Από την άλλη μεριά όμως δεν θέλω να χαθεί & η μπάλλα.
Ποια μπάλα ??? αυτή την έχεις χάσει καιρό τώρα !!!
Και κορδέλα θα πάρεις ...και πλάνη -ξεχονδριστήρα θα πάρεις ...και τα παπούτσια στο χέρι θα πάρεις από την σύζυγο![]()
Κώστα ποίο πλανοξεχονδριστηρα πήρες???
άλλαξες ποτέ μαχαίρια Παναγιώτη; υπάρχει τρόπος;
O κυρ Χρηστος θα λειπει για τις γιορτες και θα γυρισει την Τριτη μετα τα χριστουγεννα. Οποτε αν μπορεις να περιμενεις καμια εβδομαδα για το review. To οποιο θα το κανω για να εχουμε μελλοντικη αναφορα.Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο.
Επίσης, σε κάποιες κριτικές διάβασα ότι τα ράουλα είναι αρκετά μακριά από την κορδέλα και όσο και να τα ρυθμίσεις δεν φτιάχνει. Τι ήθελε να πεί ο ποιητής δεν ξέρω. Ίσως βέβαια αυτό να έχει αντίκτυπο μόνο σε απαίτηση γιά κοπές ακριβείας.
Άσε γιατί μ´ έχουν πιάσει τα διαόλια μου τώρα...
Αν ειλναι να δώσεις 600-700 για κορδέλα παίρνεις μια που κόβει μέχει 15-16 πόντους αλκά θα τη χρησιμοποιείς και Αθήνα ή παίρνεις το απόλυτο εργαλείο, μια 60-άρα ή 70-άρα "Λειβαδάρα" και να φάει η μύγα σίδερο...
Μόνο στο χωριό όμως.
![]()
O κυρ Χρηστος θα λειπει για τις γιορτες και θα γυρισει την Τριτη μετα τα χριστουγεννα. Οποτε αν μπορεις να περιμενεις καμια εβδομαδα για το review. To οποιο θα το κανω για να εχουμε μελλοντικη αναφορα.
Με το ίδιο σκεπτικό πήρα λοιπόν (με λίγα περισσότερα ευρώ απο το Dewalt) το μεταχειρισμενο θηριο παγκοπριονο της Delta απο Θήβα .
Εγώ πάντως τον τελευταίο διάστημα μπερδεύομαι πολύ με το τι θέλω να κάνω & που θέλω να πάω (να φτάσω) με αυτό το χόμπι τελικά.
Άντε & πήρα & πριονοκορδέλα & πλανοξεχονδριστήρα & μετά τι ?
Τον εαυτό μου ρωτάω κ. Μπάμπη περισσότερο.
Τώρα είμαι στην δουλειά & τα σκέφτομαι έτσι. Αύριο το μεσημέρι που θα ξυπνήσω ίσως να αρχίσω να ψάχνομαι για άλλα !!!
Άβυσσος η ψυχή του Μάστορα τελικά !
Κορδέλα παγκοπριονο πλάνη-ξεχονδριστηρας για μένα ειναι τα βασικα εργαλεια και με αυτο το σκεπτικό θα πήγαινα στην μεταχειρισμενη "Λειβαδια" (την κοιταγα και εγω... ) .
Με το ίδιο σκεπτικό πήρα λοιπόν (με λίγα περισσότερα ευρώ απο το Dewalt) το μεταχειρισμενο θηριο παγκοπριονο της Delta απο Θήβα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.