Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πριονοκορδέλες Ξύλου
:furious3: θυμωσα....
Δημητρη εχω παρακολουθησει τους καλυτερους στο youtube με τις κορδελες τους. Τα ξερω ολα αυτα που λες και τα εχω δει.
Τη κορδελα δεν τη πεταγε, εκτος και αν την εσφιγγα αρκετα. Απλα οπως προεια για να κατσει σωστα στη πανω τροχαλια, στο κετρο σχεδον, στη κατω ηταν εμπρος εμπρος καιμη 6αρα σχεδον εφευγε παντα εκτος λαστιχου και επεφτε στο μεταλλικο στεφανι της τροχαλιας. Επισης λογω των 6mm και παλι δεν ειχαν ολο το ευρος κινηςης που απαιτειτο τα ρουλεμαν και οι οδηγοι ωστε να την υποστηριξουν σωστα.
Στην εργοστασιακη κορδελα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Επισης εχω μια υποψια για το μηκος των aftermarket αγορασμενων αλλα μεχρι να το τσεκαρω δεν μιλαω. Διοτι αν εχουν ελαχιστη ακομη διαφορα απο το απαιτουμενο μηκος αλλαζει η θεση των τροχαλιων εκτος των προδιαγραφων απο τη metabo ( αν υπαρχουν και αν ισχυει αυτο που θελω να τσεκαρω.) προσεχως...
Αν είναι λέει ? πριονοκορδέλα Proxxon αλλαγή 3 κορδέλες μέσα στίς πρώτες 15 μέρες.
Πριονοκορδέλα Metabo πετάει τήν κορδέλα έξω συνέχεια.
Μαρτυράνε τά φουκαριάρικα τά εργαλεία στά χέρια σου,καί σού λένε έτσι είσαι δέν κόβω-δέν κόβω,:ernaehrung004:
Χωρίς παρεξήγηση τά παραπάνω καί μέ όλο τό θάρρος γιά λίγο καλοπροαίρετο καλαμπούρι φίλε Νεκτάριε,μιάς καί τό άψυχο τό πληκτρολόγιο παρεξηγείται εύκολα.
Εγώ νομίζω ότι όπως έσφιγγες πολύ τήν κορδέλα στήν Proxxon καί έσπαγαν,κάτι απλό είναι στήν Metabo,πού στό δημιουργεί αυτό τό πρόβλημα,ίσως κάποια ρύθμιση καλύτερη στήν επάνω τροχαλία όπως σού είπε ο Μπάμπης,να έχει η επάνω τροχαλία μιά μικρή κλίση πρός τά μέσα,επίσης κάτι άλλο η Proxxon θυμάσαι ότι ειχε ένα ρυθμιστή στά ρουλεμάν πού άν έβαζες πιό λεπτή κορδέλα από 5 mm τού εργοστασίου η λίγο πιό φαρδυά 6 mm ρεγουλάριζες τό ανάλογο βάθος,μήπως έχει κάτι παρόμοιο η Metabo πού μείωσες διάσταση στά 6 mm κορδέλα ?
:furious3: θυμωσα....
Δημητρη εχω παρακολουθησει τους καλυτερους στο youtube με τις κορδελες τους. Τα ξερω ολα αυτα που λες και τα εχω δει.
Τη κορδελα δεν τη πεταγε, εκτος και αν την εσφιγγα αρκετα. Απλα οπως προεια για να κατσει σωστα στη πανω τροχαλια, στο κετρο σχεδον, στη κατω ηταν εμπρος εμπρος καιμη 6αρα σχεδον εφευγε παντα εκτος λαστιχου και επεφτε στο μεταλλικο στεφανι της τροχαλιας. Επισης λογω των 6mm και παλι δεν ειχαν ολο το ευρος κινηςης που απαιτειτο τα ρουλεμαν και οι οδηγοι ωστε να την υποστηριξουν σωστα.
Στην εργοστασιακη κορδελα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Επισης εχω μια υποψια για το μηκος των aftermarket αγορασμενων αλλα μεχρι να το τσεκαρω δεν μιλαω. Διοτι αν εχουν ελαχιστη ακομη διαφορα απο το απαιτουμενο μηκος αλλαζει η θεση των τροχαλιων εκτος των προδιαγραφων απο τη metabo ( αν υπαρχουν και αν ισχυει αυτο που θελω να τσεκαρω.) προσεχως...