Καλημερα,
Μιλησα μαζι του, θα εχει τουλαχιστον 20 κομματια για αρχη. Στειλτε μου οσοι ενδιαφερεστε pm μετα στοιχεια σας, ονομνυμο, διευθυνση, τηλ. και τροπο πληρωμης. Οσον αφορα την πληρωμη μου ειπε οτι στο power buy τησ σονυ ειχε προβλημα με το συστημα των προκαταβολων, απο εναν και κοντεψε να χασει χρηματα. Πουληθηκαν γυρω στα 40 κομματια συνολικα, και δεν υπηρξε καποιο προβλημα φερεγγυοτητας απο μερους του. Επειδη ομως δεν τον γνωριζουν ολοι και το περιμενε αυτο, εδωσε και την εναλλακτικη των 12 ατοκων. Ετσι οσοι δεν θετουν προβλημα φερεγγυοτητας πληρωνουν μετρητα ολα απο την αρχη, οσοι θετουν, πιστωτικη και 12 ατοκες. Καπου εδω οσον αφορα τους 14 και αν δεν εχει προβλημα ο tegonik, λεω να το τελειωσουμε και να κλεισουμε. Αν καποιος απο τους αρχικους 14, εχει καποια ενσταση, ας με ενημερωσει το συντομοτερο δυνατο, αλλιως να ξεκινησουμε τα διαδικαστικα. Παραδοση 15/12 οπως ειπαμε πιο μπροστα.(το πλαισιο κανει και παραεισαγωγες κατα καιρους..). Το οτι θα εχει 20 κομματια δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εχει και παραπανω. Γι' αυτο στειλτε μου οσο γινεται πιο γρηγορα στοιχεια για να εχουμε εικονα για τον συνολικο αριθμο.