Θάνος Φούντας said:Φραγκίσκο σε θυμάμαι!!! Και αναρωτιόμουν τί μου έλεγε το όνομα!!! Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!!!
Maverick said:Πότε ήσουνα ρε ΜΗΤΣ στη Χίο; Τον Αλεξάκη οδηγούσες;
Dimosthenis said:ΚΕΔΒ 85 Α ΕΣΣΟ(ψαρούκλες) Χ/Π.Δ Χ/Λ.Υ.Σ.Ε.και Χ/Τ.Π. στη συνεχεια Λ/ΔΒ Στο Λιτοχωρο. Εμπειριες
1.Πυρασφαλεια πυρόσβεσης στο Λαυριο και Αγια Λαρισης το καλοκαιρι του 85.
2.Δυο φορες σε ασκηση στην Κομοτηνη μια Δροσατο (βρητε που ειναι) και μια Λαγκαδα αναμεσα στις λίμνες(Πηγα δανεικος με υποσχετική απο Λιτοχωρο πριν απολυθω).
Απολυθηκα Νοέμβρη του 86 και ξαναπαρουσιαστηκα Απρίλιο του 87 επίστρατος για μια εβδομαδα (οταν εκανε βόλτες το Χωρα στο Αγαιο).
Ntinos1972 said:Σωμα Εφοφιασμου Μεραφορων (ΣΕΜ)
1. Παρουσιαστηκα Σπαρτη, καθησα 16 μερες μεχρι ορκομωσια, πηγα διακοπες
2. Γυρισα μετα απο 40 μερες πηρα χαρτι για ΚΕΤΧ (Πατρα). Εμεινα 3 μηνες (2 μερες Πατρα, 5 μερες σπιτι (Αθηνα), με εφαγαν τα χιλιομετρα.
3. Πηρα μεταθεση Ν. Χαλκηδονα. Εστειλα με κουριερ το χαρτι μεταθεσης - δεν πηγα ποτε -
4. Μεταθεση μετα απο 1 μηνα για ΑΣΑΕΔ*. Εμεινα εκει 1 χρονο απολυθηκα και μου χρωστανε ακομα κανα 4αρι μηνες τιμητικες αδειες!
Νομιζω οτι ηταν η "απολυτη" θητεια,
*Ανωτατο Συμβουλιο Αθλητισμου Ενοπλων Δυναμεων.
Ntinos1972 said:Ειδικοτητα:
Οδηγος Οχηματος Περισυλλογης
(Οχι ρε, δεν ηταν σκουπιδιαρα!!!!!!)[/QUOTE]
Nταίζη η αθάνατη!!!!:award:
Eki_65 said:Ειδικότητες θέλω να ακούω για ειδικότητες εάν και πολλόι έχουν προβεί σε ανακοινώσεις επειδή ξεχάστηκα να το γράψω είμουν Τεχνίτων Τορπιλλών ο Βrowser ασφαλώς θα κατάλαβε πολλά!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.