Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Συμφωνώ με τις τιμες αλλα η 46αρα πρεπει να πεσει απο το 2100 να μιν πω λιγοτερο απο 2000! Εχω ενθαρυντικα νεα απο ενα e-shop που εχει 46αρες και 52αρες αλλα οχι 42αρες. Πηρα τηλ να ρωτήσω διαθεσιμότητα και να του πω οτι εστειλα mail και του λεω μπλα μπλα μπλα XL2E και μου λεει ποσες ιντσες? του λεω 46 (που ηξερα οτι ειναι σε ελειψη) και μου λεει ναι εχω. και λεω το θεϊκο...
-Ποσες?
-Γιατι ποσες θες?
-Εεε... καμια δεκαρια...
(και μου απανταει το ακομη πιο θεϊκο)
-Ναι εχω.

Μήπως είχαμε και τιμή??

Θα νιώσει (σε μικρότερη κλίμακα) την "μαγεία" που ένιωσαν οι κάτοικοι του Τσέρνομπιλ, έστω και προσωρινά ... απαντάω :flipout:
:ADFADF1::aktion033:

Θα νιώσει (σε μικρότερη κλίμακα) την "μαγεία" που ένιωσαν οι κάτοικοι του Τσέρνομπιλ, έστω και προσωρινά ... απαντάω :flipout:

:flipout:
καπου διαβασα οτι εκπεμπουν και μικρες δοσεις ακτινων Χ

:flipout:
καπου διαβασα οτι εκπεμπουν και μικρες δοσεις ακτινων Χ

Εκπέμπουν κανονικά και με τον νόμο, αλλά παρακρατούνται στην οθόνη. Βέβαια πρακτικά αυτό είναι αδύνατο και όλο και κάτι θα διαφεύγει, υποθέτω σε ακίνδυνα επίπεδα.

2.180 πωλουνται μεμονομενα οι 46ρες. Δεν "υφιστατε" powerbuy εαν η τιμη δεν ειναι (αρκετα) κατω απο τα 2.000 ευρω. Η διαθεσιμοτητα ειναι αλλο "πραγμα".
Αν κολησει καποιος το προσωπακι του επανω σε μια 14αρα crt, εστω και προσωρινα, δεν θα νιωσει τη μαγεια της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ? Αρωταω.

εγω μεχρι 2.300 ειναι η πιο φθηνη 46XL2E που εχω βρει σε μεμονομενη. οποιος ξερει καλυτερη τιμη με εγγυηση Ελληνικης Αντιπροσωπιας παρακαλω, ας μου στείλει ενα pm. Ευχαριστω.

εγω μεχρι 2.300 ειναι η πιο φθηνη 46XL2E που εχω βρει σε μεμονομενη. οποιος ξερει καλυτερη τιμη με εγγυηση Ελληνικης Αντιπροσωπιας παρακαλω, ας μου στείλει ενα pm. Ευχαριστω.

Copy paste από άλλο post για την 46XL2 (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15626&highlight=sharp+46+xl2&page=10)

Καλημέρα.
Αρχικά μου έδωσε τιμή ο Γιάννης από Ρόδο 2.180 Euro.
τηλ.2241032117, 6948508235
Υπευθ. Γιαννης Χαραλαμπακης.

Αγόρασα 2 τεμάχια από Αθήνα
Ράδιο Κασελάκη (EXPERT)
Ευτ. Κασελάκης τηλ: 2102610597, 2102611454

Copy paste από άλλο post για την 46XL2 (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15626&highlight=sharp+46+xl2&page=10)

Καλημέρα.
Αρχικά μου έδωσε τιμή ο Γιάννης από Ρόδο 2.180 Euro.
τηλ.2241032117, 6948508235
Υπευθ. Γιαννης Χαραλαμπακης.

Αγόρασα 2 τεμάχια από Αθήνα
Ράδιο Κασελάκη (EXPERT)
Ευτ. Κασελάκης τηλ: 2102610597, 2102611454

Αληθεια σκεφτηκε κανενας μας να ζητησει προσφορα απο αυτους?

etien θα δοκιμάσεις εσυ;;

Εαν δεν "ευχαριστηθω" απο αυτα που θα μου πουν αυριο οι 2 που περιμενω, θα κοιταξω στους "expert".
Kαποιος αλλος μηπως εχει ηδη ρωτησει?

εχω στειλει mail στο Γιαννη αλλα ουτε φωνη ούτε ακρόαση. περνω τηλ τωρα να δω.

εγω για 2 πραγματα χερομαι.... που σημερα εχει Λαζοπουλο και που αυριο ερχονται οι τιμες του κοτσοβολου! (που ειναι απο τους λιγους που ισος τους εχουν απομεινει ακομα 46αρες και 42αρες (κατα την γνωμη μου μακαρι να διαψευστω))

Εαν δεν "ευχαριστηθω" απο αυτα που θα μου πουν αυριο οι 2 που περιμενω, θα κοιταξω στους "expert".
Kαποιος αλλος μηπως εχει ηδη ρωτησει?

Εχω ήδη ρωτήσει σε άλλο expert και περιμένω απάντηση. Βέβαια είχα ρωτήσει παλαιότερα και expert Γλυφαδας και μου έκαναν τελείως άλλες τιμές και δεν με πίστευαν μάλιστα. Δηλαδή μαγαζί από μαγαζί, παρόλο που όλα είναι expert, έχει διαφορά.

Αυριο ειναι η μεγάλη μερα για νεα! περιμένω πως και πως... και τηλεφωνα περιμενω αλλα που... ααααααααχχχχχχχ να μην εχω πιασει το joker, που ελεγε και ο παππούς μου, να σας τις κανω δωρο?!?!?!?!

Νέα από Κολομβουνη. Η προσφορά είναι η εξής και αφορά πληρωμή μετρητοίς: "μάζεψτε τις προσφορές σας και θα καταφέρω να σας κάνω καλύτερη".:music-smiley-005: Ελπίζω να το εννοούν αν και δεν είναι και σωστό αυτό γιατί αν γυρίσουν όλοι να το πουν αυτό ζήτω που καήκαμε!
Περιμένω προσφορές είτε εδώ είτε pm για να τελειώσουμε μέχρι αύριο...

Μηπως θα ηταν καλυτερα φιλε zazou8 να ζητησεις ξεκαθαρη τιμη για τα κομματια που του ειπες? Δεν μου φαινεται καθολου σωστη αυτη η απαντηση που σου εδωσε!!!