Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

δεν χάλασε να περιμένουμε μία ημέρσ...
άλλωστε αυτά που θα κερδίσουμε θα φύγουν σε αγορά βάσης και σταθεροποιητή τάσης...

Η χθεσινή τιμή είναι 2090 για την 46. Ας περιμένουμε και τον άλλο στις 13:00, αλλά όσο το καθυστερούμε:

1. Το βλέπω να διαλύεται
2. Οι 42-46 μειώνονται στην αγορά. Ήδη υπάρχει πρόβλημα δηλαδή.

Kαλημερα,

Δυστυχως ενα ξαφνικο οικογενειακο προβλημα υγειας με αναγκαζει να χρησιμοποιησω το budget που ειχα υπολογισει για την τηλεοραση για διαφορετικες πιο επειγουσες αναγκες. Ειμαι υποχρεωμενος να αποσυρθω απο το pb. Παρολα αυτα περιμενω απο expert τιμη μεσα στη επομενη ωρα μετα απο επικοινωνια με το καταστημα οπως εστειλα pm στον φιλο zazou8. Οταν εχω κατι θα στειλω μηνυματα. Καλη επιτυχια
Λυπαμε πολυ.

εύχομαι να πάνε όλα καλά. Για την τηλεόραση μην χαλιεσαι, όσο αργεί η αγορά της, βγαίνουν καλύτερα και φθηνότερα μοντέλα

URGENT
======

εχω καλες τιμες απο expert (ραδιο Κασελακη). Στελνω pm σε dimitris και zazou8 με τις τιμες αυτες και το τηλεφωνο του καταστηματος για επικοινωνια. Δεν θα μπορεσω να επανελθω. Παρακαλω αναλαβεται το εσεις τωρα. Καλη επιτυχια.

Λοιπόν, οι τιμές έχουν κλείσει καλά πιστεύω. Οι ενδιαφερόμενοι (παρακαλώ μόνο τα μέλη που εκφράσαν μέχρι τώρα ενδιαφέρον) να μου στείλουν (και στον zazou8, αφού έπεσε σε εμάς ο άχαρος ρόλος του συντονιστή :ADFAD2:) ένα PM για την τελική συννενόηση.

Last edited:
Νομίζω οι τιμές του etien είναι πολύ καλές και δεν θα περιμένουμε κι άλλο. Κάντε post για να γίνει η τελευταία καταμέτρηση...

Οπως ειχα πει εγω ΑΡΧΙΚΑ τελικα θελω μια 46αρα. οχι 2. γιατι η μια βιαζεται και θα ερθει απο πλαισιο. Η αλλη ειναι με 12 ατοκες δοσεις με καρτουλα μια χαρα μου ακουγεται. περιμενω νεα σας. Ευχαριστω που επιλεξατε εμας για την ενημέρωσή σας!

Ανακεφαλαίωση:
----------------

Οι τιμές έχουν φτάσει αρκετά χαμηλά, μετά από το τελευταίο PM που ανέφερε πιο πάνω ο etien. Οι ενδιαφερόμενοι (παρακαλώ μόνο τα μέλη που εκφράσαν μέχρι τώρα ενδιαφέρον) να μου στείλουν (αφού έπεσε σε μένα ο άχαρος ρόλος του συντονιστή :ADFAD2:) ένα PM ώστε να ενημερωθούν για τις τελικές τιμές και τα περεταίρω.

Έχω στείλει πμ. Ναι, δεν ακούω κουβέντα για παράδοση και ανησυχώ...

Guys, Ειμαι νεος στο thread, αλλα ενδιαφερομαι σφοδρα για το μοντελο. Μπορω να συμμετασχω? 1 τεμαχιο Sharp 46-XL2E

Παιδιά το powerbuy είναι σε πολύ καλό δρόμο. Αύριο θα φροντίσω να ενημερώσω πλήρως όλους τους συμμετέχοντες για την "τελική φάση". Μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά και για την αποφυγή "επιπλοκών" παρακαλώ η επικοινωνία να περιοριστεί σε PM. Καλό βράδυ!

ποια φθηνή (κάτω των 100 ευρω) βάση τοίχου προτείνεται για την 46άρα?
θέλω να γυρνάρει και λίγο στα πλάγια, γιατι οι τοίχοι του σαλονιού μου δεν ειναι παράλληλοι.
Ευχαριστω