Που υπηρετήσατε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Θάνος Φούντας said:
Φραγκίσκο σε θυμάμαι!!! Και αναρωτιόμουν τί μου έλεγε το όνομα!!! Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!!!

Ελα ρε, και εγώ όποτε εβλεπα το όνομα σου σκεφτόμουν εσένα αλλα που να ξερα οτι όντως ήσουν εσύ!!!!! απίστευτο:music-smiley-005:
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Maverick said:
Πότε ήσουνα ρε ΜΗΤΣ στη Χίο; Τον Αλεξάκη οδηγούσες;

Oύτε που θυμάμαι φίλε. Eίχε πάντως στο σπίτι του κοντά έναν σκύλο που τον φώναζε Tαρτούφο. E ρε γέλια όταν του έδινε η μάνα του ψάρια και βρώμαγε το μερσέντες...

Παρουσιάστηκα Σ.Ε.Μ. στην Σπάρτη και είπα θα λουφάρω αλλά επειδή ήμουν πολύ μάχιμος με στείλαν μετάταξη στο πυροβολικό μαζί με την μετάθεση σε μια μονάδα που δεν την ήξερε ούτε η ίδια της η Ταξιαρχία την 71 ΠΕ/ΑΠ (Stinger) στην Αργυρούπολη-Κιλκίς σαν μοναδικός νέος καθώς δεν περίμεναν και κανένα.
4 μήνες πριν απολυθώ μου ήρθε η πολυπόθητη μετάθεση στο ακριβώς απέναντι στρατόπεδο, 166 Μοίρα Πoλλαπλών εκτοξευτών πυραύλων.

πυροβολικο 94α, 228 σειρα,ειδικοτητα επισκευαστης μη τεχνικου υλικου :nounder:

2 μηνες θηβα
6μηνες ξανθη 139 Α/Κ ΜΜΠ 150 βηματα μετρημενα απο την πυλη στο σπιτι μου -bye- αλλα δεν πηγαινε καλα η υπηρεσια
6 μηνες λεσχη ΛΑΦΞ (λαντζιερης)
1 μηνα τελευταιο μοναδα
συνολο 15 λογο παραμεθωριου-bye-

80E EΣΟ, 148 σειρά. Κόρινθος, ΣΕΑΠ, Ρεντίνα (επι Παπαχρόνη), Δ´ Μοιρα στην Δράμα, Φλώρινα για ανορθόδοξο πόλεμο (BEAVIS το 1981 ήμουν στην Νίκη), Καβύλη 2 μήνες, Δροσάτο 1 μήνα και μετά 1η Στρατιά. Σύνολο 26 μήνες.

Ειδικοτης ΛΥΣΕ (Λυσαδορος)
22Μηνες
Απο τοτε δεν με εχουν φωναξει ουτε μια φορα για μετεκπαιδευση!!:grandpa:

(BEAVIS το 1981 ήμουν στην Νίκη), Καβύλη 2 μήνες, Δροσάτο 1 μήνα και μετά 1η Στρατιά. Σύνολο 26 μήνες.[/QUOTE]

το 81??? :grinning-smiley-043

Dimosthenis said:
ΚΕΔΒ 85 Α ΕΣΣΟ(ψαρούκλες) Χ/Π.Δ Χ/Λ.Υ.Σ.Ε.και Χ/Τ.Π. στη συνεχεια Λ/ΔΒ Στο Λιτοχωρο. Εμπειριες
1.Πυρασφαλεια πυρόσβεσης στο Λαυριο και Αγια Λαρισης το καλοκαιρι του 85.
2.Δυο φορες σε ασκηση στην Κομοτηνη μια Δροσατο (βρητε που ειναι) και μια Λαγκαδα αναμεσα στις λίμνες(Πηγα δανεικος με υποσχετική απο Λιτοχωρο πριν απολυθω).
Απολυθηκα Νοέμβρη του 86 και ξαναπαρουσιαστηκα Απρίλιο του 87 επίστρατος για μια εβδομαδα (οταν εκανε βόλτες το Χωρα στο Αγαιο).

Dimosthenis: Χαλάρωσε αδερφέ 84Δ´ΑΓΜ:24967:grinning-smiley-043

ΣΤΡΔΒ, 93Α ΕΣΣΟ, 222 σειρά, ΧΑΜ και ΧΡΕ
4 μήνες ΚΕΔΒ(Χαϊδάρι), 5 μήνες Σάμο (καλοκαιράκι στο Κοκάρι) και 10 μήνες στα σύνορα Γουδί-Ζωγράφου (ΣΔΑ)

Ξαναπήγαινα χαλαρά

Από Νοέμβριο 1988 έως Ιούλιο 1990

1.604 ΤΠ Κιλκίς
2.646 ΜΤΠ Κομοτηνή
3.511 ΤΠ Κομοτηνή

Τι εγινε ρε παιδια, πολυ Χιος μαζευτηκε.

Λοιπον: 96ΣΤ, 245 σειρα
2 μηνες ΚΕΠΒ Θηβα και 16 μηνες Χιο, 96ΜΕΘ και σε αποσπασμενη πυροβολαρχια στο 96 ΤΥΠΕΘ. Πολυ αραλικι, μονο που δεν ειχε αδειες, καθε 3 μηνες ερχομουν σπιτι μου.

Δ/Β κι εγω.

Ειδικότητες θέλω να ακούω για ειδικότητες εάν και πολλόι έχουν προβεί σε ανακοινώσεις επειδή ξεχάστηκα να το γράψω είμουν Τεχνίτων Τορπιλλών ο Βrowser ασφαλώς θα κατάλαβε πολλά!!!

Ntinos1972 said:
Σωμα Εφοφιασμου Μεραφορων (ΣΕΜ)
1. Παρουσιαστηκα Σπαρτη, καθησα 16 μερες μεχρι ορκομωσια, πηγα διακοπες
2. Γυρισα μετα απο 40 μερες πηρα χαρτι για ΚΕΤΧ (Πατρα). Εμεινα 3 μηνες (2 μερες Πατρα, 5 μερες σπιτι (Αθηνα), με εφαγαν τα χιλιομετρα.
3. Πηρα μεταθεση Ν. Χαλκηδονα. Εστειλα με κουριερ το χαρτι μεταθεσης - δεν πηγα ποτε -
4. Μεταθεση μετα απο 1 μηνα για ΑΣΑΕΔ*. Εμεινα εκει 1 χρονο απολυθηκα και μου χρωστανε ακομα κανα 4αρι μηνες τιμητικες αδειες!

Νομιζω οτι ηταν η "απολυτη" θητεια,

*Ανωτατο Συμβουλιο Αθλητισμου Ενοπλων Δυναμεων.

Ειδικοτητα:
Οδηγος Οχηματος Περισυλλογης
(Οχι ρε, δεν ηταν σκουπιδιαρα!!!!!!)

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Ntinos1972 said:
Ειδικοτητα:
Οδηγος Οχηματος Περισυλλογης
(Οχι ρε, δεν ηταν σκουπιδιαρα!!!!!!)[/
QUOTE]

Nταίζη η αθάνατη!!!!:award:

Eki_65 said:
Ειδικότητες θέλω να ακούω για ειδικότητες εάν και πολλόι έχουν προβεί σε ανακοινώσεις επειδή ξεχάστηκα να το γράψω είμουν Τεχνίτων Τορπιλλών ο Βrowser ασφαλώς θα κατάλαβε πολλά!!!

Χαχαχααα. Στη Ναυκρατουσα τορπιλες????

Ειχε και οπλα ρε συ ???

Χαχαχααα, καλα θα περασες , σουπερ!!!!

Ειδικοτητες ε? Α τιποτα, ηλεκτρολογος. Απλα ελυσα ολο το καραβι στη ΜΑΚ και το ξαναδεσα ...........ωραια πραγματα !!!!!!

Last edited: