Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

παιδιά έχει ακούσει κανείς πότε περίπου θα παραλάβει ο αντιπρόσωπος της SHARP τις LC-42XL2E. την έχω παραγγείλει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας (και με προκαταβολή) από 2 Δεκεμβρίου και τίποτα ακόμα. Βέβαια ο καταστηματάρχης είναι γνωστός του πατέρα μου και μου έκοψε κάτι από την τιμή αλλά 3 μέρες μετά την παραγγελία μου με ειδοποίησε ότι δεν προλάβαμε την παραγγελία και θα περιμένω καμία εβδομάδα. αλλά...... ήθελα να κάνω Xmas με 1080ρ. :bigcry::bigcry:

Ελα πως κανης ετσι ?
Αλλαξε το p με το Μ , βρες μια , καντο 108 φορες κατα την διαρκεια των γιορτων και οταν βαρεθεις , πες της αγαπη μου με εφερες στο ...0
κιαυτο 1080 βγαζει ........

Τι HD (high definition) , τι HSD (high sexual discharge) ..... no offence i hope.....
καλημεραααααααα!!!!!

Γιου paint με το HSD ..........:flipout: χωρια οτι εχεις και καθαροτερη εικονα χωρις προβληματα στην κινηση και με τα 24 p παντα ενεργοποιημενα :flipout:

Γεια σας παιδες,

Τελικά η τηλεοραση μου επισκευάστικε Παρασκευή το μεσημέρι και πήγα και την παρέλαβα το απόγευμα της ίδιας μέρας μόνος μου απο το sevice στο Κορωπί. Είχε ξεκουμπώσει μία φίσα, απο ότι μου είπε ο τεχνικός, και δεν έκανε καλή επαφή με αποτέλεσμα να μυρίζει καμμένο απο σπινθιρισμό και να μην δουλεύει καλα. Τέλος καλό, όλα καλα.

παιδια εμένα κάνει αυξομείωση φωτεινότητας ακόμα και
όταν η επιλογή της (OPC) είναι απενεργοποιημένη...

το καρτελάκι της εγγύησης πρέπει να πάω να το σφραγίσουν στο κατάστημα που την πήραμε? γιατι μου είναι δύσκολο να ξαναπάω στους αγίους αναργύρους

Re: Powerbuy Ξ³ΞΉΞ± Sharp Aquos LC46XL2E

TΞ· ΟƒΟ…Ξ½Ξ´ΞϴΟƒΞϴ ΞΊΞ±Ξ½ΞϴΞΉΟ‚ ΞΌΞϴ pc απο hdmi Ξ½Ξ± ΞΌΞ±Ο‚ Ο€ΞϴΞΉ ΞϴντπωσΞϴΞΉΟ‚; ΕχΞϴΞΉ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ± 1:1; ΚΞϴΞ½Ξ±;

Ξϴυχαριστω

Απάντηση: Re: Powerbuy Ξ³ΞΉΞ± Sharp Aquos LC46XL2E

Tη συνδεσε κανεις με pc απο hdmi να μας πει εντπωσεις; Εχει κανονικα 1:1; Κενα;

την έβαλα με nvidia 6800gt και σε 1080p έκανε λίγο overscan αλλά το έφτιαξα μέσω του driver της nvidia

Δεν παραλαβαμε ολοι ...(απο 15/1/2008,θα ερθει η δευτερη παρτιδα )

Δυστυχώς ναι, αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσα κ εγώ. Παρείγγειλα εδώ και κανα μήνα και τελικά με πήγαν απο του χρόνου (και μάλιστα η απάντηση ήταν ΜΕΤΑ τις 15 και όχι ΣΤΙΣ 15). Παρήγγειλα λοιπόν μια Sony, μπάς και την χαρώ φέτος. Συν του ότι δεν θα ήθελα να έχω να κάνω με μα εταιρία που εν μέσω γιορτών δεν έχει φροντίσει για έγκαιρη προμήθεια των εμπορευμάτων της. Η προχειρότητα αυτή με ξένισε. Ελπίζω οι υπόλοιποι να μείνετε περισσότερο ευχαριστημένοι απο εμένα.

Δυστυχώς ναι, αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσα κ εγώ. Παρείγγειλα εδώ και κανα μήνα και τελικά με πήγαν απο του χρόνου (και μάλιστα η απάντηση ήταν ΜΕΤΑ τις 15 και όχι ΣΤΙΣ 15). Παρήγγειλα λοιπόν μια Sony, μπάς και την χαρώ φέτος. Συν του ότι δεν θα ήθελα να έχω να κάνω με μα εταιρία που εν μέσω γιορτών δεν έχει φροντίσει για έγκαιρη προμήθεια των εμπορευμάτων της. Η προχειρότητα αυτή με ξένισε. Ελπίζω οι υπόλοιποι να μείνετε περισσότερο ευχαριστημένοι απο εμένα.

Αντε μπρε καρντασι ,μπηκες και συ στο κλουμπ της "ακατανομαστης "
καλοριζικη .
Ποια ειναι η τυχερη που θα "αραξει " στο σαλονι σου?

ΥΣ
Καλα ωραιο αυτο το ανεκδοτο ...... το που σε ξενισε η προχειροτητα :flipout:

Αντε μπρε καρντασι ,μπηκες και συ στο κλουμπ της "ακατανομαστης "
καλοριζικη .
Ποια ειναι η τυχερη που θα "αραξει " στο σαλονι σου?

ΥΣ
Καλα ωραιο αυτο το ανεκδοτο ...... το που σε ξενισε η προχειροτητα :flipout:

Κοίτα επειδή δεν μου αρέσουν οι ακριβές π.... πήγα στην W3000 (απλά θεωρώ υπερβολική την διαφορά στα ευρώ απο την διαφορά ποιότητας της X). Aπόσα έχουν δεί τα μάτια μου είναι ισάξια της XL
(και για τους περισσότερους καλύτερη). Το έχω ξαναδηλώσει πάντως όταν πέρνεις TVούλα, παντρεύεσαι τα πάντα, απο την εικόνα και τις ευκολίες, μέχρι την αντιπροσωπεία και την εγγύηση. Αν είναι να έχω 2 χρόνια εγγύηση απο τον Φιδάκη, καλύτερα ένας απο την SONY. Απότι μου είπε και φίλος που έχει πάρε δώσε με αυτούς, το τμήμα των τηλεοράσεων το έχουν ψιλοθαμένο, γιατί το κέρδος τους βγαίνει απο τα κλιματιστικά. Μακάρι πάντως τα παιδιά που την πήραν να μείνουν πιο ευχαριστημένοι απο εμένα, γιατί η τηλεορασούλα, άσχετα απο το review του HDTV, στα δικά μου ματάκια ήταν απο τις καλύτερες και σίγουρα η ομορφότερη εξωτερικά.