Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Συγνώμη, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς ψάχνετε? μοντέλα κ τεμάχια ??

Στην τελευταια "καταμετρηση" ηταν αυτες:

LC52XL2E : 5 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek, Patraboy
LC46XL2E : 10 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien, Yiannakas, theodi
LC42XL2E : 3 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis
, nasosto

Συνολο 18

Να είχα κομμάτια να σας έκανα και εγώ πρόταση, δυστυχώς είναι λίγα και δεν είναι σωστό εμπορικά να έχεις λίγα και να τα σφάζεις....

Λυπάμαι παίδες

Re: Απάντηση: Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Μηπως θα ηταν καλυτερα φιλε zazou8 να ζητησεις ξεκαθαρη τιμη για τα κομματια που του ειπες? Δεν μου φαινεται καθολου σωστη αυτη η απαντηση που σου εδωσε!!!
Τα τεμάχια ήταν
LC52XL2E : 5
LC46XL2E : 10
LC42XL2E : 3

Συνολο 18

Και εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ σωστή αυτή η απάντηση αλλά προφανώς θα θέλει τη δουλειά και δεν θα θέλει να τη χάσει. Μάλιστα επέμεινα και μου είπε ότι δεν μπορώ να σου δώσω πιο καθαρή απάντηση. Επίσης ξέχασα να ενημερώσω ότι στο θέμα της παράδοσης είπε ότι θα εξαρτηθεί από τα τεμάχια που έχει η Sharp (προφανως δεν έχει stock). Έτσι και έφυγα...και με περιμένει ξανά αύριο το βράδυ. Αν θέλει κάποιος ακόμα ενδιαφερόμενος να έρθει μαζί αύριο το βράδυ στο κατάστημα στείλτε pm.

Δεν πιστευω να υπαρχει εμπορος που να μην θελει μια τετοια μαζικη αγορα!!! Αυτο ομως, οπως επισημανες κι εσυ νωριτερα, δεν ειναι σωστο, γιατι εαν ολοι σας ελεγαν το ιδιο, τοτε δεν θα παιρνατε καμια τιμη. Εσας σας ενδιαφερει ο συνδυασμος τιμης/διαθεσιμοτητας, ετσι δεν ειναι?? Αυτα τα λεω με ολη την καλη διαθεση, γιατι εχει και πολλους που απλα θελουν να κλεισουν τη δουλεια και μετα εσεις μπορει να περιμενετε παρα πολυ καιρο για να παραλαβετε και να σας ριχνει τα φταιξιματα στην εταιρια (οτι δεν παραλαμβανει και τετοια...). Κοιταξτε τα αυτα, γιατι ειστε και πολλα ατομα και οποιος παρει τη δουλεια...δεν θα βγαλει και λιγα!!!! :grandpa:

Παιδια, μηπως δεν κανουμε πολυ καλα που εχουμε ζητησει προσφορες απο 1000 μαγαζια? Δηλαδη εαν ξαφνικα η sharp απο εκει που "χτυπουσε μυγες" ξαφνικα δεν προλαβαινει να σηκωσει τα τηλεφωνα την δει λιγο υπερανω στις τιμες?

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ!:angry::angry::angry:

Έπρεπε να ηχογραφήσει κάποιος τη συνομιλία και να του στείλει ΑΥΤΟΥ του κύριου, που επειδή ΕΤΥΧΕ να έχει κάποια κεφάλαια και το παίζει εισαγωγέας, ένα εξώδικο και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ η συνομιλία να πάει στην ένωση καταναλωτή, και στην Ευρωπαικη αντιπροσωπία της SHARP, και μετά ΑΝ τολμουσε να ξανακανει τον εισαγωγέα εμένα να μου γράφατε....:violent-smiley-030:

Κάτι τέτοιοι, ΔΕΝ έχουν βρει ακόμα τον άνθρωπό τους και γι αυτό τα λένε αυτα!:furious3:

Y.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ για το ύφος μου, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν έχουν έτσι τα πράγματα και μια κορυφαία εταιρία σαν την SHARP θάβεται στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λόγω ΚΑΚΙΣΤΗΣ αντιπροσωπείας, είμαστε για γέλια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λές τα πράγματα, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιο πωλητή του Φιδάκη στα πλάισια της CES2007, λέγοντάς του ακριβώς αυτούς τους ισχυρισμούς εξαιρετικό προϊόν που το θάβει ο τοπικός αντιπρόσωπος, στην αρχη αφού υπεραμύνθηκε για το "ψωμί" του, κάπου προς το τέλος μου είπε ότι η SHARP, δεν είναι η εταιρία που θα φέρει τα φράγκα στον Φειδάκη, άρα γιατί να την "σπρώξει".:furious3:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ FG EUROPE HELLAS ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ .

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 52”.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (και πολλούς άλλους λόγους όπως καθυστέρηση πληρωμών από τις μεταφορικές)

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ή ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ VISA – MASTERCARD ( ΕΚΤΟΣ CITIBANK, DINERS, AMERICAN EXPRESS)

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΑ

1ον) Sorry για τα κεφαλαια αλλα ετσι μου ηρθε το mail.
2ον) Τα ως ανω απο: Perfectshop.gr

Ωραία λοιπόν, πως θα γίνει η πληρωμή; Κάποιος που έχει ξανασυμμετάσχει / ξέρει από group buys?

Τους μίλησαμε για τιμές;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ FG EUROPE HELLAS ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ .

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 52”.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (και πολλούς άλλους λόγους όπως καθυστέρηση πληρωμών από τις μεταφορικές)

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ή ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ VISA – MASTERCARD ( ΕΚΤΟΣ CITIBANK, DINERS, AMERICAN EXPRESS)

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΑ

1ον) Sorry για τα κεφαλαια αλλα ετσι μου ηρθε το mail.
2ον) Τα ως ανω απο: Perfectshop.gr

περιμενε και τους υπολοιπους... αναμενονται και οι τιμες απο κοτσοβολο σημερα. επισης προσπαθώ να πιασω ροδο αλλα ..... .... ...... ασχολίαστο!

Η πρωτη φαπα μας ηρθε απο τον Κοτσωβολο που ολοι περιμεναμε χωρις ανασα. Ο "φιλος" μου, μου ειπε οτι θα μπορει να μου δωσει τιμες και να μιλησει για παραδοσεις μονο μετα απο την 15 Δεκεμβριου και αυτο με επιφυλαξη. Περιμενω τωρα απο τον "αλλο" μεχρι τις 3 το μεσημερι

Έκανα κρούση κι εγώ (electronet) και περιμένω τιμές για απολύτου μετρητοίς. Από εκεί και πέρα όπως συζητήσαμε με το μαγαζάτορα, μπορούν να γίνουν και 12, 18 κλπ δόσεις με την ανάλογη επιβάρυνση. Αναμένω σήμερα - αύριο τιμές.

Η πρωτη φαπα μας ηρθε απο τον Κοτσωβολο που ολοι περιμεναμε χωρις ανασα. Ο "φιλος" μου, μου ειπε οτι θα μπορει να μου δωσει τιμες και να μιλησει για παραδοσεις μονο μετα απο την 15 Δεκεμβριου και αυτο με επιφυλαξη. Περιμενω τωρα απο τον "αλλο" μεχρι τις 3 το μεσημερι

Είναι αργά τουλάχιστον για εμένα το 15 Δεκεμβρίου μιας και τις θέλω τις τηλεοράσεις στις γιορτές. Νομίζω θα επιστρέψω στον Κολομβούνη με την υπάρχουσα προσφορά του Expansys (1950, 2250, 2850 αντίστοιχα ανα μέγεθος και για ένα τεμάχιο) και βλέπουμε την προσφορά του.

Mολις μιλησα με την "expert" που ειχε προσφατα κανει καλη τιμη σε μεμονωμενες αγορες μελων του club. Mου ειπε οτι αυριο μεχρι το μεσημερι θα μου απαντησει.

Νομιζω οτι ειναι λιγο ψηλα οι προσφορες ακομα. Επαναλαμβανω οτι μελη του club εχουν αγορασει μεμονομενα με 2180 την 46αρα

Αφού τα expert τη δίνουν 2210/τχ και χωρίς pb!

Πες τα μεγαλε. Αν δεν πεσει η τιμη κατω απο τα 2000 για την 46αρα δεν εχει νοημα το pb.

Πες τα μεγαλε. Αν δεν πεσει η τιμη κατω απο τα 2000 για την 46αρα δεν εχει νοημα το pb.

Μακάρι να τις ρίξουμε κι άλλο αλλά δεν βλέπω προσφορές να έρχονται που τις έχουν πάρει μέλη του Powerbuy και είναι πρόσφατες...