- 7 March 2008
- 242
Oσο και να σας φαινεται περιεργο δεν εχω ανοιξει ακομα ουτε το κουτι ,αν αυριο που θα το κανω εχει ελληνικο manual θα το σκαναρω σε pdf και θα δουμε πως θα σας το στειλω.
:a0210:
Oσο και να σας φαινεται περιεργο δεν εχω ανοιξει ακομα ουτε το κουτι ,αν αυριο που θα το κανω εχει ελληνικο manual θα το σκαναρω σε pdf και θα δουμε πως θα σας το στειλω.
παρελαβα και εγω σημερα απο την Καβαλα.δεν εχει ανοιχτει ακομα λογο φορτου εργασιας.Σακη σε ευχαριστω και παλι για τις προσπαθειες που εκανες για να απολαμβανουμε εμεις τελεια εικονα.
παιδια εμενα εχει ελληνικες οδηγιες μεσα το κουτι
μπορειτε να τις κατεβασετε απο την esony
Δεν νομίζω ότι είναι καλή λύση να τον ξεβιδώσω πάντως. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσω στην Σόνυ να μου τον ελέγξει αν έπαθε κάτι και να μου αλλάξει το πλαστικό που έιναι έτσι (το κάτω μάλλον)??? Δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πλέον ότι τον πήρα έτσι. Και καλά θα μου πει γιατί δεν τον γύρισες κατευθείαν πίσω και τον έβαλες και σε λειτουργία για 10 ώρες να παίξει?? Άσε που δεν είναι χαζοί εκεί στη σόνυ θα το καταλάβουν.
:a0210:, φιλε μου ελπιζω σε λιγο καιρο να το συνηθισεις και να μη το δινεις σημασια!καλοθεατος!Τέσπα.. Αύριο φεύγω διακοπές. Ελπίζω μετά απο 2 εβδομάδες που γυρίζω να το'χω ξεχάσει και να μην το παρατηρώ τόσο πολύ.
Πάντως Σάκη σ'ευχαριστώ πάρα πολύ παρ'όλη την λύπη μου γι'αυτό που έπαθα. Μπράβο σου!
Παιδιά η εικόνα που μου βγάζει είναι σαν τη συνημμένη photo.
Mήπως γνωρίζετε από πού διορθώνεται;
Δοκίμασα Installation Menu > V Keystone αλλά η κάτω αριστερή γωνία της εικόνας παραμένει "τραβηγμένη"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.