Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου κάτι που κάποιοι συμφορουμίτες ξαναρώτησαν,με κεραία παλιά και ενισχυτή πιάνω τα κανάλια της Digea,αλλά όταν φυσάει κυρίως,αλλά και μερικές φορές,άσχετα από τον καιρό,η εικόνα σπάει σε κάποια κανάλια...
Αγόρασα μια κεραία εξωτερικού χώρου ΜΑΤΕL, και ολοκαίνουριο καλώδιο...μερικά κανάλια συνεχίζουν και δεν πιάνουν καλά,η εικόνα σπάει,βγάζοντας έναν θόρυβο κιόλας....συνδέω τον αποκωδικοποιητή του από κάτω ,που έχει παλιά κεραία..και μ αυτόν σπάει...με ενισχυτή και χωρίς..
Η DiGEA λέει ότι δεν χρειάζεται ο παλιός ενισχυτής (περίπου 4 χρόνων)..έχω προσανατολισμένη την κεραία εκεί που μου λένε και εκεί που μου είπε ο τεχνικός της Digea..ανεβαίνω ταράτσα και την γυρίζω ανά εκατοστό όπως μου πρότεινε ο τεχνικός και κάθε φορά προγραμματίζω την 'εύρεση καναλιών' του αποκωδικοποιητή..
αλλά 4-5 κανάλια δεν πιάνουν καλά...διατηρώ τον ενισχυτή..κάποια κανάλια τα πιάνει διπλά,αλλά κάποιες στιγμές είναι αδύνατη η παρακολούθηση των καναλιών..γιατί η εικόνα τη μία φεύγει ,την άλλη γεμίζει με διάφορα χρώματα και θόρυβο..
Κανένας πάντως τριγύρω δεν έχει τέτοιο θέμα..
Αν σας έχει ξανασυμβεί ..πείτε μου λύση.