Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Ρε παίδες μήπως έχετε ξεχάσει τον Μανώλη;
Για δοκιμάστε να τον βρείτε μήπως κάνει τίποτα με κανένα μαγαζί.

tegonik να υποθεσουμε οτι απαντηση θα παρεις απο δευτερα?
ο tegonik παντως παιδια το ειπε ξεκαθαρα
θα τον παρετε οσο εγω δεν θα βγαλει ουτε ευρω
αρα λογικα αν γινει αυτο θα ειναι πιο φτηνος απο τον blackeye

δεν θελω να ειμαι γκαντεμης αλλα σε 14 τεμαχια υπαρχει αρκετη πιθανοτητα καποιο να ειναι ελλατωματικο
πρεπει να εξασφαλισουμε αμεση αντικατασταση σε αυτη τη περιπτωση απο το καταστημα και οχι να τρεχουμε στις αντιπροσωπιες χριστουγεννιατικα
και οπως ειπαμε και στα πμ.
καθε τεμαχιο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Παιδιά,
Να βάλουμε μία τάξη στα πράγματα. Λοιπόν επαναλαμβάνω.
Είμαστε περίπου 14 άτομα που θέλουμε να αγοράσουμε εναν βιντεοπροβολέα. Ο προβολέας είναι συγκεκριμένος. Ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους που τον διάλεξε. Είμαστε όλοι μέλη του CLUB και έχουμε στην διάθεσή μας πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων και τσάμπα (σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει). Αν εγώ τον διάλεξα χωρίς να τον έχω δει ή χωρίς να διαβάσω σχετικά σχόλια ή άρθρα δικό μου πρόβλημα.
Επίσης ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους να βιάζεται. Όταν αποφασίζω οτι αγοράζω δεν ακούω πλέον κανένα "περίμενε λίγο ακόμα".

Τα δεδομένα είναι : SONY VPL-HW10 στα 1670 ευρώ με εγγύηση Αντιπροσωπείας.
Ο geosoy κάτι πήγε να πεί για χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν ολοκλήρωσε. Άρα δεν βοηθάει. Παρακαλώ να μείνουν μόνο όσοι μπορούν να βοηθήσουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Για μένα ο μόνος προβληματισμός είναι οτι μέχρι τις 12 Δεκέμβρη είναι περίπου 3 βδομάδες και η τιμή δεν έχει κλειδώσει με γραπτή συμφωνία. Πολλά μπορεί να συμβούν και πολλές δικαιολογίες μπορούν να ειπωθούν. Ας ελπίσουμε οτι η τιμή τουλάχιστον θα παραμείνει.

και τώρα καληνύχτα γιατί είμαι γέρος άνθρωπος (Johny το ένα μου παιδί είναι ένα χρόνο μεγαλύτερο από εσένα-αλλά δεν έχει το μικρόβιο..) καί αύριο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς για να φτιάξω τή Βάση του Sony.

Παιδιά,
Να βάλουμε μία τάξη στα πράγματα. Λοιπόν επαναλαμβάνω.
Είμαστε περίπου 14 άτομα που θέλουμε να αγοράσουμε εναν βιντεοπροβολέα. Ο προβολέας είναι συγκεκριμένος. Ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους που τον διάλεξε. Είμαστε όλοι μέλη του CLUB και έχουμε στην διάθεσή μας πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων και τσάμπα (σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει). Αν εγώ τον διάλεξα χωρίς να τον έχω δει ή χωρίς να διαβάσω σχετικά σχόλια ή άρθρα δικό μου πρόβλημα.
Επίσης ο κάθε ένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους να βιάζεται. Όταν αποφασίζω οτι αγοράζω δεν ακούω πλέον κανένα "περίμενε λίγο ακόμα".

Τα δεδομένα είναι : SONY VPL-HW10 στα 1670 ευρώ με εγγύηση Αντιπροσωπείας.
Ο geosoy κάτι πήγε να πεί για χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν ολοκλήρωσε. Άρα δεν βοηθάει. Παρακαλώ να μείνουν μόνο όσοι μπορούν να βοηθήσουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Για μένα ο μόνος προβληματισμός είναι οτι μέχρι τις 12 Δεκέμβρη είναι περίπου 3 βδομάδες και η τιμή δεν έχει κλειδώσει με γραπτή συμφωνία. Πολλά μπορεί να συμβούν και πολλές δικαιολογίες μπορούν να ειπωθούν. Ας ελπίσουμε οτι η τιμή τουλάχιστον θα παραμείνει.

και τώρα καληνύχτα γιατί είμαι γέρος άνθρωπος (Johny το ένα μου παιδί είναι ένα χρόνο μεγαλύτερο από εσένα-αλλά δεν έχει το μικρόβιο..) καί αύριο πρέπει να ξυπνήσω νωρίς για να φτιάξω τή Βάση του Sony.

παιδια!!!!
προσοχη σε αυτες τις δυο λεπτομερειες....

κατα τα αλλα καλη επιτυχια και ειναι αξιοθαυμαστη η προσπαθεια των συντελεστων

παιδια!!!!
προσοχη σε αυτες τις δυο λεπτομερειες....

κατα τα αλλα καλη επιτυχια και ειναι αξιοθαυμαστη η προσπαθεια των συντελεστων

Σ ευχαριστούμε... κάπου εδώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας βοήθησε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Οι μέρες αυτές ήταν ιδιαίτερα γεμάτες(για μένα τουλάχιστον) και είμαι σίγουρος ότι και αυτές που έρχονται θα είναι το ίδιο. Προέκυψε μια πολύ εύστοχη παρατήρηση τώρα στο κλείσιμο αυτή του κλειδώματος της τιμής. Καλό θα ήταν να το συζητήσουμε αύριο, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εχουμε το χρόνο μέσα στο σαβκο να δούμε κάποιες λεπτομέρειες.. Για την ώρα καληνύχτα και από μένα-bye-

Για τελευταία φορά: Το θέμα είναι το Powerbuy. Τα άσχετα σβήστηκαν. Αν θέλετε, μπορείτε να τα αναρτήσετε στο σχετικό νήμα.

Επίσης σβήστηκαν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά, το θέμα θα κλειδώσει.
djx33, θεώρησε τον εαυτό σου προειδοποιημένο.

tegonik ενημερωσε μας....
εχεις νεα?

sakplat μπορεις να πεις ποσοι ειναι απο αθηνα και ποσοι απο επαρχια?
αυτοι που ειναι απο αθηνα θα κατεβουν με τον sakplat για την συμφωνια ενω οι υπολοιποι θα καταθεσουν 100 ευρω με αιτιολογια καταθεσης powerbuy vplhw10 ειτε το κανουν μεσω ebanking ειτε αλλιως.
μολις μιλησα με speedex courrier και ναι δεν υπαρχει κανενα προβλημα για 1570 ευρω αντικαταβολη(τα 100 προκαταβολη)

παιδια και κατι αλλο ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
αν δεν εχετε λ7 και εχετε δηλωθει θα σας παρακαλουσα να ακυρωσετε.
στο POWER BUY θα συμμετεχουν μονο οσοι ΟΝΤΩΣ θα αγορασουν τον προβολεα στα ΣΙΓΟΥΡΑ
αλλιως το μονο που θα κανετε θα ειναι να χαλασετε τις σχεσεις μας με το καταστημα και να μην γινει το p.buy

Παιδια θα εχω απαντηση την Δευτερα.Τα προβολια εαν τελικα μας δωσουν καλη τιμη και μας συμφερει θα ειναι αντιπροσωπειας σφραγγισμενα με την εγγυηση τους.Οπως ειπα και στον johny πραγματικα δεν θελω ουτε σεντς.Απλα να βοηθησω οπως μπορω να κανουμε μια μαζικη αγορα.Εαν παρουμε καλη τιμη,σας ενημερωνω,μου λετε ποσοι θελετε να παραγείλετε και μετα κανονιζουμε πως θα τα παρουμε.

Καλημέρα,
Μακάρι tegonik να το βρεις ακόμα καλύτερα! Πάντως επειδή είτε εγώ, είτε εσύ θα χρειαστούμε στοιχεία από τους υπόλοιπους για να ξεκινήσουμε, προτείνω να εκμεταλευτούμε το σαβκο με το να τα μαζέψουμε. Γι'αυτο κύριοι, θα παρακαλέσω με pm να έχω ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση παραλαβής(είτε αθήνα, είτε εκτός) και από εκεί και πέρα οποιαδήποτε στοιχείο χρειάζεται το κατάστημα να γνωρίζει(πχ ένας φίλος ρώτησε για τιμολόγιο, άλλος για πιστωτική κάρτα κοκ). Καλό θα ήταν μέχρι αύριο να έχουμε συμπληρώσει τη λίστα και από βδομάδα βλέπουμε που θα τη χρησιμοποιήσουμε. Αν κάποιος φίλος χρειάζεται το τηλ. μου για περαιτέρω πληροφορίες, ας το ζητήσει με pm. Καπου εδώ να υπενθυμίσω ότι έχουμε μια θέση ακόμα για να κλείσει το power buy. Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει τον προβολέα και θέλει να συμμετάσχει στη θέση του eddie, ας στείλει pm.

σακη αν μπορεισ αναρτησε και τους τροπους πληρωμησ αλλα και την λιστα με τα ονοματα.
επισης οποιος περνα απο το κατστημα για να παραλαβει καλο θα ηταν να εχει μαζι του την αστυνομικη ταυτοτητα γιατι το φορουμ ειναι "ανοιχτο' και μπορει να εκμεταλλευτουν την χαμηλη τιμη του pbuy και ασχετοι
σακη το πμ στο εστειλα

απο οτι καταλαβαινω θα δημιουργηθει μια λιστα με
ονομα επωνυμο διευθυνση τροπο παραδωσης τροπο πληρωμησ απο τον σακη και θα δωθει στο καταστημα ε?

Δε νομίζω ότι είναι δουλειά κανενός (πλην του Σάκη και του καταστήματος εννοώ) να μάθει τα ονόματά μας, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να αναρτηθεί λίστα με αυτά. Έχουν δωθεί τα nicks.

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν παίρνετε και καμιά προσφορά από κάποιο κατάστημα στη Ρόδο, που έχει και 13% ΦΠΑ, λόγω παραμεθορίου? Νομίζω ότι ο Βασίλης (vasdar) είχε κάνει με τέτοια αγορά την Sony τηλεόραση στο προηγούμενό power buy με τις τηλεοράσεις. Δεν νομίζω να χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά.

η αποστολη απο ροδο με κουριερ ως ευθραυστο ειναι 90 ευρω κουριερ το κομματι δεν συμφερει.η συμφερει οριακα
και εμπιστευομαστε κουριερ κατι τοσο ευθραυστο για τετοια αποσταση
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν παίρνετε και καμιά προσφορά από κάποιο κατάστημα στη Ρόδο, που έχει και 13% ΦΠΑ, λόγω παραμεθορίου? Νομίζω ότι ο Βασίλης (vasdar) είχε κάνει με τέτοια αγορά την Sony τηλεόραση στο προηγούμενό power buy με τις τηλεοράσεις. Δεν νομίζω να χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά.

γράφοντας μεσα απτο ppc μου με wap συνδεση, (βασίλη ζήλεψα τη δόξα σου-το δικό μου υποστηριζει ομως ελληνικά!!), να ενημερώσω οτι δεν ειχα σκοπο να αναρτησω κανένα προσωπικό στοιχείο εδώ. υπάρχουν πολλοί τρόποι να κλειδώσουν τα ονόματα,δεν πρόκειται το μαγαζι να δίνει χύμα προβολείς. Αν παρόλα αυτά υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να γινει αυτό,πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω και όλοι μαζι θα το αποφασίσουμε.Για τη ρόδο τώρα, βασιλη έχεις ξανασυνεργαστεί με το σαββα, αν σε βολευει,κανε ενα τηλ,δεν χανουμε τιποτα.

Από όσο γνωρίζω, ανάλογα την αλυσίδα των ηλεκτρονικών, δεν χρειάζεται αποστολή, αλλά το παραλαμβάνεις από το αντίστοιχο κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρονικών της πόλης σου. Απλά εσύ θα το έχεις πληρώσει με 13% ΦΠΑ κι όχι με 19.