Δεν νομίζω να τις φέρει σε παρτίδες. Στο τηλ. μου είπε από 25 μέχρι τέλος του μηνός...Να σημειωθει οτι η δευτερη παρτιδα θα ερθει απο τις 27/12, ενω η πρωτη απο 15/12 ...
Εγώ παρέλαβα πριν 2 ώρες κι έπαθα κάτι παρόμοιο! Ήμουνα στο μενού "τακτοποίηση" και χωρίς λόγο μαύρισε η οθόνη. Στο τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρινόταν, ούτε όταν δοκίμασα να την κλείσω απ'το κουμπί στα πλάγια. Η tv ήταν ανοικτή αλλά με μαύρη οθόνη κ χωρίς ήχο! Την έβγαλα απ'την πρίζα και ξανάνοιξε αλλά είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις. Τώρα ξανακάνω την αυτόματη εγκατάσταση...Παρελαβα και εγω την τηλεόραση χθες το απόγευμα και την εστήσα σήμερα το πρωι. Έπεξε για δυο ώρες μία ταινία blu-ray μου πέταξε μια μαύρη οθόνη σε κάποιο στιγμη και επανήλθε μετά απο ένα δευτερόλεπτο. Νόμιζα ότι ήταν απο την ταινία αλλά μετά απο κανα 10λεπτο έσβησε και δεν ξαν' άναψε ποτε. Αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του power και δεν αναβει κανονικά με τίποτα. Ανάβει για λίγο, ακουγετε ήχος απο το καναλι και μετα σβήνει πάλι με το λαμπάκι να αναβοσβήνει συνέχεια. Πήρα το κατάστημα για το πρόβλημα και μου είπαν να δούμε τι θα κάνουμε με το service της Sharp απο την Δευτέρα. Τους ξαναπήρα για να γίνει άμμεση αντικατάσταση αλλα απο ότι καταλαβαινεται δεν υπάρχει άλλη συσκευή. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να ζητήσω αντικατάσταση; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου επισκευάσουν αυτή την τηλεόραση. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;
Εύχομαι στους υπόλοιπους να μην έχουν προβλήματα με τις τηλεοράσεις τους.
Αυτό είναι νορμάλ και μάλλον είναι έντονο γιατί πιθανόν έχεις ενεργοποιημένο το αυτόματο καλιμπράρισμα φωτεινότητας χώρουΕντωμεταξύ όταν αλλάζω κανάλι στιγμιαία μειώνεται λίγο η φωτεινότητα στο κουτάκι πάνω δεξιά που λέει ποιο κανάλι είναι κλπ. Αυτό γίνεται και όταν είμαι μεσα στο μενού...
Συμβαίνει και σε σας αυτό? Είναι νορμάλ?
Εντωμεταξύ όταν αλλάζω κανάλι στιγμιαία μειώνεται λίγο η φωτεινότητα στο κουτάκι πάνω δεξιά που λέει ποιο κανάλι είναι κλπ. Αυτό γίνεται και όταν είμαι μεσα στο μενού...
Συμβαίνει και σε σας αυτό? Είναι νορμάλ?
Παιδιά εγώ δυστυχώς την πάτησα! Εκτός από αυτό που σας είπα λίγο πριν με το μαύρισμα της οθόνης, παρατήρησα τώρα ένα ίχνος στην πάνω δεξιά γωνία που φαίνεται έντονα όταν παίζουν σκουρόχρωμες εικόνες. Όταν τα χρώματα είναι ανοιχτά δεν φαίνεται αλλά όσο σκουραίνουν φαίνεται ένα γκρι σαν δάκρι περίπου 7cm.
Παίρνω τηλ. το μαγαζί τη Δευτέρα..
Γαμώ την γκαντεμιά μου!
![]()
πήρα και εγω την 46άρα μου και πάω να βάω την vogels 365 επίτοιχη βάση, αλλά πουθενά δεν βλέπω τρύπες-υποδοχείς στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης. Ενώ θα έπρεπε να είχε στο κέντρο ή στα πλάγια δεν έχει, μόνο στην κάτω μεριά για την βάση της....
τι να κάνω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.