Νομίζω φίλε maestro πως για να γίνει αυτό πρέπει να εκδηλώσουν πολλοί την αγανάκτησή τους, όχι μόνο εγώ κι εσύ.Είμαι περίεργος να δω πόσοι από εδώ μέσα εξαπατήθηκαν και πόσοι απ'αυτούς δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι...
Tην εκδήλωσαν πολλοί την αγανάκτησή τους στο αρχικό thread, αλλά για κάποιο λόγο ακόμα τα μηνύματα δεν έχουν μεταφερθεί. Δεν πειράζει, θα το κυνηγήσω μόνος, πάντως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος "φόβος" μπροστά σε μια προφανή παραπλάνηση καταναλωτή. Θέματα που κλειδώνονται προσωρινά επειδή κάποιος γράφει ΓΕΓΟΝΟΤΑ που έζησαν πολλοί εδώ μέσα από συγκεκριμένο κατάστημα και τα οποία επιβεβαιώνονται εγγράφως.
Απ'ότι βλέπω απλά θα κάνουμε τουμπεκί, μέχρι οι κύριοι του χρόνου να κάνουν πάλι το ίδιο, διότι πολύ απλά μπορούν.
Και αν δεν κυνηγάει τέτοια θέματα που απαιτούν συλλογική δράση το σωματείο, τότε ποιος θα το κάνει? Εvents και τέτοια μπορούσαμε να οργανώνουμε και χωρίς νομικό πρόσωπο. Server που να ανήκει σε όσα άτομα έχουν συνεισφέρει οικονομικά ή ουσιαστικά σ'αυτό επίσης θα είχαμε και χωρίς αυτό. Το νομικό πρόσωπο μας επιτρέπει συν τα παραπάνω να κυνηγάμε αυθαιρεσίες καταστημάτων με θύματα καταναλωτές, και μάλιστα μέλη της παρέας μας. Αυθαιρεσίες που στη χώρα μας δίνουν και παίρνουν καθημερινά.
Τελοσπάντων, θα ενημερώσω για την απάντηση (αν έχω) του ΓΕΡΜΑΝΟΥ (αλήθεια γιατί βγήκε το όνομα του καταστήματος από τον τίτλο, τόσο τραγικό είναι να λέμε κάποια γεγονότα?), και εν συνεχεία του ΙΝΚΑ.
Επίσης, μια και αναφέρθηκα στον τίτλο... Δε συμβαίνει κάποιο πρόβλημα. Συμβαίνει "ακάλυπτη" διαφήμιση του Γερμανού, ψευδείς έγγραφες επιβεβαιώσεις στους πελάτες, και αστεία αντιμετώπιση στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.
Άρα ο τίτλος είναι επίσης παραπλανητικός νομίζω.