Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Μανώλη ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει φυσικό μαγαζί, και έχει πουλήσει στο παρελθόν και σε άλλα μέλη μας, οπότε είναι δοκιμασμένος!!! Κι εγώ δεν έχω ξανα αγοράσει απο αυτον αλλά είμαι 100% σίγουρος οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα! Βέβαια μη σε πάρω και στο λαιμό μου!

Είστε σίγουροι ότι θα παραλάβουμε προβολείς παιδιά;;;δεν είναι λίγα αυτά που γίνονται...και για λιγοτερα χρήματα

ΥΓ δεν θελω να δημιουργησω αμφιβολίες αλλα εχουν δει διαφορα τα ματακια μου...

πρ/λη δωστε, τα υπολοιπα στην παραδοση ΠΟΤΕ εξόφληση χωρις παραλαβη ΙΜΗΟ παντα

οποιος παρλαμβανει απο το μαγαζι που θα σας εχει ορισει ο Σαββας θα σκασει και τα υπολοιπα μετρητα του

πρ/λη δωστε, τα υπολοιπα στην παραδοση ΠΟΤΕ εξόφληση χωρις παραλαβη ΙΜΗΟ παντα

οποιος παρλαμβανει απο το μαγαζι που θα σας εχει ορισει ο Σαββας θα σκασει και τα υπολοιπα μετρητα του

οκ, ας τον βρω πρωτα, και θα το ξαναδουμε αυτο....

Παρεπιπτοντως, τον εχω γνωρισει(ως πελατης στο μαγαζι του) και δεν εχω καμια αρνητικη ενδειξη, αλλα απ την στιγμη που το θετετε σαν θεμα, θα το ξανασυζητησω.

sakplat δεν εχω τιποτε με κανεναν και επειδη φιλε μου δεν θελω να μπλεξεις και κατα συνεπεια να μπλεξουμε ολοι διοτι μια παρεα ειμαστε και αν αυριο κουφια η ωρα που το γραφω "σκασει" κανενα κανονι δεν θελω να σου πει κανεις το παραμικρο

ελπιζω να το καταλαβαινεις...εσενα προστατευω

sakplat δεν εχω τιποτε με κανεναν και επειδη φιλε μου δεν θελω να μπλεξεις και κατα συνεπεια να μπλεξουμε ολοι διοτι μια παρεα ειμαστε και αν αυριο κουφια η ωρα που το γραφω "σκασει" κανενα κανονι δεν θελω να σου πει κανεις το παραμικρο

Και να εισαι σιγουρος Larry οτι το εκτιμω πραγματικα..:a0210:

Συμφωνω απολυτος δεν προσβαλουμε καν το μαγαζι , απλα ετσι γινονται οι σωστες συναλλαγες...

niwthete kai eseis oti pali parakalame h einai h idea mou?

o Sakhs trexei na brei kai na milisei me kapoion ston opoio tha dwsoume para polla xrhmata..

giati trexei o Sakhs gia epikoinwnia kai oxi to katasthma? apla rwtw.

pantws exw se anamonh ton 60arh sta 2200 mexri KAI thn Trith giati pali arxizw na xanw thn upomonh mou me osa mas kanoun

niwthete kai eseis oti pali parakalame h einai h idea mou?

o Sakhs trexei na brei kai na milisei me kapoion ston opoio tha dwsoume para polla xrhmata..

giati trexei o Sakhs gia epikoinwnia kai oxi to katasthma? apla rwtw.

pantws exw se anamonh ton 60arh sta 2200 mexri KAI thn Trith giati pali arxizw na xanw thn upomonh mou me osa mas kanoun

Δεν νομίζω οτι εγινε κατι (εκτος αν το εχασα) απλά συζηταμε για εναν ασφαλή τρόπο πληρωμης

ΥΓ παρα πολύ καλη τιμη για τον 60 χτυπα τον ασχετα απο το powerbuy!!!

Σάκη και εγώ όπως ήδη γνωρίζεις είμαι μέσα αλλά και μένα άποψή μου είναι
προκαταβολή και μετά εξόφληση. Γιατί όπως λέει και η ταινία "είναι πολλά τα λεφτά".

Παιδια επειδη τιθεται θεμα για διαθεσιμοτητα, θα δεχτω pm χρονικα απο την στιγμη που θα σας το ζητησω. Θα ηθελα να με καταλαβετε σ ' αυτο, και να μην μου στελνετε πιο μπροστα. Γινεται μια πολυ μεγαλη προσπαθεια να εξυπηρετηθούν ολοι οι ενδιαφερόμενοι, ας γινει λοιπόν σωστα.

Υπενθυμιζω τα παραπανω σε οσους φιλους μου στελνουν pm. Κανω οτι μπορω, ειμαι ολη τη μερα στο τηλ. απλα καντε λιγο υπομονη παιδια για να γινει σωστα. Αν αρχισω να μαζευω στοιχεια χωρις να εχω πρωτα την υποσχεση του μαγαζιου οτι θα εξηπηρετηθειτε, μπορει να απογοητευτειτε παραπανω.

Μανώλη ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει φυσικό μαγαζί, και έχει πουλήσει στο παρελθόν και σε άλλα μέλη μας, οπότε είναι δοκιμασμένος!!! Κι εγώ δεν έχω ξανα αγοράσει απο αυτον αλλά είμαι 100% σίγουρος οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα! Βέβαια μη σε πάρω και στο λαιμό μου!

Ναι και απο οτι βλεπω εχει και acount http://www.avclub.gr/forum/member.php?u=4773 και εχει γραψει και μερικα posts εδω κατα καιρους , ενταξει δειχνει το ολο πραγμα απλα νομιζω οτι μια προκαταβολή σε λογαριασμο στο ονομα της επιχείρησης του με αιτιολογια ''προκαταβολή αγορας τάδε"και εξόφληση με την παραδοση ειναι ιδανικό και αφου μιλαμε για 11/12 δεν νομιζω να του ειναι μεγαλη η διαφορα , εξαλου ουτε ο ιδιος δεν νομιζω να τα πληρωσει απολυτος μετρητής.Τελος πάντων εμενα αν υπάρξει μια τουλαχιστον υποτυπώδης διασφαλιση δεν με πειράζει.Αντε και εχω αρχισει ηδη να μορφωνομαι για τις ρυθμίσεις...

Το πλαίσιο όντως έχει ετοιμοπαράδοτους αφου τους πήρα τηλέφωνο για να κάνω παραγγελία (υποτίθεται) και μου το επιβεβαίωσαν οτι έχουν σε στοκ...

Καλημερα,
Μιλησα μαζι του, θα εχει τουλαχιστον 20 κομματια για αρχη. Στειλτε μου οσοι ενδιαφερεστε pm μετα στοιχεια σας, ονομνυμο, διευθυνση, τηλ. και τροπο πληρωμης. Οσον αφορα την πληρωμη μου ειπε οτι στο power buy τησ σονυ ειχε προβλημα με το συστημα των προκαταβολων, απο εναν και κοντεψε να χασει χρηματα. Πουληθηκαν γυρω στα 40 κομματια συνολικα, και δεν υπηρξε καποιο προβλημα φερεγγυοτητας απο μερους του. Επειδη ομως δεν τον γνωριζουν ολοι και το περιμενε αυτο, εδωσε και την εναλλακτικη των 12 ατοκων. Ετσι οσοι δεν θετουν προβλημα φερεγγυοτητας πληρωνουν μετρητα ολα απο την αρχη, οσοι θετουν, πιστωτικη και 12 ατοκες. Καπου εδω οσον αφορα τους 14 και αν δεν εχει προβλημα ο tegonik, λεω να το τελειωσουμε και να κλεισουμε. Αν καποιος απο τους αρχικους 14, εχει καποια ενσταση, ας με ενημερωσει το συντομοτερο δυνατο, αλλιως να ξεκινησουμε τα διαδικαστικα. Παραδοση 15/12 οπως ειπαμε πιο μπροστα.(το πλαισιο κανει και παραεισαγωγες κατα καιρους..). Το οτι θα εχει 20 κομματια δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εχει και παραπανω. Γι' αυτο στειλτε μου οσο γινεται πιο γρηγορα στοιχεια για να εχουμε εικονα για τον συνολικο αριθμο.

Το κακο με την sony μαλλον ειναι γενικο.Αφου εχω δωσει κανα 20ευρο σε τηλεφωνα στην Γερμανια δεν εχω καμια απαντηση και ενδιαφερον απο πλευρας Ευας.Καθε φορα που την περνω τηλεφωνο μου λεει το ιδιο πραγμα - σε καμια ωρα θα λαβεις email με την προσφορα-Τι να πω?Εχουν περασει καμια 100αρια ωρες βρε Ευα.Εχω απογοητευτει.Μαλλον θα αποχωρησω κυριοι απο το powerbuy για τον μοναδικο λογο του οτι δεν θελω να δωσω ουτε σεντς στη sony.Τι να πω ...απο μεγαλος fun...μαλλον δεν θα ξαναασχοληθω ποτε με την ενλογο εταιρια...
καλη συνεχεια κυριοι..

Και ο Kyrliot. Συγνωμη που τα γραφω ενα ενα αλλα επειδη τιθεται θεμα χρονολογικης σειρας, θα ηθελα να ειμαι ενταξει απεναντι σας.