Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

τι εννοεις να καταθεσουν ολο το πσο στη τραπεζα?
το ποσο για την μεταφορα?
η για την αγορα του προβολεα?
Ολα μαζι και θα πληρωσει τα μεταφορικα το μαγαζί, που σε αυτη την περίπτωση ΔΕΝ θα ειναι πανω απο 10-15 ευρω... (Μιλαω για φορτωτικη μεταφορικη εταιρια απο αυτες που μεταφερουν μεγαλα ογκωδη δεματα, σαν αυτες που χρησιμοποιει το plaisio οταν στελνει κατι πολυ ογκωδες όπως τηλεορασεις,οθονες προβολεα, επιπλα γραφειου κλπ...)

Originally Posted by tromb1
Κλείστε πρώτα τη συμφωνία και αυτό είναι το τελευταιο που πρεπει να σας απασχολεί... Άλλωστε στα 1650 + ευρώ, τι ειναι τα 30-40 ευρω παραπανω για μεταφορικά ?
Original posted by Dragonlord
...η μισή μας έκπτωση λόγω power buy; :ADFAD2:
Μην το σκέφτεσαι έτσι φίλε Dragonlord, μιας και τα μεταφορικά θα τα πληρωνες έτσι κι αλλιώς, ακομα και αν αγοραζες τον προβολεα χωρίς το powerbuy στην κανονικη του τιμή... Αν ειχε για παραδειγμα 1800 ευρώ θα σου κοστιζε συνολικά 1840 ευρω π.χ. :grandpa:

Last edited:
kalispera se olous,

egw eimai edw,parakolouthw xwris na grafw kai synexizw na eimai mesa sto powerbuy alla:

1) h aparadekth stash antiproswpeias(ean einai alitheia kai oxi ypekfyges)-katasthmatwn pou tous les oti exw 20.000 eyrw metrhta gia 14 provoleis(skefteite ti bonus tha paroun) kai mas antimetwpizoun exthrika san na eimaste paranomoi,
2) h asafeia sxetika me to pws tha plirwsoume(doseis,poses,prokatabolh,posh, ktl)
3)ayto to kuma anti-10arh pou shkwthike se alla nhmata apo anthrwpoun pou ton eidan(enw egw logw eparxias tha ton parw xwris na ton dw apla me oti diabazw, ta opoia omws ksafnika epapsan na einai thetika)

den exw steilei akomh ta stoixeia mou..opws eipa paramenw alla thn pempth to brady tha steilw ta stoixeia h tha aposyrthw telika

an ayto dhmiourgei provlima sta paidia tote mporeite apo apopse na me bgalete ektos gia na mhn sas kathisterw..

to persino powerbuy petyxe giati niwsame oti mas sebontai..kai dwsame 2600
twra me thn aisthisi pou exw, ksafnika den tha ithela na tous dwsw dekara..

thn pempth to brady tha mathw apo syggenh ti leei o sony kai tote tha doume an tha synexisw..me mish kardia omws kathws APAITW na me sebontai san katanalwth kai na ektimoun to xrhma pou tous dinw.

Last edited:
Βασιλη please γραφε Ελληνικά.
Ευχαριστώ! -bye-

Μεταφραση του προηγούμενου μηνυματος σου: (απο το παρακατω site: )http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp :antlers:

Originaly posted by vasdar

καλησπέρα σε όλους,
εγώ είμαι εδώ,παρακολουθώ χωρίς να γράφω και
συνεχίζω να είμαι μέσα στο powerbuy αλλα:

1) η απαράδεκτη στάση αντιπροσωπείας-καταστημάτων που τους λες ότι έχω 20.000 ευρώ μετρητά για 14 προβολείς(σκεφτείτε τι bonus θα πάρουν) και μας αντιμετωπίζουν εχθρικά σαν να είμαστε παράνομοι,

2) η ασάφεια σχετικά με το πως θα πληρώσουμε(δόσεις,πόσες,προκαταβολή,πόση, κτλ)

3)αυτό το κύμα αντί-10άρη που σηκώθηκε σε αλλα νήματα από ανθρώπους που τον είδαν(ενώ εγώ λόγω επαρχίας θα τον πάρω χωρίς να τον δω απλά με ότι διαβάζω, τα οποια όμως ξαφνικά έπαψαν να είναι θετικά)

δεν έχω στείλει ακόμη τα στοιχεια μου..όπως είπα παραμένω αλλα την πέμπτη το βραδυ θα στείλω τα στοιχεια η θα αποσυρθώ τελικά
αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα στα παιδιά τότε μπορείτε από απόψε να με βγάλετε εκτος για να μην σας καθυστερώ..

το περσινό powerbuy πέτυχε γιατί νιώσαμε ότι μας σέβονται..και δώσαμε 2600
τώρα με την αίσθηση που έχω, ξαφνικά δεν θα ήθελα να τους δώσω δεκάρα...

την πέμπτη το βραδυ θα μάθω από συγγενή τι λέει ο sony και τότε θα δούμε αν θα συνεχίσω..με μιση καρδια όμως καθώς ΑΠΑΙΤΏ να με σέβονται σαν καταναλωτή και να εκτιμούν το χρήμα που τους δίνω.

EINAI ONTΩΣ ANTIEΠAΓΓEΛMATIEΣ OI ΣONIΔEΣ ΣTH ΣONI KANONIKA EΠPEΠE NA MAΣ KANOYN EKΠTΩΣH 500 euro. BAΣIΛH ΓIA NA BΓAΛEIΣ AΣΦAΛH ΣYMΠEPAΣMATA ΓIA ENA ΠPOBOΛEA ΠPEΠEI NA TON ΔEIΣ ΣTON XΩPO ΣOY ΞEKOYPAΣTA ΣTIΣ ΔIKEΣΣOY ΣYNΘHKEΣ. EΓΩ ΠANTΩΣ KAI NA MHN TO EBΛEΠA ΘA TO EΠAIPNA ΓIATI EMΠIΣTEYOMAI TO sxrd bravia OTI KAI NA EINAI....

Βασίλη, όπως τα λες. Εντωμεταξύ, ο μόνος που εμπιστεύομαι αρκετά ώστε να βασιστώ στη γνώμη του είναι ο Μανώλης Καστρουνής, ο οποίος όμως έχει δει μηχάνημα προπαραγωγής και όχι αυτό που θα πάρουμε. Ποιος μου λέει εμένα ότι η σόνυ δεν έδειξε επίτηδες κάτι ανώτερο σε δημοσιογράφους για να γραφτούν καλά λόγια και να γίνει ντόρος; Γενικώς το γεγονός ότι αρκετοί δεν τον έχουμε δει με τα μάτια μας και ότι δεν έχουν βγει και όλοι οι ανταγωνιστικοί προβολείς ακόμη, ώστε να δούμε και τι λέει ο ανταγωνισμός αλλά και πού θα κάτσουν οι τιμές τελικώς, με κάνει να είμαι λίγο επιφυλακτικός. Αύριο θα ανέβω Αθήνα και θα προσπαθήσω να τον δω κι εγώ, αν και δεν έχω αρκετή εμπειρία ώστε να πω μια σοβαρή γνώμη ή να τον συγκρίνω με άλλους. Βασίζομαι απλώς στο ότι ο tw2000 μού άρεσε πολύ όσες φορές τον είδα και, καθώς αυτός έχει καλύτερες κριτικές μέχρι στιγμής από παντού, θεωρώ ότι κι αυτός θα με καλύπτει. Όμως δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει για μένα τα 200 παραπάνω ευρώ (σε σχέση με το πόσο περίπου νομίζω ότι θα μπορώ να βρω τον tw2000 σε κανα μήνα), σε συνδυασμό με την κακή εγγύηση και την αντιμετώπιση που έχουμε μέχρι στιγμής. Θα δείξει.

Κοίτα που με βάλατε και εμένα στην πρίζα για προβόλι ..:grinning-smiley-043

Πάντως μετά από 33 σελίδες που διάβασα,αγανάκτησα με την Sony, σε σημείο δαγκώματος..:slapface:

Μας τα έχει πρήξει η "Υπεράνω όλων" & "Κράτος εν Κράτι" κα Σόνι.
(όσο θυμάμαι τί τράβηξα σχεδόν 3 χρόνια πριν με την τηλεόρασή μου..)

ΕνυγουέΙ θα ρωτήσω και τον Καστρο και θεωρήστε με..μέσα !

Εγω σας το είπα απο την αρχή,αν το PowerBuy αναφερότον σε πάνω απο μία επιλογές εκτός του συγκεκριμένου προβολέα,τότε θα ηταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα...
Απο την στιγμή που μια εταιρία εχει σίγουρους τους 14 προβολείς...γιατι να μπεί στην διαδικασία του παζαρέματος και του καλοπιάσματος???δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανει,και με το δίκιο τους...
Αν όμως ηξεραν οτι υπάρχει και η επιλογή για 14 BenQ,ή για 14 Infocus,ή για 14 διαφορετικούς τελοσπάντων...τότε οι τιμές θα ήταν αυτές που έπρεπε να είναι για μαζική αγορά τόσο μεγάλη...
Κάποιοι έθεσαν σαν στάνταρ τον HW10 χωρις καν να τον εχουν δεί ή να το εχουν συνγκρίνει με τους προαναφερόμενους...
Αφου λοίπον είστε τόσο σίγουροι για την επιλογή σας,τότε μην ζητάτε και πολλά απο μια αγορά που ειναι καλή μονο κατα την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και οχι την στηγμή που εχει κατι στα σίγουρα δεδομένο...

Υ.Γ. Και το σημαντικότερο,απο την στιγμή που η εταιρία δεν βλέπει και η ιδια κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον και το μόνο που βλέπει ειναι..."α..ναι βάλτε και εμένα μεσα,αχ..συγνώμη εγω αποχωρώ.κ.α.",γιατι να μπεί στην διαδικασία της σοβαρής συμφωνίας?

Last edited:
Εγω σας το είπα απο την αρχή...
Κάποιοι έθεσαν σαν στάνταρ τον HW10 χωρις καν να τον εχουν δεί ή να το εχουν συνγκρίνει με τους προαναφερόμενους...

Δηλαδη καποιος που δεν θελει DLP λογω περιορισμενης τοποθετησης, rainbow, τιμης, κλπ, πρεπει να σε υπακουσει επειδη το ειπες εσυ ετσι...?

Ναι, δεν λεω... οντως ετσι επρεπε να ηταν...

Απλα για να γνωριζεις... Powerbuy με χυμα προιοντα δεν γινεται ποτε γιατι απλα δεν θα "κλεισει" ποτε...
Η "αρχη" του powerbuy στηριζεται στο να υπαρχει κατι συγκεκριμενο και οι ενδιαφερομενοι να προσερχονται ωστε να πετυχουν καλη τιμη λογω ποσοτητας...
Αλλιως ο ενας θα θελει το ενα, ο αλλος το αλλο, το κοντο του, το μακρυ του... θα κρατησει κανα 3μηνο και θα φυγουν ολοι απο βαρεμαρα και αναμονη χωρις λογο και λυση...
Και αυτο δεν το λεω "εγω" για να το παιξω εξυπνος (ring a bell?)... το λεει η λογικη του powerbuy...

Δηλαδη καποιος που δεν θελει DLP λογω περιορισμενης τοποθετησης, rainbow, τιμης, κλπ, πρεπει να σε υπακουσει επειδη το ειπες εσυ ετσι...?

Ναι, δεν λεω... οντως ετσι επρεπε να ηταν...

Απλα για να γνωριζεις... Powerbuy με χυμα προιοντα δεν γινεται ποτε γιατι απλα δεν θα "κλεισει" ποτε...
Η "αρχη" του powerbuy στηριζεται στο να υπαρχει κατι συγκεκριμενο και οι ενδιαφερομενοι να προσερχονται ωστε να πετυχουν καλη τιμη λογω ποσοτητας...
Αλλιως ο ενας θα θελει το ενα, ο αλλος το αλλο, το κοντο του, το μακρυ του... θα κρατησει κανα 3μηνο και θα φυγουν ολοι απο βαρεμαρα και αναμονη χωρις λογο και λυση...
Και αυτο δεν το λεω "εγω" για να το παιξω εξυπνος (ring a bell?)... το λεει η λογικη του powerbuy...

Εγω δεν είπα οτι σονι και καλά πρέπει να διαλέξετε αυτους που είπα,γιαυτο και είπα και καποιους αλλους σαν επιλογή,ενα παράδειγμα έφερα,αλλα και ο ιδιος είπες....αν βλεπω rainbow,αν δεν εχω χωρο,αν το ενα...αν το αλλο,δηλαδή και ο ιδιος παραδέχεσαι οτι δεν εισαι σίγουρος για το τι θες,και δεν ζήτησα να με υπακούσει κανένας,αν σπάζεσαι με την αληθεια τότε καλύτερα να μην σχολειάζεισ και καθόλου...
Τελοσπάντων,εγω δεν είπα οτι το σωστό Powerbuy ειναι με πολλές επιλογές,είπα οτι αν ηταν με 3 επιλογες στάνταρ και θα διαλέγατε την πιο χαμιλή τιμη...τότε θα είχατε αλλα αποτελέσματα,αυτό εννοούσα...
Και η βαθύτερη εννοια που ηθελα να δώσω ειναι οτι,οποια εταιρία και να είναι αυτή,εφόσον εχει κατι δεδομένο στα χέρια της...δεν προκεται να μπει σε φιλικές διαδικασίες,αν κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό και συνεχίζουν να εχουν απαιτήσεις...τοτε κακο του εαυτού τους...

Last edited:
μολις περασα απο expert η οποια δεν εδεχεται δωσεις τηλεφωνικα.
θελει ολατ τα λ7 και δεν θα εκανε καλητερη τιμη απο 1700 σιγουρα.
ειναι που ειναι ακριβοι.
το αλλο καταστημα εκτος του μαυροματη δεχεται δωσεις απο εμας στην επαρχια τηλεφωνικα με πιστωτικη?

καλημερα,
γραφω μεσα απο το PPC μου,γι αυτο να με συγχωρεσετε για την ορθογραφια. μιλησα με το καταστημα που εχει κανει τη καλυτερη προσφορα(1655ε). εγγυονται για την τιμη, και οντως περιλαμβανονται και τα ταχυδρομικα.(acs courrier). το πλεονεκτημα που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχουν αυστηρα 14 κοματια οποτε μπορουν να συμμετασχουν και αλλοι φιλοι. συμμετεχοντας περισσοτεροι υπαρχει πλεον πολυ σοβαρη πιθανοτητα να κετεβει και αλλο η τιμη οπως και αναφερθηκε στη συνομιλια μας. αυτη τη στιγμη αναμενουμε τον TEGONEK για την τιμη που θα μας δωσει αυτος και στη συνεχεια αν δεν εχουμε κατι αλλο αποφασιζουμε. θερμη παρακληση οσοι θελετε να συμμετεχετε,στειλτε μου με pm στοιχεια σας(ονοματεπωνυμο,τηλ. διευθυνση). θα παρει ισως λιγο παραπανω σε χρονο αλλα θα ικανοποιηθουν παραπανω φιλοι.

Λοιπόν, μόλις πήρα προσφορά από το κατάστημα που είχαμε κάνει το pb για τις Sharp πέρσι. Η τιμή είναι παρόμοια με αυτή που έχουμε ήδη. Η ημερομηνία παράδοσης που μου έδωσε είναι μέσα Δεκέμβρη (γιατί θα τα φέρει η Sony από Ολλανδία, όπως μου είπε).

Σάκη σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε δυσκολέψω στην προσπάθειά σου, μόνο να σε διευκολύνω. Αν θες μπορώ να σου στείλω πμ με τα στοιχεία του μαγαζιού για να επικοινωνήσεις και να συγκρίνεις ποιό μας βολεύει καλύτερα. Και πάλι σ'ευχαριστούμε για το τρέξιμο που κάνεις. Απλά καταθέτω για συζήτηση κι αυτή την πρόταση καθώς το μαγαζί είναι δοκιμασμένο από εμάς εδώ.

Τζόνυ δεν έχουν όλα τα υποκαταστήματα της Expert τις ίδιες τιμές. Το συγκεκριμένο είναι μέλος της αλυσίδας.

Λοιπόν, μόλις πήρα προσφορά από το κατάστημα που είχαμε κάνει το pb για τις Sharp πέρσι. Η τιμή είναι παρόμοια με αυτή που έχουμε ήδη. Η ημερομηνία παράδοσης που μου έδωσε είναι μέσα Δεκέμβρη (γιατί θα τα φέρει η Sony από Ολλανδία, όπως μου είπε).

Σάκη σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε δυσκολέψω στην προσπάθειά σου, μόνο να σε διευκολύνω. Αν θες μπορώ να σου στείλω πμ με τα στοιχεία του μαγαζιού για να επικοινωνήσεις και να συγκρίνεις ποιό μας βολεύει καλύτερα. Και πάλι σ'ευχαριστούμε για το τρέξιμο που κάνεις. Απλά καταθέτω για συζήτηση κι αυτή την πρόταση καθώς το μαγαζί είναι δοκιμασμένο από εμάς εδώ.

Τζόνυ δεν έχουν όλα τα υποκαταστήματα της Expert τις ίδιες τιμές. Το συγκεκριμένο είναι μέλος της αλυσίδας.

χαρη δεν με δυσκολευεις στην προσπαθεια μας!!απεναντιας οπως προεκυψε η κατασταση, το οτι ενδεχεται να καθυστερησουμε λιγο εξεταζοντας καλυτερες προσφορες μπορει να ανοιξει την ορεξη και σε αλλους...και οσοι περισσοτεροι, τοσο το φθηνοτερο!στειλε λοιπον τα στοιχεια του μαγαζιου μαζι με οτι εχει ειπωθει προκειμενου να μιλησω μαζι τους και οτι εχω νεοτερο θα ενημερωσω.

Κοίτα που με βάλατε και εμένα στην πρίζα για προβόλι ..:grinning-smiley-043

Πάντως μετά από 33 σελίδες που διάβασα,αγανάκτησα με την Sony, σε σημείο δαγκώματος..:slapface:

Μας τα έχει πρήξει η "Υπεράνω όλων" & "Κράτος εν Κράτι" κα Σόνι.
(όσο θυμάμαι τί τράβηξα σχεδόν 3 χρόνια πριν με την τηλεόρασή μου..)

ΕνυγουέΙ θα ρωτήσω και τον Καστρο και θεωρήστε με..μέσα !

Δημητρη καλησπερα,
αν εννοεις τα παραπανω κανε ενα κοπο σε παρακαλω και στειλε μου pm ενα τηλ.επικοινωνιας και μια διευθυνση παραλαβης, σ ευχαριστω πολυ.

να ειμαστε παλι 14
βγηκε σχεδον ο vasdar μπηκε σχεδον ο dimitris ioannou
σακη αν δεν εδεχεται πιστωτικη τηλεφωνικα το καταστημα για δωσεις θα παρουμε απο μαυροματη γιατι δεν ειναι ευκολο να κατεβουμε αθηνα εμεις απο επαρχια.
αντε μεσα στην εβδομαδα να γινει η προκαταβολη
δεν παει αλλο.........

Last edited:

να ειμαστε παλι 14
βγηκε σχεδον ο vasdar μπηκε σχεδον ο dimitris ioannou
σακη αν δεν εδεχεται πιστωτικη τηλεφωνικα το καταστημα για δωσεις θα παρουμε απο μαυροματη γιατι δεν ειναι ευκολο να κατεβουμε αθηνα εμεις απο επαρχια.
αντε μεσα στην εβδομαδα να γινει η προκαταβολη
δεν παει αλλο.........

δεν νομιζω οτι εχει φυγει κανενας ακομα. ο βασιλης ειπε θα μας πει την πεμπτη και ο αλεξης ειναι για την αλλη βδομαδα και αν μας προλαβει. οριστικα εχει αποσυρει το ενδιαφερον του εξαρχης ο eddie. οσον αφορα την πιστωτικη,το καταστημα δεν δεχεται πιστωτικες,ο τροπος πληρωμης που προτεινε ειναι προκαταβολη ενα ποσο και τα υπολοιπα με την παραδοση. για ποσους ειναι προβλημα αυτο?

για εμενα ειναι προβλημα
δεν θελω να σας χαλασω την φαση αλλα αν δεν δεχεται το καταστημα δωσεις και αγορασετε απο αυτο λογω τιμης τοτε εγω δεν συμμετεχω στο pbuy. γιατι πολυ απλα δεν διαθετω τοσο μετρητο