Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Εχει καποιο νοημα τωρα πια?
Δυστυχώς όχι. Δεν αφήσατε και τίποτα κρυφό ρε παιδιά...:silly:
Πάρτε και τιμή από τους υπόλοιπους που μείνανε στη λίστα σας και προχωρήστε γρήγορα σε δέσμευση τεμαχίων. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ζητήστε από τον έμπορο που θα αποφασίσετε να απευθυνθείται γραπτή επιβεβαίωση της ημερομηνίας παραλλαβής που θα σας δώσει ή επιστροφή των προκαταβολών. Το λέω γιατί μπορεί να σας πει εντάξει θα σας τις φέρω,να τις κλείσετε, να σας δεσμεύσει και να καταλλήξετε και χωρίς τηλεοράσεις και με τα χρήματα δεσμευμένα σε αναμονή και να πάρετε τηλεόραση μετά τις γιορτές που μπορεί να υπάρξει και αλλαγή στις τιμές και τελικά και να έχετε κάνει ένα powerbuy χωρίς νόημα.

Εγώ θα έλεγα ότι αν σου δώσει τελικά και 50 πάνω να τις πάρεις να έχεις εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας. Εντάξει 300 ευρώ παραπάνω στα 3x2850=8550 που θέλεις να δώσεις είναι σχετικά αρκετά. Τα 150 παραπάνω όμως είναι καλή τιμή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ως προς το θέμα εγγύησης. Δεν νομίζω ότι θα σου δώσει κάποιος τιμή 2800 ευρώ που αγοράζει από τον Έλληνα αντιπρόσωπο αν δεν μπορεί να το κάνει ο Σάββας.

Συμφωνώ με τη σκέψη αλλά δεν το θέτω ότι θα πάω από expansys. Το λέω απλά γιατί έδωσε τιμές κάτω από το expansys και στις 46 και στις 42 αλλά όχι στις 52. Αυτό δεν κατάλαβα γιατί συνέβη.

Ευχαριστουμε για τις προτασεις FoRMaT MaSTeR.
Ενα αλλο θεμα ειναι πως θα κανονισουμε να ειμαστε ΟΛΟΙ οι ενδιαφερομενοι καποια στιγμη αυριο το απογευμα(?) στο forum για να παρουμε μια γρηγορη αποφαση και να προχωρησουμε αμεσα στην παραγγελια απο τον "τυχερο(ους)?

Συμφωνώ με τη σκέψη αλλά δεν το θέτω ότι θα πάω από expansys. Το λέω απλά γιατί έδωσε τιμές κάτω από το expansys και στις 46 και στις 42 αλλά όχι στις 52. Αυτό δεν κατάλαβα γιατί συνέβη.
Δεν το γνωρίζω αλλά υποπτεύομαι ότι έχει κάνει με το θέμα στοκ. Δηλαδή ο αντιπρόσωπος επειδή έχει στοκ του δίνει την παλία τιμή (με βάση την οποία αγόρασε κι αυτός) ενώ για τις καινούργιες του δίνει τις νέες τιμές (με βάση τις οποίες θα παραλλάβει). Συνήθως έτσι δεν γίνεται στην αγορά;

Iδιοι οριακα ακομα.... με 19 συνολο... Αν αναφέρω καποιον σαν ενδιαφερομενο ενώ δεν ενδιαφέρεται πια καλο θα ηταν να το πει.

Ξαναμετράω:
LC52XL2E : 6 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek, Patraboy, dimitris_
LC46XL2E : 10 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien, Yiannakas, theodi
LC42XL2E : 3 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis , nasosto

εμένα παρακαλω να με προσθεσεται στους ενδιαφερομενους για την 42αρα και να με αφερεσεται απο την 46''.
τελικά μου πέφτει μεγάλη.
Ευχαριστώ

εγω λεω πως 2 πραγματα μπορει να συμβουν.... ή κλεινουμε ΤΩΡΑ τις TV στον Σαββα με αποτέλεσμα να εχουμε καλυτερες πιθανοτητηες να τις εχουμε πριν τις γιορτες, ή ψαχνουμε καλυτερες τιμες και καλυτερες και καλυτερες ... μεχρι που θα αλλαξει η τεχνολογια και θα κανουμε αλλο θεμα για LED και τα λεφτα μας θα εχουν παει στον πληθορισμο. αν ειναι να κινηθούμε γρηγορα και να ζητήσουμε επιβεβαιωση γραπτη για τιμες και προσπαθια απο μερους του να ερθουν γρηγορα απο τον φιδακη σε εμας. και να μας πει ωστε οσοι ειναι αυριο να καταθέσουν προκαταβολη. και να γινει αυριο το μεσημέρι η παραγγελια.... δλδ 2 η ωρα που κλεινει λογικα η αντιπροσωπια να εχει γινει η παραγγελια απο τον Σαββα. και να παμε με σειρα προτερεότητας. ειτε προκαταβολων ειτε απο την συμετοχη στο site. Πειτε αποψεις. αυτη ειναι η γνώμη μου.

Final Countdown:
LC46XL2E : 9 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien, Yiannakas, theodi
LC42XL2E : 4 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis, skalex, nasosto

Συνολο 19.

Final Countdown:
LC46XL2E : 9 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien, Yiannakas, theodi

Συνολο 19.

εμενα με προσθεσες στις 42 αλλα δεν με αφερεσες απο τις 46.

παιδιά η 42άρα αξίζει καθόλου...? η 46άρα στην έκθεση μου άρεσε, την μικρότερη δεν την θυμάμαι όμως.....

εγω λεω πως 2 πραγματα μπορει να συμβουν.... ή κλεινουμε ΤΩΡΑ τις TV στον Σαββα με αποτέλεσμα να εχουμε καλυτερες πιθανοτητηες να τις εχουμε πριν τις γιορτες, ή ψαχνουμε καλυτερες τιμες και καλυτερες και καλυτερες ... μεχρι που θα αλλαξει η τεχνολογια και θα κανουμε αλλο θεμα για LED και τα λεφτα μας θα εχουν παει στον πληθορισμο. αν ειναι να κινηθούμε γρηγορα και να ζητήσουμε επιβεβαιωση γραπτη για τιμες και προσπαθια απο μερους του να ερθουν γρηγορα απο τον φιδακη σε εμας. και να μας πει ωστε οσοι ειναι αυριο να καταθέσουν προκαταβολη. και να γινει αυριο το μεσημέρι η παραγγελια.... δλδ 2 η ωρα που κλεινει λογικα η αντιπροσωπια να εχει γινει η παραγγελια απο τον Σαββα. και να παμε με σειρα προτερεότητας. ειτε προκαταβολων ειτε απο την συμετοχη στο site. Πειτε αποψεις. αυτη ειναι η γνώμη μου.

To pb εγεινε με σκοπο να μειωθουν οι τιμες πανω απο ολα. Δεν εχω αντιρηση να παραγγειλουμε αυριο, οχι κατα τη γνωμη μου ομως πριν παρουμε τιμες/διαθεσιμοτητα και απο Κολομβουνη-Expert. Μην ξεχναμε οτι μπορει τελικα να αγορασουμε απο 2 προμηθευτες. Τον expert θα τον παρω αυριο το πρωι να του πω οτι χρειαζομαστε τιμες μεχρι τις 12:00. Με τον Κολομβουνη μιλαει ο φιλος zazou8 νομιζω και προτεινω να κανει το ιδιο. Παρολα αυτα πιστευω οτι θα εχουμε δυσκολια στο να "μαζευτουμε" ολοι μαζι για να παρουμε αποφασεις μεχρι αυριο πριν κλεισει ο Φιδακης.

Wizzeled όπως σου έχω πει κι εγώ βιάζομαι ισως και πιο πολύ από όλους γιατί μετακομίζω και εκεί που θα πάω δεν θα έχω tv και όπως καταλαβαίνεις θα ήθελα να γνωρίζω την παράδοση ειδικότερα στις 52αρες αν ισχύει το ότι υπάρχει stock. Σχετικά με τις παραδόσεις συμφωνώ στη σειρά προτεραιότητας από την συμμετοχή στο site και όχι των προκαταβολών διότι δεν είναι δυνατό π.χ. να αφήσω την εργασία μου και να τρέχω είτε στην τράπεζα είτε στην electronet για να προλάβω την tv. Εφ' όσον συμφωνήσουν όλοι δεν θα φέρω αντίρρηση στο κλείσει η παραγγελία στις 14:00 αύριο.

Ξαναμετραω απο μ@λ@κ1@ μου lol:
LC46XL2E : 9 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, zazou8, etien, Yiannakas, theodi

Συμφωνω για την Site πρωτεραιοτητα και περιμενω τις εξελύξεις απο εσας. Εγω δεν εχω απο που αλλου να περιμένω τιμη παρα απο εσας. Ρωτηστε και αν εχουν καποια κοματια στις αποθήκες τους γιατι αν δεν εχουν και περιμενουμε 19 κομματια απο τον Φιδακη σε ενα κατάστημα .... τοτε σκουρα τα πραγματα και οχι τιποτα αλλο αλλα τι θα γινει με τις κλεισμένες προκαταβολες?

Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ προτείνω να περιμένουμε τι θα πει ο ανταγωνισμός...
Μέχρι στιγμής από τις τιμές που έχουμε γλυτώνουμε λίγα. Αλλιώς τι νόημα έχει το pb? Όταν η expert δίνει σ´έναν απλό υποψήφιο αγοραστή τιμή μονάδας 2210 και με ολόκληρο pb από electronet 2090 τότε σιγά το κέρδος! Πιο πολύ η ταλαιπωρία...

Eνδεικτικα τιμες απο το idealo (ψαχτηρι σαν το scroutz) σημερα
42XL2E 1959(1920)
46XL2E 2135(2070)
52XL2E 2960(2900)
Σε παρενθεση παραθετω την κατωτατη τιμη που εφθασε η TV στην διαρκεια του τελευταιου τριμηνου ...

Παιδιά εγώ είμαι έτοιμος (θετικός) για την αγορά. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί (με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας) ας το πει αλλιώς να προχωρήσουμε με βάση τα χθεσινά!

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν το "παρόν", ανάλογα να πράξουν κι αυτοί που για κάποιο λόγο αν και είχαν δηλώσει ενδιαφέρον αρχικά δεν ενδιαφέρονται πλέον.

Οπότε:

52'' dimitris
46'' ?
42'' ?

Σύνολο 1

Last edited:
Μολις πήρα τηλέφωνο Κολομβουνη και ο υπεύθυνος έρχεται μετά τις 13:00. Τι λέτε; Να περιμένουμε ή να πάμε με electronet?