gargalakos
Senior Member
- 14 July 2007
- 345
Ρε παίδες μήπως έχετε ξεχάσει τον Μανώλη;
Για δοκιμάστε να τον βρείτε μήπως κάνει τίποτα με κανένα μαγαζί.
Για δοκιμάστε να τον βρείτε μήπως κάνει τίποτα με κανένα μαγαζί.
Παιδιά,
Να βάλουμε μία τάξη στα πράγματα. Λοιπόν επαναλαμβάνω.
Είμαστε περίπου 14 άτομα που θέλουμε να αγοράσουμε εναν βιντεοπροβολέα. Ο προβολέας είναι συγκεκριμένος. Ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους που τον διάλεξε. Είμαστε όλοι μέλη του CLUB και έχουμε στην διάθεσή μας πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων και τσάμπα (σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει). Αν εγώ τον διάλεξα χωρίς να τον έχω δει ή χωρίς να διαβάσω σχετικά σχόλια ή άρθρα δικό μου πρόβλημα.
Επίσης ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους να βιάζεται. Όταν αποφασίζω οτι αγοράζω δεν ακούω πλέον κανένα "περίμενε λίγο ακόμα".
Τα δεδομένα είναι : SONY VPL-HW10 στα 1670 ευρώ με εγγύηση Αντιπροσωπείας.
Ο geosoy κάτι πήγε να πεί για χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν ολοκλήρωσε. Άρα δεν βοηθάει. Παρακαλώ να μείνουν μόνο όσοι μπορούν να βοηθήσουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Για μένα ο μόνος προβληματισμός είναι οτι μέχρι τις 12 Δεκέμβρη είναι περίπου 3 βδομάδες και η τιμή δεν έχει κλειδώσει με γραπτή συμφωνία. Πολλά μπορεί να συμβούν και πολλές δικαιολογίες μπορούν να ειπωθούν. Ας ελπίσουμε οτι η τιμή τουλάχιστον θα παραμείνει.
και τώρα καληνύχτα γιατί είμαι γέρος άνθρωπος (Johny το ένα μου παιδί είναι ένα χρόνο μεγαλύτερο από εσένα-αλλά δεν έχει το μικρόβιο..) καί αύριο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς για να φτιάξω τή Βάση του Sony.
παιδια!!!!
προσοχη σε αυτες τις δυο λεπτομερειες....
κατα τα αλλα καλη επιτυχια και ειναι αξιοθαυμαστη η προσπαθεια των συντελεστων
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν παίρνετε και καμιά προσφορά από κάποιο κατάστημα στη Ρόδο, που έχει και 13% ΦΠΑ, λόγω παραμεθορίου? Νομίζω ότι ο Βασίλης (vasdar) είχε κάνει με τέτοια αγορά την Sony τηλεόραση στο προηγούμενό power buy με τις τηλεοράσεις. Δεν νομίζω να χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.