιότητα, αλλά στα 1080 ο pentium 4 2.8c αναστέναξε θυμίζοντας μου ότι ήρθε η ώρα (για άλλη μια) αναβάθμιση.

Η κίνηση τέλεια, 4ms γαρ, άλλο να το βλέπεις και άλλο να το λές. Καμία σκιά, κανένα κόλλημα.

Οι αντρικές στιγμές (Call of Duty 4) στα καλύτερά τους, ζείς το παιχνίδι, έπαιζα με τις ώρες σαν 16χρονος...

Screenshots έπονται, αρκετά για σήμερα.

Επλίζω και οι φίλοι που τους παρουσιάστηκαν προβλήματα να τα ξεπεράσουν γρήγορα και να πιάσουν "δουλειά". Το μηχάνημα λέει...