Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Oσο και να σας φαινεται περιεργο δεν εχω ανοιξει ακομα ουτε το κουτι ,αν αυριο που θα το κανω εχει ελληνικο manual θα το σκαναρω σε pdf και θα δουμε πως θα σας το στειλω.

:a0210:

Παιδιά να πάρετε τηλέφωνο την sony να σας στείλει
ελληνικές οδηγίες.
Είναι υποχρεωτικό και από το νόμο.

παρελαβα και εγω σημερα απο την Καβαλα.δεν εχει ανοιχτει ακομα λογο φορτου εργασιας.Σακη σε ευχαριστω και παλι για τις προσπαθειες που εκανες για να απολαμβανουμε εμεις τελεια εικονα.

παρελαβα και εγω σημερα απο την Καβαλα.δεν εχει ανοιχτει ακομα λογο φορτου εργασιας.Σακη σε ευχαριστω και παλι για τις προσπαθειες που εκανες για να απολαμβανουμε εμεις τελεια εικονα.

και με ρωτουσε σημερα ο σαββας για την καβαλα...αψογα λοιπον, ενας ακομη απο εμας κατοχος και με τη βουλα!!!να μην ειχαμε και το προβλημα της ν. σμυρνης..

παιδια εμενα εχει ελληνικες οδηγιες μεσα το κουτι
μπορειτε να τις κατεβασετε απο την esony

παιδια εμενα εχει ελληνικες οδηγιες μεσα το κουτι
μπορειτε να τις κατεβασετε απο την esony

Δεν μου εμφανίζει διαθεσιμότητα σε Ελληνικά παρά μόνο στις 5 ξένες γλώσσες που ήδη έχουμε...
Μήπως κάνω λάθος; Έχετε κάποιο λινκ να μας δώσετε;
:computer:

Παιδιά εγώ παρέλαβα την Πέμπτη από Ν. Σμύρνη (ναι εγώ είμαι ό 1ος "λαβών" της λίστας) αλλά μου προέκυψε μια ατυχία! Κατά την εγκατάσταση μου χτυπήθηκε. Δυνατά θα μπορούσα να πώ. :frown1: Έπεσε ένα βαρύ βιβλίο πάνω του από ψηλά και τον χτύπησε στην μπροστά αριστερή γωνία. Αφού τον έχω δουλέψει περίπου 10 ώρες δεν διαπίστωσα κάτι και την σύγκλιση του πανέλ έκανα τέλια και τα χρώματα σωστά και οι αναλογίες εικόνας... Απλά βρε παιδιά έχει πάθει κάτι το πλαστικό του εκεί που χτυπήθηκε σαν να απομακρύνθηκε λίγο το πάνω γυαλιστερό κομμάτι με το κάτω που είναι ο εξαερισμός χωρίς όμως να είναι καποιο στραβωμένο... Στεναχωρήθηκα πολύ! :frown:
Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ??
Υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση??

Και να φανταστείτε ότι είμαι πολύ ψείρας και ότι όλα τα κάνω στην εντέλεια και ότι προσέχω πολύ σε όλα και τα κάνω όλα σιγά-σιγά και με πολύ υπομονή και προσοχή.. Απλά απογοητέυτηκα...

εχει στραβωσει το κατω μερος.
προσπαθησε με προσοχη και σταθερα να το σπρωξεις πανω να κουμπωσει.

Γιάννη δεν κουνιέται το κάτω μέρος.. Και ούτε έχει κούμπωμα με το πάνω. Εαν σκουντήξω το πάνω απλά εφάπτεται με το κάτω και δεν κουμπώνει. Δοκίμασα να σπρώξω το κάτω όπως λες αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό υλικό δεν θέλω να βάλω δύναμη. Δεν θέλω να γίνει χειρότερα.:frown:

εχεις δικιο αλλα ενας τροπος να "φερουμε" πλαστικα ειναι να τα θερμανουμε κατι που ομως ειναι καταστροφικο για τα εσωτερικα του προβολεα.
επομενη λυση
2 σταγονες λογκο και καντο να ερθει σε επαφη
η
ξεβιδωσε τον τελειως και ισιωσε οτι στραβωσε
εγγυηση να πεις ετσι τον πηρες

Δεν νομίζω ότι είναι καλή λύση να τον ξεβιδώσω πάντως. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσω στην Σόνυ να μου τον ελέγξει αν έπαθε κάτι και να μου αλλάξει το πλαστικό που έιναι έτσι (το κάτω μάλλον)??? Δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πλέον ότι τον πήρα έτσι. Και καλά θα μου πει γιατί δεν τον γύρισες κατευθείαν πίσω και τον έβαλες και σε λειτουργία για 10 ώρες να παίξει?? Άσε που δεν είναι χαζοί εκεί στη σόνυ θα το καταλάβουν.

αφου παιζει κανονικα
προσπαθησε να μην δινεις σημασια ....
και δεν νομιζω να παθει τπτ. για να χρειαστεις εγγυηση.
αν πεις ετσι ηταν δεν θα σου πουν τπτ.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Δεν νομίζω ότι είναι καλή λύση να τον ξεβιδώσω πάντως. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσω στην Σόνυ να μου τον ελέγξει αν έπαθε κάτι και να μου αλλάξει το πλαστικό που έιναι έτσι (το κάτω μάλλον)??? Δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πλέον ότι τον πήρα έτσι. Και καλά θα μου πει γιατί δεν τον γύρισες κατευθείαν πίσω και τον έβαλες και σε λειτουργία για 10 ώρες να παίξει?? Άσε που δεν είναι χαζοί εκεί στη σόνυ θα το καταλάβουν.

Αν χαλάσει και το πας για εγγυηση βλέπεις .......αλλα ετσι και αλλιώς η εγγυηση ακυρώνεται αν το χτυπημα μπορει να δικαιολογησει την συγκεκριμένη βλάβη που θα εχεις (αν θα εχεις) η αν δέιχνει γενικοτερη κακομεταχείρηση και οχι γρατζουνιες , αυτο φαινεται επιφανειακο οποτε ειναι καθαρα ζητημα αισθητικης , εγω θα σου ελεγα να το αφήσεις ετσι αρκεί να μην περναει σκόνη απο το ανοιγμα και αν ποτε χρειαστεις κατι(που δεν νομίζω) βλέπεις :smile:

Απλά δεν μου αρέσει εμένα.... Αυτό είναι όλο.. Το βλέπω όλο το μάτι μου πηγαίνει εκεί λες και έχει μαγνήτη. Είναι καινούριος και δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα. Το ξέρω ότι μπορεί να μην έπαθε τίποτα γιατί απο μέσα απο τα πλαστικά ο προβολέας έχει αλουμινένιο σασί. Φαίνεται στον δεξί αεραγωγό.

Τέσπα.. Αύριο φεύγω διακοπές. Ελπίζω μετά απο 2 εβδομάδες που γυρίζω να το'χω ξεχάσει και να μην το παρατηρώ τόσο πολύ.

Πάντως Σάκη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ παρ'όλη την λύπη μου γι'αυτό που έπαθα. Μπράβο σου!

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Τέσπα.. Αύριο φεύγω διακοπές. Ελπίζω μετά απο 2 εβδομάδες που γυρίζω να το'χω ξεχάσει και να μην το παρατηρώ τόσο πολύ.

Πάντως Σάκη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ παρ'όλη την λύπη μου γι'αυτό που έπαθα. Μπράβο σου!
:a0210:, φιλε μου ελπιζω σε λιγο καιρο να το συνηθισεις και να μη το δινεις σημασια!καλοθεατος!

Παιδιά σας εύχομαι καλορίζικοι οι νέοι προβολείς και καλές θεάσεις.

Συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν και έφεραν εις πέρας αυτό το επιτυχημένο power buy.

Αναμένουμε σύντομα τις εντυπώσεις σας...

Παιδιά η εικόνα που μου βγάζει είναι σαν τη συνημμένη photo.
Mήπως γνωρίζετε από πού διορθώνεται;
Δοκίμασα Installation Menu > V Keystone αλλά η κάτω αριστερή γωνία της εικόνας παραμένει "τραβηγμένη"...

Φίλε djx33 καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου keystone.

Αυτό που καταλαβαίνω από το σχέδιο που παραθέτεις είναι ότι ο προβολέας σου δεν είναι τοποθετημένος στη σωστή θέση απέναντι από την οθόνη σου.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα σωστής τοποθέτησης?

Ερώτηση προς όσους έχουν παραλάβει επειδή βλέπω ότι ορισμένοι
έχουν Ελληνικό Manual και άλλοι όχι: Ο προβολέας που παραλάβατε
είναι Made in .... (where)?

Πιο πολύ από περιέργεια ρωτάω και δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία,
αλλά εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο δικός μου
είναι Made in Japan. Μην με ρωτήσετε για το δικό μου manual γιατί
ούτε που το έχω ανοίξει ακόμα :flipout::flipout: