Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
10 εκατοστα
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ό, τι και να πάρεις Νεκ αν δεν είναι καλή και κοφτερή η πριονοκορδέλα που θα χρησιμοποιήσεις θα πάρεις τον πούλο.
Το παιχνίδι εκεί παίζεται.
Αν πάρεις το καλύτερο κολωνάτο και βάλεις forstner του Lidl κι εγώ ένα Parkside αλλά forstner Wolfcraft θα τρώς τη σκόνη μου.
Η μεταφορα τελειωσε, τα χονδρα ειναι ετοιμα. Τωρα θα παω ενα βημα παραπερα απο κει που ημουν με την οργανωση μιας και ολα ειναι μεν σε ενα χωρο αλλα πασχω λιγο στην ομαδοποιηση. Θα ανεβασω φωτογραφιες.Εσύ να κοιτάξεις να τελειώσεις το εργαστήρι σου πρώτα κ μετά θα βρεις ποια θα ......σπιτώσεις.
Μα εννοειτε θα εχω αριστο αναλωσιμο. Απλα αναρωτιεμαι αν αξιζει κατεμε η metabo σε σχεση με αυτη τη shepach. Ντροπη μου ισως που το αναφερω (λογω πχιοτητος) αλλα εχοντας και τη σπροξων, που δεν βλεπω ενδιαφερον για να φυγει, μια μεγαλυτερη σαν τη schepach ισως ειναι το ιδανικο.Ό, τι και να πάρεις Νεκ αν δεν είναι καλή και κοφτερή η πριονοκορδέλα που θα χρησιμοποιήσεις θα πάρεις τον πούλο.
Το παιχνίδι εκεί παίζεται.
Αν πάρεις το καλύτερο κολωνάτο και βάλεις forstner του Lidl κι εγώ ένα Parkside αλλά forstner Wolfcraft θα τρώς τη σκόνη μου.
Θελω να ανεβω κατηγορια σε σχεση με τη προξον. Να μπορω να κοψω τεμαχια πανω απο 5 ποντους γιατι οχι και 10. Αλλα οχι συνεχως. Για μικροκατασκευες ειναι μανουλα η προξξον, αλλα εχοντας μια μεγαλυτερη ισως προχωρησω στην αγορα σεγας παγκου για τις μικροκατασκευες.Εξαρταται κατα κυριο λογο τι θες να κανεις με την κορδελα Νεκταριε.
Aν θες να κοβεις κυριως σανιδακια απο σανιδες 10 εκατοστα υψος, για μενα οι μικρες απλα δεν κανουν λογω μικρου μοτερ.
Αν ζορισεις συνεχως ενα μικρο μοτερ μιας ερασιτεχνικης κορδελας για κανα τεταρτο, ειναι θεμα χρονου ποτε θα το καψεις αν κοβεις σκληρα ξυλα στο οριο, 8-10 εκ.υψους.
Στις μεγαλυτερες και επωνυμες το μοτερ αντε θα ζεσταθει λιγο μετα απο ενα τεταρτο συνεχους ζορισματος.
Στη μεγαλη που εχω, το μοτερ ισα που ζεσταθηκε μετα απο κανα 20λεπτο συνεχους κοπης σκληρου ξυλου 10εκ υψους.
:rofl:Ποιός την παρεξήγησε να τον μαλώσουμε ? !!!
Κατι τύποι με 4 δάχτυλα..Ποιός την παρεξήγησε να τον μαλώσουμε ? !!!

Κατι τύποι με 4 δάχτυλα..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.